100

Анонимен

преди 8 години

ВЕЛИКА ЖЕНА.

99

д-р ГА

преди 8 години

Такива хора са нужни на България като Кристалина,като Борисов,като Цветанов,като Дончев и още и още от близките до премиера-знаещи,можещи,добронамерени,работещи,приети навсякъде из Европа и Америка. Без тях държавата ще бъде загубена и ще продължи руското робство.

98

иван

преди 8 години

Тази Сталинка/ Кристалина/ , от кумунист,срещу доста пари предаде и идеология и чест и стана глашатай и проводник на американската идеология за световно господсво. Такива като нея и род и родина и майка и баща продават.Гнус ме е ог нея.Послушното и безмозъчно поведение и носи издигане в кариерата в империята на злото САЩ

97

ким сун

преди 8 години

Демокрацията в Европа умря.Европа ще става империя като Русия,където всеки ден изчезват хора без някой да обеснява къде отиват,или като Америка където всеки ден хора бъдат разстрелвани от колеги или полицаи,или като Китай където комунизма си е все същия и човешки права няма,дори нямаш право да правиш деца.Но на кой му пука за демокрацията,всеки първо гледа портфейла да е пълен,че на гладен корем демокрацията не върви.

96

коко

преди 8 години

До Анонимен-Господи,какъв език! Сталинка и подобните и съсипаха Европа,а ти я величаеш!Засрами се!

95

Анонимен

преди 8 години

МОЖЕМ САМО ДА СЕ ГОРДЕЕМ,ЧЕ ИМА ТАКАВА БЪЛГАРКА КАТО КРИСТАЛИНА НА ТАКЪВ ВИСОК ПОСТ В ЕВРОПА. ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА.

94

юсуф

преди 8 години

Стремежа е света да стане един голям затвор по американски. Камери ,подслушване ,наблюдение и какво ли още не.Не можеш да пръднеш без службите да го знаят.Ще караме колите си с35 км. в час както наредил кмета на Бургас. Ще ни дерат с сини,зелени и какви ли не зони..Ще те събличат и преобличат по летища и гари..И само защото американците не искат ,а можи би и немогат да живеят с другите народи като с равни.

93

gtf

преди 8 години

ужас, поне да не се споменава, че е българка ...срам ме е.

92

Анонимен

преди 8 години

Това просто създание как не разбра, че трябва да си отваря устата само като яде.

91

Край

преди 8 години

Ей такива са готови всичко да ви кажат. само преди две години критикуваше селяните от Телиш и Ковачевци че не щат нелегални емигранти в селата си. Тогава нашенците бяха опреквани в нетолерантност и липса на състрадание към нелегалните които от три години тази госпожа наричаше "БЕЖАНЦИ" без въобще да са такива по смисъла на международните норми.

90

АМАН от Престъпници

преди 8 години

Да с епровери все пак с какви наркотици е препоена.. В момента стотици милиони автомобили,камиони автобуси увреждат тежко Европа с включени фарове през деня и облепени с контролирани от жестоки врагове тежко терористични холограмни оръжия..А тия от Евросъюза не знаели ,не било техна работа , не се занимавали..Активирани са древни останки от вражеска техника трудно капсулирани ,карирана е цяла Европа и Контакти з а използване на нови геофизични и антиклиматични оръжия..

89

До Гражданин

преди 8 години

Ти саркастичен ли си или...

88

чичо Гошо

преди 8 години

Щом ще споделяме американският начин за сигурност искам от утре да мога свободно да си купя гранатомет,автомат,снайпер,ръчни гранати и всичко което ми дойде на ум.

87

Castor

преди 8 години

Нали службите затова ги организират атентатите! Само, че повечето хора са наясно за какво става дума! Проваляте се!

86

ай ай ...

преди 8 години

СЕГА ГРАЖДАНИТЕ НА ЕВРОПА ще трябва да тръбиме "...това не е хуманно" по аналог на някои прииждащи към Европа елементи

85

Гражданин

преди 8 години

Госпожа Георгиева има право. Трябва всеки да предостави свободен достъп до кореспонденцията си и телефонните си разговори, всеки да подпише декларация, че е съгласен службите да му четат е-мейла и подслушват телефона. На който работата му е чиста няма от какво да се притеснява. Така ще се намали кръга на заподозрените. Трябва да се вземат незабавни мерки срещу тероризма. Трябва да го направим в името на нашите деца.

84

Анонимен

преди 8 години

"Ще трябва да свикнем с по-малко свобода срещу повече сигурност"Кристалинче, отстъпнице, манипулаторке. Може би за това се бореха Левски и Ботев. Депутати като вас да ни присламчват към една или друга велика сила и да ни отнемат свободата с теории и заплахи, че сме в опасност. Утре и Турция ще ни предложи сигурност, за да изменим на себе си - България и българския народ. НЯМА ПО-МАЛКО СВОБОДА. Това е национална ценност.

83

Хей

преди 8 години

Много бавно загрява дори и ТЯ! А останалите в Брюксел са още по-зле! Меркел трямра да се махне, а дотогава евролидерите трябва да й се опънат, както Орбан, който е единственият истински политик и лидер, защитаващ Европа такава, каквато беше и трябва да е - християнска, сплотена и силна като култура, икономика и военна мощ. Забравете глупавото повтаряне на "За България няма заплаха.". Това е пълна глупост! България е застрашена не по-малко от Белгия! Постоянна работа за по-добра сигурност!

82

АЙДЕ БРЕ

преди 8 години

АААААА НЕ ТАКА КРИСТАЛИНО САМО ЗАТВОРНИЦИТЕ ИМАТ СИГУРНОСТ,КОЯТО ЗАПЛАЩАТ СЪС СВОБОДАТА СИ.АЗ ТАКАВА СИГУРНОСТ НЕ ИСКАМ..

81

??????

преди 8 години

ПОБЕДИТЕЛИТЕ ОТ ВТОРТА СВЕТОВНА ВОЙНА ВСЕ ОЩЕ КОМАНДВАТ ПАРАДА,НО НЕЩО ГОЛЯМО КАТО: - ГОЛЯМА И СИЛНА ЕВРОПА С ДВИГАТЕЛ ГЕРМАНИЯ - ГОЛЯМА И СИЛНА ТУРЦИЯ С ДВИГАТЕЛ ЕРДОГАН НЕ ПОДЛЕЖАТ НА КОНТРОЛ !!!!!ПОЛИТИКАТА Е РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ !!!ЕРДОГАН НЕ СЕ ПРЕДАВА ,СТИСКАМ ПАЛЦИ НА Г-ЖА МЕРКЕЛ , ТЯ Е ДЛЪЖНА ДА СЕ ПРЕБОРИ