7

Божо

преди 8 години

Предлагам *** и тръмплер да си поделят Европа !!! Двамата са страхотни лидери, мафиоти, популисти и каквото се сетите !!! Европа се нуждае от ръководството на тръмплер и *** на ротационен принцип праз 4 години !!!

6

Ивсинамангистия

преди 8 години

Прае е!!!!

5

смЕх

преди 8 години

Де да разрушаваше само Германия само с една покана към скакалците постави на карта цяла Европа господарите и от ФАЩ трябва да са много доволни.

4

Анонимен

преди 8 години

Нее не ми се вярва американците да искат от Меркел да наводни Европа с ислямисти.Какъв е смисълът?Ще загубят доста съюзници.По-вероятно е загубила разсъдък вече не може да мисли трезво.Всички евролиберасти са такива- "Бежанците ще станат доктори,учени,писатели художници и детски учители...." Те идват да прибират социални помощи да гърмят бомби и да правят престъпления ония *** какво си мислят.Така е защото никога не са виждали реалният свят.Живеят в някакъв измислен розов филм.

3

Анонимен

преди 8 години

НЕЯ РЯЗРУШАВА ТЯ Я РАЗРУШИ! ГЕРМАНИЯ БЕШЕ ЕДНА ОТ ВОДЕЩИТЕ ДЪРЖАВИ В ЕВРОПА НО СЛЕД КАТО БАБА МЕРКЕЛ Я НАПЪЛНИ С БЕЖАНЦИ ОТ ГЕРМАНИЯ ОСТАНА САМО ПЕРУШИНАТА. В ГЕРМАНИЯ ИМА ТУРЦИ ТРЕТО ПОКОЛЕНИЕ И НЕ УСПЯХА ДА ГИ ИНТЕГРИРАТ ВЪПРЕКИ ЧЕ ТУРЦИТЕ ГИ ВОДЯТ ЗА ПО ЦИВИЛИЗОВАНИ А ЗА ТЕЗИ БЕЖАНЦИ ИНТЕГРАЦИЯТА ЩЕ Е ОЩЕ ПО ТРУДНА. КЪДЕ СТЕ ВИДЯЛИ КРАВА И ОВЦА В ЕДИН ОБОР? НЯМА КАК ДА ВИДИТЕ ЗАЩОТО ТЕЗИ ДВЕ ЖИВОТНИ СА НЕСЪВМЕСТИМИ. МОХАМЕД И ИСУС ХРИСТОС СА КОРЕННО РАЗЛИЧНИ РЕЛИГИИ!

2

David

преди 8 години

Този *** Тръмп е плюшена играчка и е от останките гени на Хитлер, ние живеем в свободен, демократичен свят и никой няма право да засегне на неприкосновено свещеното право на всеки човек " семейство и религия". Що се отнася за терористи и фанатици, то те ги има и сред мюсюлманите/ т.нар. ИД/, сред християните / Мафията, Хитлер - тръмп-бни, атака и .тн./ и сред евреите/ МОСАД и религиозни фанатици/.

1

Анонимен

преди 8 години

Нито Асад, нито ИДИЛ са заплаха за САЩ. Асад е на 12000 километра от източната граница на САЩ, а ИДИЛ е лабораторно зайче на ЦРУ.