146

бойко президент

преди 8 години

с герб до гроб

145

info.

преди 8 години

Сутринта по една от телевизиите,някъкъв от столична община се изпусна че се готвела приватизация в този сектор.Представете си колко пари са вложени там от гражданите,и колко пари се печелят на месец в този сектор.

144

Анонимен

преди 8 години

OCTABKA на Фъндъвкова и ГЕРБ

143

Анонимен

преди 8 години

Горивата падат - цените се вдигат-що за логика?

142

Анонимен

преди 8 години

Хайде да не се заблуждаваме, че ние сме си го избрали Бойко!

141

работник

преди 8 години

Трябва да се отменят привилегийте за пенсионери в интервалите между 07,00ч. - 09,00ч. и 17,00ч. - 19,00ч. ! В часовете пик, когато всички бързаме за работа тамагочитата грабват торби и туби и препълват превозните средства. Това го правят от чиста темерутщина, както от желание да се тъпчат блъскат и пречат.

140

Анонимен

преди 8 години

Когато един търговец харчи повече, отколкото печели, той фалира.Когато правителството и кмета харчат поверче, отколкото изкарват, дават сметката на данъкоплатците.Нали си знаете, другият път пак ГЕРБ и Бойко....Как му беше лафа: "Прости сте и аз съм *** и заради това се разбираме така добре."

139

Анонимен

преди 8 години

Разходите за една услуга си е проблем на предлагащият услугата(ако може да мисли , и е практичен ще се сети как да намали цената). Потребителят решава дали да ползва тази услуга или да задръсти столичните улици и булеварди с коли.

138

Бай Ставри

преди 8 години

Кой свали от власт Орешарски?- Шопите!Кой сложи ГЕРБ на власт? - Пак шопите!Цяла България страда, защото шопите сложихте ГЕРБ-аджиите на копанята!По този повод приветствам решението на Фъндъкова, 10 лева трябва да ви направят билета!

137

Анонимен

преди 8 години

Цената на една стока или услуга е толкова, колкото е склонен да даде за нея купувачът (ползвателят на услугата). Тази услуга я слагаме в графа неизползваема.

136

До CrossFire

преди 8 години

Обясни на пенсьонерите как да се напънат.Колкото и да се напъват увеличението няма да повече от 2 лева,помисли малко и напиши нещо умно.

135

Мима Рижата

преди 8 години

ЧЕРВЕНИЯ *** КАТО НЕ МУ ХАРЕСВА ДА СИ ПЛАЩА ЗА ТРАНСПОРТ, ЩЕ ХОДИ ПЕШ!!!!МАЧКАЙ ГИ БОЙЧЕ ЧЕРВЕНИТЕ *** И ХИЧ ДА НЕ ТИ ПУКА, ЗМИЯТА ПРЕДИ *** НАЙ- МНОГО ОТРОВА ПУСКА!ГЕРБ, БОРИСОВ И ФЪНДЪКОВА - НАЙ- ДОБРИТЕ КМЕТОВЕ, КОИТО СОФИЯ НЯКОГА Е ИМАЛА!ЖАЛКО Е, ЧЕ СЕ НАЛАГАТ НЕПОПУЛЯРНИ МЕРКИ, ЗАРАДИ ДЪЛГОВЕТЕ НА ОРЕШАРСКИ, НО ТОВА СЕ НАЛАГА, ЗА ДА СТАНЕМ ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА!

134

Анонимен

преди 8 години

Управление за чуда и приказ - решения на кг.

133

CrossFire

преди 8 години

До БогатЦената на една услуга не зависи от заплатата на потенциалния клиент, а от разходите направени за предоставяне на услугата. Като отидеш да си купиш билет за междуградски превоз някой да те пита колко ти е заплата? Не, казват ти цената пък от теб си зависи дали ще се съгласиш. Затова вместо да ревете за цените се напъвайте за по-високи заплати.

132

Богат

преди 8 години

В Талин градския транспорт е безплатен за естонците,за чужденците е безплатен само от пристанището до центъра на града.И интернета е безплатен.БГ политиците това не го забелязват и не коментират.

131

Богат

преди 8 години

Увеличението на заплати и пенсии е с 0,03 процента ,а увеличението на транспорт,ток,парно,вода е с 50 60 процента,краде се невероятно,няма такова ограбване на народа посвета.Безскрупулни,нечовешки политици.Гордейте се че сте българи.

130

БОЖЕ МОЙ

преди 8 години

ГРАБЕТЕ ТОЗИ НЕЩАСТЕН НАРОД , НЕНАСИТНИЦИ!

129

Анонимен

преди 8 години

ГРОБ=1.ТЕГЛЕНЕ НА 17МИЛИАРДА-ВЪНШНИЯТ ДЪЛГ СЕ УДВОИ2.ЦЕНИТЕ НА ТОК,ВОДА,ПАРНО... СЕ ВДИГНАХА С 70%3.ПОЛОВИНАТА ФИРМИ ФАЛИРАХА4.ЗЛАТНИ МАГИСТРАЛИ,КОИТО СЕ РЕМОНТИРАТ ВЕДНАГА СЛЕД ПУСКАНЕТО ИМ

128

Георги Шопов

преди 8 години

Толкова им трябват за изборите.В Прага карта за градския транспорт +краиградски влакове+фериботи+метро годишно струва 270лева тук толкова стрва толко пенсионерската останалото крадат с удоволствие.

127

мачкай!!

преди 8 години

Поздравявам всички гербери в София и им пожелавам тази тодина 1,60 догодина 2 лева!Хем и ресто няма да се връща!Джоба ще е пълен с метални левчета и двулевчета! Мачкаме е София ,мачкаме в Пловдив, мачкме във Варна........ Мачкаме във всички градове!Мачкай,Боче този *** народ !!!