70

Анонимен

преди 8 години

До 73такива като него не струват нищо...

69

Анонимен

преди 8 години

Всички глутници по улиците трябва да бъдат ликвидирани , а на домашните пумяри трябва да се сложи наморник и собствениците им да са с пликче за акото в ръката.

68

да

преди 8 години

Не народ а ***,заслужава ме си всички беди......

67

Анонимен

преди 8 години

А бе хора, не бързайте с обвиненията в садизъм! Веднага, за секунда, баз да имате информация, веднага изпадате в крайности!Човекът е казал, че е забравил кучето вързано. Това че е глупост, глупост е. Но ако е вярно, все пак не е садизъм!Лично аз обичам кучетата и съм против всякаква жестокост, но в случая другият повече ме смущава. Какви са тия изстрели, каква е тая правда, дето сам я защитава стреляйки, какъв е тоя бяс?

66

Shark

преди 8 години

"Арестували мъжът, който го спрял" - и това ако е нормална държава, да се арестува човека, който осуетява престъпление или защитава себе си и семейството си. Това само в Абсурдистан може да стане.

65

Анонимен

преди 8 години

Я СИ КАЖЕТЕ КОЙ ЯДЕ МЕСО, А??? А после тоя с кучето бил ***... той поне не го яде.

64

Анонимен

преди 8 години

Бооже какви лицемери! Искат закон срещу убийството на куче, а си похапват убито прасенцеи с какво прасето заслужава тази съдба, а кучето не

63

Mihales

преди 8 години

Kolko mnogo se radvam che izbqgah ot tazi durjva. Kogato cheta tezi komentari.... lele, losho mi stava. Izbivaite se po-burzo, che normalnite da mojem da se priberem. Molq vi, ne se bavete, muchno ni e za doma, no s takiva izvergi, sudisti i maloumnici... ne ni se pribira. Blagodarq na kompleksiranite otrepkite, koito biha vurzali kakvoto i da e bezzashtitno jivotno, za da si nabiqt zlobarka misleki se za mnogo veliki, kogato se priberat.Umrete po-skoro, iskam vkushti.

62

Инженер до Анонимен

преди 8 години

Относно проблема с бездомните ***:Начинът на решаването му не е да вържеш всички кучета за автомобила и да ги влачиш, докато не ги одереш и не им изпаднат вътрешностите. Има и доста по-безболезнени решения. Не знам какво да мисля за човек, който е склонен, приема и оправдава толкова безсмислено зверство и жестокост. Това за мен не е нормален човек.

61

Анонимен

преди 8 години

какво да кажа за долните коментари,на такива *** им стъпваш на гърлото и това е,да не хабят въздуха на празно.

60

Анонимен

преди 8 години

Правилното решение в случая е и двамата да поседят един месец в предварителния, а после да започнат разпитите и да се разбере кой прав, кой крив.

59

Анонимен

преди 8 години

До 65ти глупав ли си или се правиш на такъв? тука става въпрос за садизъм, като не го иска кучето да иде да го застреля защо му е да го мъчи?

58

елена

преди 8 години

Защо не се вижда номерът на колата?!?!Че няма да го осъдят,този ***,няма /собственик на това куче/!!!Поне ще дойдем и да го влачим с неговата кола,вързан за теглич!!! 50 метра ще му стигнат,да почне да цвили,***!!!Ние сме виновни за всичко!Терпим тези ***,а най страшното,че няма кой да застане зад гърба на този мъж,който стрелял във въздуха и спасил това нещастно животно!!!

57

Анонимен

преди 8 години

Добре бе, като сте такива защитници на животнитезащо защитавате само кучетатаа колите с ножа и ядете беззащитните агънца /те не са ли животни/.?

56

Анонимен

преди 8 години

вие не сте хора бе *** заслужавате си съдбата

55

Произвеждането

преди 8 години

на изстрел в населено място по ЗУТ,било то даже с газово или пневматично оръжие е абсолютно забранено!С КНО само при неизбежна отбрана или крайна необходимост,а тук липсват такива!Така,Милко да си носи последствията!

54

Анонимен

преди 8 години

Кучелюбите се възмущават как може да се влачи куче едно куче по улицатаа като се колят милиони агнета и телета дневно, не се възмущаватсмешници!

53

tst643

преди 8 години

До АнонименДо 55 - А знаеш ли, че и на мен ми писна от хора-пумияри, чалгари без морал, заради които страда цялата държава ? Докъде доведе омразата и злобата в хората...Нямате ли сърца бе ?

52

Анонимен

преди 8 години

Ей този довод с месото е просто жалък. От както се помни света определени животни са ХРАНА други животни са ДОМАШНИ. Т.к вече на ловуваме за храна, месото идва от кланиците. Толкова е просто.

51

Инженер

преди 8 години

Относно сравнението с прасето и кучето.Едно е да си заколиш прасето в двора, по всички правила, друго е да го оковеш с вериги на площада пред детската площадка и да почнеш да го дереш живо или да го режеш къс по къс.Относно "стрелял по човек за едно куче". Не е стрелял по човека, а е произвел предупредителен изстрел във въздуха. Разликата е огромна и не подменяйте фактите, манипулатори такива.