13

Анонимен

преди 8 години

Тоя започнаха да го гърбят и учениците вече.СМЕХ...........

12

Анонимен

преди 8 години

Гришо, утре с едни френдчета ще цъкнем леко тенисче на кортовете в Борисовата. Мини и ти да задобряваш!

11

Анонимен

преди 8 години

Абе на тоя къде му е селското потниче че така ми липсва, като потен комбайнер на Албена през1970 година беше с него.

10

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 8Генчо, как да ги прави тези пари бе?!Да не ги печата в обора в Хасково?Няма ли победи НЯМА и кеш!Свършен е!!Да си отива на село да гледа кауни.Ето това му остана.

9

Никол съм

преди 8 години

Идвай да ми правиш мекици и зелева чорба,остави го тоя Тенис.

8

Анонимен

преди 8 години

Мизерията е голема хора.Кинти нема. Нема и с кво да плаща наема на килера в Монако.Глад!!!Скоро ще продава и Астон мартина с който си щракаше селфита из Монако.На *** селянин му дай малко пари и му гледай сеира.

7

Божинката

преди 8 години

Грише,чакам та в найт флайт да фъргаме салфетки и да любиме кокетки.

6

Анонимен

преди 8 години

Хвана лош път и всичко което се случва е закономерно.Има много спортисти които не могат да издържат на пари и слава.Да прави пари и това е,другото свърши.

5

Анонимен

преди 8 години

До Хах 3Определено не му е през........ но отмина "час пик" (най-продуктивната възраст 21-23) и от тук пътят с бойки стъпки право надолу.А селчото си мислеше че цял живот ще е така ........пълен с енергия. Да ама НЕ.Когато ви казвах че онова случайно влизане в десетката е за малко и скоро ще е само мит тук разни "разбирачи" от село цъкаха минуси като изоглавени.Всичко свърши.Асковското да се ориентира към нови поприща..........селско стопанство, кауни, краставици, домати и т.н.

4

Анонимен

преди 8 години

Върнахме се от там от където започнахме, а именно "Първикръг Неминалов".Скоро онова Вторикръг Неминалов ще ви се струва "супер постижение" ама няма..........ПървиПакПадналов.

3

Хах

преди 8 години

Личи си ,че вече му е през ... за тениса . Но за съжаление каквото си го направиш сам , друг не може.

2

Сандо

преди 8 години

> 18-годишния германец Александър Зверевеее скоро ще се казват Масмуд, Хамад, Задид и тн ... никеи такива Мюлер или Зверев

1

Жена

преди 8 години

Ривъ!Прощавам ти Гришо, че си жалкарче .... и не попадна на хора. Нищо, ще си направиш две три чавета и ще забравиш за унижението. Шерциту шъ тъ гушне, докато й правиш бъркани яйца.Чудя се само кога на джурналята ще им писне да пишат за луз-ъри и ще сътворят нещо за Петър Стойчев, който заслужава новина ПРЕДИ този ...енис ***!