10

н.миланов

преди 8 години

зад атентатите е москва. те са спецовете в тия гадости.турците също имат вина че избраха ердоган. турците имат интелигенция която е способна да изведе страната на правилния път.въпрос е дали турските избиратели ще предпочетат заветите на ататюрк и умове като орхан памук или безумния ердоган.българите да знаем че когато лошото е при съседа после идва и у нас

9

Анонимен

преди 8 години

Путин ви го каза - няма да се разминете само с тези санкции.Гответе се за следващия атентат.

8

Румбо

преди 8 години

До Анонимендо 20 "Добре че е Ердоган да опази Турция"-Е,това е вицът на деня!Така ще я опази,че ако остане половината-пак добре!

7

Фес Прес

преди 8 години

А мислех да ходя тая година в Стамбул и Бодрум. Ама с тия хатентати надали. Ще ида на помивка в Ница. Страхотен град.

6

gtf

преди 8 години

на бас, че ще са кюрдите виновни ...според турчулята

5

Лаладжия

преди 8 години

Тероризма е бич за съвременната цивилизация! Но това е ислямски тероризъм. ЕТА, ИРА и прочее групировки, отдавна престанаха с простотиите. Но АЛ КАЙДА и ИД тепърва ще тормозят света. Няма по страшен враг от бедни, необразовани и с промити от религия хора.

4

ФЕС прес

преди 8 години

Гледайте БИ и Турция! Така ще видите бъдещето на Европа.

3

Скалпела

преди 8 години

Докато не бъде изрязан туморът Ердоган, това ще продължава.

2

Султан Чаламба

преди 8 години

Турция е терорисична ислямистка държава управлявана от еврейски ***. Какво да очакваме освен тероризъм и просташки изпълнения.

1

Анонимен

преди 8 години

Как всички президенти изразяват съболезнования към турския народ !Жалко че в тероризма участва и правителството на Ердоган , който е спрял фейсбук , хората да не разменят снимки имнения !Иначе Ройтерс лъже в подкрепа на терориста Ердоган !