149

Реалистка

преди 8 години

До АнонименКакъв Путин и каква Сирия. Огромен процент от тези 'бежанци' са просто икономически мигранти прииждащи от цяла Азия, сред тях има и крайни ислямисти, чиято цел е да убиват в името на Аллах. До тази ситуация се стигна поради Европейските ценности и толерантност допускащи тези хора да живеят и правят държава в нашата Европа. Благодарение на Меркел кутията на Пандора е отворена и ве нужна единна реакция на всички световни сили, за да се реши проблема!

148

баба Меркел

преди 8 години

Смиреност и толерантост спрямо ислямската инвазия.Още 2мил. мюсюлмани да приме Европа,джамии трябва да се строят.

147

нико

преди 8 години

Проклятието на Муамар Кадафи се сбъдва емигранти атентати и това е началото за европа в турция също кюрди сирийци и пак атентати

146

Пастирката

преди 8 години

Драги,санародници нека да отвърнем на тероризма с ..........толерантност!!Все пак това са особенности на ислямския етнос.Те то този начин изразяват свойте чувства и емоции и ние трябва да сме толерантни!Ако не сме значи ги дискриминираме ,насаждаме ксенофобия и расизъм!Бъдете толерантни оставете си ги хората да си се взривяват и да убиивват невинни хора!!

145

до 182 Русофилска ра

преди 8 години

С най голямо удоволствие ще ти отрежа топките и ще ти ги завра в устата, след това ще отрежа ръцете ти и последно ще ти изтръгна еика с арматурни клещи. О' кей ли си ?.

144

Орбан

преди 8 години

Къде са ви снимките на бедстващите и ЕнтелЕгентни мигранти с деца? След една седмица ще забравите, че е имало атентати в Брюксел и ще започнете отново с толерастката пропаганда.

143

Анонимен

преди 8 години

do 181: Няма нормален човек, който да се радва на чуждата смърт. По-големият въпрос е защо западняците гледаха като на кино унищожаването на Ирак, Либия и Сирия, всекидневни терористични актове се приемаха за нещо нормално. Защо бе западни лицемери

142

Анонимен

преди 8 години

САЩ -Муджахидини - Ал Кайда - ИДИЛ = Париж ,Брюксел ,????? Кой европейски град е следващият ?

141

Анонимен

преди 8 години

След 50 години в центъра на Берлин си говорят Мюмюн и Мехмед:-Абе, Мюмюн, това име Мюлер не ти ли се струва много необичайно?!

140

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНищо общо с гейтовете. В залата е, там още няма проверка.

139

s

преди 8 години

Да благодарим на хамериканците, задето разбутаха преднамерено арабския свят, да благодарим на фрау Меркел и всичките надупени пред хамериканските интереси поддържници на хомоценностите. Светът започва да се върти по неконтролируема ос благодарение на капитала и корпоративните интереси. Другото е кьорфишеци.

138

Наблюдател

преди 8 години

Това е едно скромно начало. Терористите ,които окървавиха Париж и пред ден хванаха един от тях са второ или трето поколение арабски мигранти. Сега навлизат нови мигранти ,чиито деца ще са бъдещите терористи-те са много повече.

137

akud

преди 8 години

с поздрави от меркел и оланд

136

Анонимен

преди 8 години

Може би, защото западът умишлено създаде този хаос и обучи и въоръжи т.нар. умерени терорист? Как мислиш се чувстват хората в Ирак сега?

135

bluesky1

преди 8 години

И като капак на всичко сега жертва на цялото това безумие ще стане Толерантността, т.е. ще бъдат насъскани хората едни срещу други, което ще бъде най-голямата и фатална грешка. Проблемът не е в толерантността, проблемът е в алчността и жаждата за власт. Разбира се Европа не е длъжан и не трябва да приема милионите бежанци, но е много по-важно обществата на тези хора, домовете им, да не бъдат унищожавани, за да има къде живеят и да си стоят там, а . запад.в това унищожение сериозна заслуга има т.

134

художника

преди 8 години

Що за извратен трябва да си, че да се взривиш сред невинни хора, деца и старци?Те ли хвърлят бомби над арабските градовете?Те ли обезглавяват и пребиват с камъни от религиозен фанатизъм?Приехме ги в нашия "ДОМ", а те за благодарност ни избиват.МАРШ в пустинята уроDи !!!

133

Анонимен

преди 8 години

Големият въпрос пред Путин сега е как да им обясня на тези ЕС-капацитети сега какво трябва да направят без да се гръмнат в крака или да ми наложат нови санкции. Мисията е невъзможна

132

bluesky1

преди 8 години

И защо атентат в Брюксел и Анкара е терористичен акт, а в Дамаск и Триполи е съкровен и жадуван израз на "правото" да искаш 'демокрация", която обаче не е демокрация а средновековна тирания подплатена идеологически с ултра краен ислямизъм, нямащ нищо общо с каквато и да е религия...

131

Еврогей

преди 8 години

Няма да квичите,все пак толерантността изисква жертви,няма как!

130

Анонимен

преди 8 години

Въпрос: КАк са успели да вкарат взривове чак до гейтовете? Отговор: Много просто. Чистачи и обслуващ персонал, които изповядват мирната им вяра са ги вкарали и подготвили. Самоубийците просто са минали чисти проверката и после да се опасали и са се взривили.