22

Професор

преди 8 години

Неравенството го създадохте и отгледахте точно вие мало умлни комунисти дебелоглави и вашите издънки и икалинки .ай малкото е клинична диагноза вие ,които управлявахте 45г и имахте след това пет пъти троен мандат тройната коалиция да говорите.Вие създадохте Мафията безнаказаността и ни продадохте като роби на чужди държави,Смъртна присъда за вас!

21

да

преди 8 години

Незамеменимите некадърници с мания за власт и величие, но иначе безплодни и тщеславни, с лъскави коли и живеещи в лукс огризкаха докрай държавата и доведоха хората до самоубисктва. При соца имаха власт и съсипваха всичко, та за това соца си отиде , при капитализма същите взеха икономиката и пак разсипаха държавата. Про сожа от името на властта нарушаваха човешки права, а пи капитализма същите - съсипваха икономиката. Обществените фондове са оглозгани, те не служат на обществото, а на тези с влас

20

Анонимен

преди 8 години

Лидерът на партията с най-дъртия електорат би трябвало да се обърне към своите симпатизанти и да ги помоли да бъдат съвестни граждани и да не ползват пенсия продължително защото по този начин намаляват детските надбавки

19

Анонимен

преди 8 години

Наистина има големи неравенства. Още след като Луканов каза култовата фраза - Ще правим капитализъм ама ние ще сме капиталисти . Е направиха го , убиха Луканов и до ден днешен назначените капиталисти от БКП-БСП плащат на работниците по 400 лв. на месец .

18

истината

преди 8 години

Партийните функционери, които взеха И ИКОНОМИЧЕСКАТА ВЛАСТ при капитализма и техните слуги- служби, милиционери, доносници и т.н. и при соца и при капитализма никаква икономика не направиха- все крадено и все в нарушение на човешки права. И при соца и при капитализма - са все еднакви- некадърници и оперирани от морал и съвест. Незаменимите с мания за власт и величие съсипаха икономиката, човешкия потенциал и вече държавата!

17

еделвайс

преди 8 години

Миков, защо говориш така, сякаш от вчера си в политиката?! Всеки политик се върти като пумпал на политическата сцена, и се мисли за най- атрактивния. Нарциси!!!!

16

Анонимен

преди 8 години

Познавах един много стар човек, който твърдеше че и комунистите са хора, а не са изверги. Обаче се спомина и така и не доказа твърденията си.

15

неравенства

преди 8 години

или несправедливости? Как може да няма пари в хазната за обществените и държавни служители, а да има пари за престъпниците и корумпирани престъпници по високите етажи. Заеме публична длъжност, за да краде от публичните фондове и да богатеее за сметка на престъпленията срещу държавата. За мен е чудно как тези, които РАЗСИПАХА икономиката при соца, за да я ограбят, какво направиха с ограбеното? Къде е икономиката им? Или всичко бе просто разграбване на средства и материали.

14

Анонимен

преди 8 години

Г-н Миков-Меков-Мъков- и най-вече *** Мяуков!Кой в ръководството на БСП е доказан, с дела социално ангажиран политически деец?Ни комунизма ви устрои,ни капитализма!Над четвърт век висите на партийните субсидии и държавните заплати!Поне един от вас поне един частен кокошарник да беше направил! А бе,бате,оди да си пиеш ракията,докато все още сте от другата страна на дранголника,че каквато буря заформихте с вашите укази,простотии и еврокомунизми по Европата и света- Гуантанамо ще ви е мечта!

13

Анонимен

преди 8 години

по големи лицемери от комунистите няма. Даже и на запад ако ги срещнеш бягайте от тях...

12

гледам и ме боли

преди 8 години

Гледам хвърковатата чета на дедо соросовите *** и децата на грант са се изсипали във форума като на десант и цапат ли цапат с дивотиите си. Както обикновенно техните аргументи по повод едно или друго политическо решение и изказване са на ниво лични обиди, хули, плосък хумор, очерняне и измишльотини на някой политически лидер и партия. Това е политическия живот в България, уви. 10 се борят да оправят картината, 50 платени с грантове отвън *** ги поливат с помии и пречат на развитието

11

ognyanz

преди 8 години

До Василев: Само повтаряш приказки, които и от телевизията ги слушаме от сутрин до вечер. А цели региони пустеят, особено селата, няма работа за хората, а споре теб с диверсификация ще борим демографската криза. Кери естествено че приказва това, което му изнася, но за 7-ми реактор в Козлодий и дума не обелва - бизнеса да се оправя сам. Сега може вече и за АЕЦ "Белене" да сме съгласни, ама няма вече, умря Марко.

10

Анонимен

преди 8 години

Децата на всичките соц. лидери са в чужбината. Кажи сега бай михо какво прави партията по този въпрос?

9

брее

преди 8 години

миков ами защо се сещате за това САМО когато сте в опозиция и не може да промените нещо?

8

Анонимен

преди 8 години

Хората ако имат работа и сигурност, ще имат и деца.

7

Анонимен

преди 8 години

Така е Миков! Няма достатъчно алкохол за всички.

6

Анонимен

преди 8 години

Наздраве ДРУГАРЮ. ВЕРВАТЕ ЛИ СИ?! НАЛИ ВИЕ ВЪВЕДОХТЕ ПЛОСКИЯТ ДАНЪК- 2007 Г НЯМАШ ОГРОМНО НЕРАВЕНСТВО, ТА ВЪВЕДОХТЕ ПЛОСКИЯТ ДАНЪК ДА МОГАТ *** И ГУМАНЕТКИ ДА СТАНАТ ПО БОГАТИ, СЕГА ВЕЧЕ СЕ ВПЕЧАТЛИХТЕ ОТ ОГРОМНОТО НЕРАВЕНСТВО. кАКВО КАЗВАТ ВАШИТЕ СОЦИАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ- ТЕ КАК СЕ БОРЯТ ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО, БРАТСТВО, СВОБОДА, РАВНОПРАВИЕ- КАТО ДАВАТ 10 ПЪТИ ПО НИСКИ ЗАПЛАТИ И МАНТРАТА- НЕГРАМОТНИ И ПРОСТИ СА ТА ЗАТОВА. НАЗДРАВЕ ДРУГАРЮ- ВЕРВАМЕ ТИ, ЧЕ НЕ СИ ЛИЦЕМЕР.

5

св.св.Маркс и Енгелс

преди 8 години

Опалааа -Мики Маус откри топлата вода.. Ни лук ял-ни лук мирисал. То бива наглост,бива ама...

4

silniq

преди 8 години

Ха-ха-ха нали я засилихте бе?! 45 години така засилихте, че още се премятаме :) Ходи пийни една силна ракия и се успокой.

3

пешка

преди 8 години

другарю миков дай пример откажи се от привилегиите които ви плащаме целия български народ намали си заплатата откажи се от секретарки шофьори и куп друг обслужващ персонал откажи се от имунитета на който държите толкова много тръгнете с трамвай да се придвижвате и чак тогава давайте акъл и четете морал на народа