8

Анонимен

преди 8 години

Има и друг вариант :Банкерите да не работят друго освен да раздават необезпечени кредити на приятели, роднини и този ,който ги е назначил. Републиканският бюджет поема всички въпроси свързани с благосъстоянието им.Банковите експерти като това доцентче, правят анализи защо банките фалират и продават авторски учебници на студентите си.

7

Анонимен

преди 8 години

Аз друго не мога да си обясня!Защо не намалеят и лихвите по кредитите, след като имат толкова голям ресурс и стой!?!?

6

seira

преди 8 години

ДЕВИЗА Е ЕДИН:"ЖИВОТ БЕЗ КРЕДИТ!"

5

Анонимен

преди 8 години

До АнонименК'Фо общо има това с Българските банки и ниските лихви по депозитите?

4

Анонимен

преди 8 години

Нормалният начин за спестяване е парите да са в банка, но поне разходите по държането на парите в банка, трябва да не намаляват сумата на парите. Иначе парите под дюшека, влиза Асан и парите ги няма, а МВР спи. Само ако пуснат случая по телевизиите, МВР веднага намира Асан.

3

Анонимен

преди 8 години

За да намерят банките на кого да си пласират ресурсите, очевАдно трябва да свалят цената, по която ги пласират, т.е. да свалят лихвите по кредитите. А иначе БНБ не определя лихвите по депозитите на банките. те сами си ги определят.

2

Анонимен

преди 8 години

Не знам БНБ да има нещо общо с "депозитната лихва", каквото и да означава това. Лихвите по депозитите си ги определя всяка банка сама и БНБ изобщо не може да влияе на нивото на тази лихва.

1

Анонимен

преди 8 години

Не ми е ясно как БНБ ще сваля депозитната лихва, когато това си е работа на банките, а не на БНБ!!! Тук друго трябва да се направи - да се свалят лихвите по кредитите, за да може банките да си пласират депозитите, т.е. да живнат малко нещата.