19

готин

преди 8 години

супер си Боико,биим маиката на американците искат всичко да правя и да командят,жялият свят мн голями загубеняци са,знам го защото съм бил там

18

спокоен

преди 8 години

Вече съм напълно спокоен,че ако стане някаква "беля",няма да е плод на ислямски фундаментализъм, а на нерешени любовни отношения. И ако някой стреля или взривява жертвите ще са жертви на любов,а не на тероризъм. Ние сме иdioти!!!

17

Не така!

преди 8 години

Борисов, преди да кажеш нещо искай разрешение от посолството!

16

ТРИФОНАС ТЕОДОРИС

преди 8 години

ВСЕ ПАК ДУМИТЕ ДУПЛОМА И ДИПЛОМАТИА / ТИКА ..СА ГРЪЦКИ. И ПЪРВИТЕ ТАЙНИ СЛУЖБИ НА СВЕТА И ПЪРВИТЕ АГЕНТИ И ШПИОНИ НА СВЕТА СА БИЛИ ГЪРЦИ.А ПО ВРЕМЕ НА ВЕЛИКАТА ДЪРЖАВА ВИЗАНТИЯ -- РОМЕЙСКИТЕ ДИПЛОМАТИ СА БИЛИ НА-МЪДРИТЕ И УМНИ НА ПЛАНЕТАТА.ЗАТОВА И МНОГО ДУМИ ПО СВЕТА СА ГРЪЦКИ.БУГАРАС И ДИПЛОМАТОС = ОХИ ОХИ ОХИ ОХИСАЩ = ВЕРИ ГУУД !

15

Уя ми Пенко

преди 8 години

Тя беше дебеле, но мечтата й беше да отслабне... Ядеше само на обяд - кисело млекце със солетки... Накрая стана още по-дебела свинчуга

14

Анонимен

преди 8 години

Значи става въпрос за американските дипломати, не за американските служби. Разликата е голяма. Дължите извинение на американските служби за сигурност, че сте го написали грешно.

13

Некоректно

преди 8 години

"Абсолютно недопустим и некоректен е начинът, по който американските дипломати изнесоха в публичното пространство информацията, получена от българските им колеги. Искам да уверя българските граждани, че държавата проверява всеки един сигнал, който би представлявал опасност за гражданите, и не би скрила от обществото, ако съществува и най-малка заплаха за здравето и живота на хората"Прав е Бойко не е работа на Хамериканците да всяват паника в България, за да си воюват и за самореклама.

12

еделвайс

преди 8 години

.......любовни отношения между българин и чуждестранен гражданин...... Без коментар!

11

сигурно са гейове

преди 8 години

неуредени любовни отношения между българин и чуждестранен гражданин. Пак гейове, ако не бяха щяха да нашишат българин и чужд. граждаНКА .. или българКА и чуждестранен гражданин.

10

опипваха почвата

преди 8 години

Цялата история беше : АКО МИНЕ НОМЕРА !!!!E , НЕ МИНА , СЕГА СЕ ПРАВИМ НА КЛОУНИ ДА ОТБИЕМ НОМЕРА !

9

Анонимен

преди 8 години

По-лошо от войната с англосаксонците, е дружбата с тях

8

Анонимен

преди 8 години

БРАВО ГОСПОДИН БОРИСОВ !!!!!!!НА ТЕЗИ АМРИКАНСКИ СЛУЖБИ ИМ СЕ ВИКА :ПРОВОКАТОРИ В ДЕЙСТВИЕ !!!!!

7

Анонимен

преди 8 години

А колко още неверни иноформации са пуснати от тези служби, на които тук вярват така безрезервно?

6

ХАМЕРИКАНЩИНИ

преди 8 години

"Абсолютно недопустим и некоректен е начинът, по който американските дипломати изнесоха в публичното пространство информацията..." е как да не! Нали по дефолт тероризмът си е маде ин уса!

5

Анонимен

преди 8 години

Мюмюн Буда Великолепни пак се изказа неподготвен

4

Анонимен

преди 8 години

УВОЛЯВАТ СЕ ГРАЖДАНИТЕ ЯЛИ БОБ ДА НЕ МИНАВАТ ПРОКРАЙ ХОТЕЛ ПЛИСКА ЗА ДА НЕ СТАНЕ ИНЦИДЕНТ. ИЛИ ДА ПРОЯВЯТ НЕОБХОДИМАТА СДЪРЖАНОСТ ДОКАТО СА В РАЙОНА.

3

Анонимен

преди 8 години

Добре , че генерал Борисов е Премиер в тези размирни времена и разбира от национална сигурност . Представете си , че Станишев беше Премиер , просто СМЕХ . Щеше да го лъжат както си искат и той нали нищо не е работил и не е служил в казармата щеше да вярва на всичко. Господ този път ни пази от нефелни комунисти-социалисти .

2

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Браво господин Борисов! Вие сте достоен български държавник, честен с партньорите и коректен.

1

Анонимен

преди 8 години

Ако ЮС службите нарочно пускат неверни информации това е всяване на рационална паника, което е престъпление по смисъла на американското законодателство. Ако са го направили без да искат - това не говори добре за техния професионализъм.