8

Анонимен

преди 8 години

За пореден път браво на Джамбазки!

7

Берлин

преди 8 години

До Berlin-ти си хейтър--------------------------------------------------------------------------------Аз нямам нищо против сексуaлната ориентация на другаря Джамбазки. Хейтъри са тези, които бият обратни.

6

Анонимен

преди 8 години

До Един българин891 румънци, сериозна работа, тези верно са малцинство на малцинставата :)сега сериозно, за да бъде определена една група като малцинствена, си има определени критерии за това, би ли споделил тези 891 души по какъв начин не са интегрирани в обществото или съответно се прилагат някакви репресии към тях? Нещо по-конкретно?В Румъния има много повече българи отколко румънци у нас. Виж ако си искат индо-ромейте, там мисля няма да имаме проблем.

5

Анонимен

преди 8 години

До Berlin-ти си хейтър, научи се по-префинено да лъжеш

4

Репресии и унижения

преди 8 години

В българия малцинствата са като роби. Облагат се с данъци , но никой не може да пита крадливите българи от София какво се правят с парите. Вън софийско робство

3

Berlin

преди 8 години

Гледах го този Джамбазки по телевизията. Убеден съм 100%, че е мека китка. Не може нормален мъж да е толкова женствен.

2

Анонимен

преди 8 години

"Половината от тях прекарват нарядите си в нечовешки условия, във вигвами и палатки, все едно са във времето на Винету..."---------------------Ами точно във времето на Винету сме! И не само граничарите.

1

Становище

преди 8 години

Маковей няма да се удави. Удави се българската пропагандна машина.