173

пффф

преди 8 години

не очаквам нищо да се промени докато не загърмят бомбите в Германия и не рухне Европарламента.. дотогава всичко ще е цветя и рози..толерантност до пръсване на халката..

172

Анонимен

преди 8 години

меркел направи тези атентати

171

Анонимен

преди 8 години

пак толерантност,пак солидарност...до другия атентат...пак празни приказки и нищо съществено

170

Анонимен

преди 8 години

Толкова ли не се намери в евроге* парламента мъж с главно М или жена да заплюе тази от снимката. Това същество си мисли, че Европа й е бащиния.

169

Без Толеранс

преди 8 години

Все повече Европейски градове имат квартали с бежанци в които НЕ ВЛИЗА ПОЛИЦИЯ! Не се интегрерат и са бомба цъкаща! До кога? Ако приемат бежанци то да са само деца до 10г. Другите ..........

168

българина

преди 8 години

Тоя дето ми слага минуси на диагнозата шизофрения на мършата меркел явно е в последната фаза на същата болест и не разпознава плюс и минус. Когато млад германец навърши пълнолетие първото което прави е да ходи да търси баща си в Турция. Ако не го намери проверява в ГРАО- то на ДАЕШ

167

Анонимен

преди 8 години

Меркел е страхотна!

166

селфи

преди 8 години

Ще бъде доста гротескно ако някой от тези с които тази си правеше селфи се окаже че е атентатор..

165

Анонимен

преди 8 години

Тая е виновна за всичко!!!

164

Анонимен

преди 8 години

Германската полиция затяга мерките за сигурност по границата с Белгия след терористичните атентати в Брюксел, заяви полицейски говорител. ха ха ха ха. ТЕ ДЖИХАДИСТИТЕ СА В КЪЩАТА ИМ А ТЕЗИ ГРАНИЦИТЕ ЩЕ ЗАТЯГАТ! ДА СЕ СМЕЕШ ЛИ ДА ПЛАЧЕШ ЛИ ИЛИ ДА ИМ ГО ПУСНЕШ ДА ГО ЦЕЛУВАТ СОПОЛИВ? АМА ОТ ТРИПОЛОВИ КАКВО ДА ОЧАКВАШ!?

163

Меркел

преди 8 години

Аз искам да кажа, че въпреки САЩ ме държат като заложник на мои отдавнашни провинения, като актови фотографии, активно сътрудничество на ЩАЗИ и други нещица, които ме карат да изпълнявам тяхната воля и да си затварям очите за атентатите извършванш от самите тях, то а още не съм изгубила нацяло разсъдака си. В крайна сметка ще взема да подпиша Трансатлантическото споразумение за да се спре поне отчасти това което става! Аз съм на топа. Какво да правя??

162

sostin

преди 8 години

Тая ненормалница попиле цяла Европа , *** изтрещелата бабуга...

161

Анонимен

преди 8 години

Коментарите са доста и с риск да повторя някого... Жалки нападания са такива, които не са постигнали целта си и няма жертви! Тетка Меркел как въобще има очи да говори за "солидарност". Солидарност трябва да има между европейските държави и да не допускаме такава ***. Животно да храниш те гледа с любов, а не мисли как да те гръмне!

160

дааааааа

преди 8 години

Да всички граждани на ЕС трябва да се обединят срещу своите продажни и зависими политици който докараха ЕС до катастрофа!

159

тя

преди 8 години

Плевнелиев е лесен и пука му , той нали живее в затворен комплекс и го кара мерцедес и цяла рота охрана , а какво да кажем обикновените баългари , които ползваме метрото?

158

!

преди 8 години

За шизофрения не знам, но е характерно за деменцията да не помниш факти, да нямаш реална преценка за обстановката, да не реагираш адекватно според ситуацията, да повтаряш едни и същи реплики и действия...За мен тази жена има почти всички признаци на деменция....Не може цяла Европа да гори и европейците да са потресени, а тя да им говори за солидарност. Няма вариант някой да убива близките ми, а аз да съм солидарен към тях! В крайна сметка и европейците носят души и живеят, не са само мигрантите!

157

Георги Шопов

преди 8 години

Меркел пак не е в час.Стара е и аз и прощавам като човек.Обаче като държавен глава е неадекватна. Да даде правилна оценка че подцениха терористите и че не трябва да заиграва с тях.Иначе има видов ден.

156

хм

преди 8 години

За съжаление, преди да се оправят нещата ще стане още по-грозно и печално... тази никога няма да отстъпи до самия край..това си е немска черта..има прекрасен пример от близкото минало

155

wild horse

преди 8 години

Тъпанарка,поне да си мълчи,заради нейните склеротични призиви за повече мигранти ,сега ще сърбаме попарата години наред. Край с нашата Европа,господар ще бъде страхът

154

Пресиян

преди 8 години

Тая пък покани безбройна *** в християнска Европа и сега да се сплотяваме. Срам за великия германски народ, че търпи това продажно ***, женския екеивалент на нашето нещастно човече с титла президент.