111

Анонимен

преди 8 години

Представете си вие ,че сте тераористи и отивате към най близката спирка на метрото мислите ли ,че може нещо да ви спре!!!

110

Анонимен

преди 8 години

Днес някои пътуващ с метрото да каже чуства ли си по сигурен след снощното учение не може терористи да влезнат в метрото камо ли да се взривят.

109

до 125

преди 8 години

Може може нашите могат да задържат всеки които не е престъпник .

108

Анонимен

преди 8 години

Хилъри Клинтан като идва в София бяха завардили няколко улици в квартала където живея и аз минавах по една от тях изведнъж един изкочи пред мен и ми каза да вървя на дясно не можело без да ми обясни защо просто крещеше като луд за връзване.

107

Анонимен

преди 8 години

Пффффф значи от Полицейското им Учение си Изпатиха Мирните Граждани ТАКА ЛИ.????В такъв случай ПОЛИЦЕЙСКИТЕ ЧАСТИ СА БИЛИ ТЕРОРИСТИТЕА това не е било Учение а ТЕРОР над нас ГРАЖДАНИТЕА туй то се казва СПЕЦАКЦИЯМного лоши Американски Екшън филми Гледат нашите УправляващиНИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВИ ЗАДЪРЖИ ЗА НИЩО НА СВЕТА БЕЗ МОТИВИДа ходят да задържат Престъпниците където Безчинстват Не обикновенни граждани пътуващи с метрото

106

Анонимен

преди 8 години

Голем резил защо ги показват добре беше до сега като не ги виждахме ! Цецо 6 те апартамента ги показваше в Акция как тръшват на земята опасни престъпници по пижами ама видеото от Лясковец го засекретиха.

105

666

преди 8 години

Но можем да признаем, че ги бива по циркаджииските ''акции'' на МВР, ДАНС И НСБОП. Например циркът с Красимир Аврамов. Както виждаме циркът продължава. Може даже мото за България да измислим елате в цирк България можем да ви пребием без пари.

104

Анонимен

преди 8 години

Колко склада за боеприпаси изгърмяха !? Къде бяха тези да предотвратят взривовете !!? Същото ще е и ако има терористи.

103

АнтиКаруцар

преди 8 години

Имаше една песничка "Цял живот ушев да те наричат".Един такъв "убавец" веднъж и мен спря за проверка.Тъкмо бяха станали инцидентите с арабелите, които размахваха ножове по центъра.Аз бях пуснал брада и излизайки късно от метрото ме спира и ми иска лична карта."Има ли някакъв проблем", питам аз.Той мълчи.След проверка по радиостанцията на личната ми карта ме пуска."Вместо мен да вземете да проверявате тези дето колят хора по улиците.", казвам аз.Той ме гледа тъпо...

102

Анонимен

преди 8 години

При такива "учения", освен да викат силно и да плашат хората, май друго не правят. Лошото е , че в реалността с викове нищо не става.

101

Анонимен

преди 8 години

На последния голям протест януари 2009 агитка от ултраси ги попиля ПолЙцаЙчетата после си го изкараха на майките и пенсионерите които гледаха смаено как 10 тина ултраса ги правят за смях.

100

до 113

преди 8 години

Не е важно как се пише а какво искаш да кажеш а децата много добре знаят за какво става въпрос.Пътувам всеки ден с трамвая и ставам свидетел на какво ли не веднъж имаше едни бежанци без билети на които полЙцаите нищо не направиха а веднъж имаше един пенсионер които повиши тон и му сложиха белезници.

99

Анонимен

преди 8 години

Потресаваща некадърност на службите. Остава ни само да се молим терористите да ни подминат, щото нашите служби освен кафяво в гащите май друго няма да могат да направят. Всичките тези хора би трябвало сега да съдят службите за това незаконно задържане.

98

ШибиРиби

преди 8 години

Не разбрах кой е бил обекта на учението. Службите или хората. Ми да почнат да пукат фишеци посред нощ за да свиква народа и да знае хубу ли й. Те с местните хулигани дето си ги знаят не могат се справи, не дай си боже ония ми ти фанатици да довтасат.

97

Анонимен

преди 8 години

Поредното успешно учение след това на границата което свърши за по малко от час и на снощното нищо не се видя освен някакви си с униформи които се шматкат пред НДК и в Метрото !

96

до 93

преди 8 години

Абе принципно си прав,ама и бебетата знаят как се пише "полицаЙте". Това и кратко става някакъв бич за Новото време. Предлагам да бъде премахнато от българският език!

95

Анонимен

преди 8 години

Камикадзетата определено слизат от метрото и чакат службите вежливо да им поискат документите, даже без да ги обискират, а кой се качва на туй метро и защо ще чака метрото да спре та да слезе спокойно. Hашите спецслужби не смятат ли че трябва да търсят кой се качва, а умници непрокопсани ?Ама не може да ги задържите щото имат билет а да импровизирате един полигон за учения и проверки на качващите се не ви стига акъла, гонсурати некадърни и неподготвени срещу тероризма.

94

Анонимен

преди 8 години

В реална обстановка когата трябва да пристигнат линейките ще се забавят поне 20 - 30 минути а всички полицаи и медицински екип ще примигват на парцали и ще гледат като ударени с мокър ***. И бат ви бб ще се прави на бог и всемогъщ отново.

93

dfsgsgsdg

преди 8 години

Олигофренска държава сме. Африканците ряпа да ядат....

92

.

преди 8 години

Ден да мине - друг да дойде. Траеш си и изпълняваш, някой ако те пита нещо го пращаш при друг. Така 20 години. После 20 заплати накуп и 5-700лв. пенсия. Това е нашата полиция. Никой нищо не го интересува, освен кога ще приключи работното време.