34

Бг

преди 8 години

До АнонименКакто тука във Варна. Една си паркира колата пред блока където живея отвори вратата излезе от колата и се изпика.

33

Към родителите

преди 8 години

А вие, драги мамо и тате, защо не поговорите с детето си в смисъл, че всеки човек си има съкровено личен живот и го губи, ако го излага на всеобщо обозрение. Не съм привърженик на твърде отблизо наблюдаване, ама щом е опряло дотам, разберете се още при покупката на телефон и компютър за чадото, че ще може и вие да го ползвате и да влизате навсякъде. Или ако искате да е самостоятелно (това по ми допада), разберете се какво не бива да прави с него и му гласувайте доверие.

32

Осман Абдула

преди 8 години

Даже са закъснели за аnален секс на 12 години, аз лично жени над 10 години не поглеждам !!!

31

Розичка

преди 8 години

Свободия до шия.

30

Жан Габен

преди 8 години

В статията няма нищо вярно.

29

Анонимен

преди 8 години

Най-лошото от всичко е, че сегашните родители са поколението на първите ДЕЦА НА ДЕМОКРАЦИЯТА. Като знам те в какви "ценности" за възпитани, представям си как ще възпитат и децата си. Спомнете си случая с кърмачките в мола. Ще има още много такива. Не ми се мисли след още няколко години за какви още изстъпления ще трябва да четем.

28

.

преди 8 години

Това е дъното , болно общество на една загиваща *** , където пенсионерите , обрани ровят по кофите , биват изнасилвани , бити и убивани от *** , унижавани и присмети от младите българи , децата носят телефони в училище и правят тройки на 12 , чалгата и простотията се вихрят, а мат'ряла е на автопилот между сметките за ток , цигарите и "елитните столични клубове". Ще се избият за един клаксон , но никога няма да имат смелоста да се изправят и да кажат СТИГА , загинал народ.

27

Анонимен

преди 8 години

В България нищо не се прави за сексуалната култура на децата. Абсолютно нищо. По кабеларките има над 5 порно канала, всяко едно дете може да ги достъпи, да не говорим за интернет порното. Ако мислите,че това няма да окаже влияние на детето ви в бъдеще сте в много голяма грешка.

26

Анонимен

преди 8 години

Ами по времето на комунизма, в наши клас имаше една такава и я викаха Ирена Общата.Ще се сетите от името каква е била.Лошото е, че сага в което и училище да влезеш - всички са Ирени Общите.Който е умен ще разбере, който е гербераст либераст няма как да му се помогне.

25

Анонимен

преди 8 години

Ей тия извратени дечица без никакви стойности, като пораснат ще се влеят в редиците на ГЕРБ и ще изберат Дядо си Бойко за 25-ти път.

24

Убо, бе

преди 8 години

До TinaУверявам ви, че това смичане на *** и снимане започва преди пуберитета. А що се отнася до по-големите, цялото ви писание прилича на позицията на една мама, която ми обясняваше, че трябва да изчакам да прекипят хормоните на дъщеря й, това все някога щяло да стане. А дотогава е нормално 15-годишно момиче да крещи в училище: "Аз съм ***, искаш ли да ми видиш ... еди-кво си" и да се сваля ципа на дънките да се разголва. Нещо не мога да си спомня да сме се държали така през пуберитета.

23

Жанет

преди 8 години

Какво сте се разкрякали като патки?Ми демокрация сме. Каквото си искат децата да си правят. Или ще им ограничавате човешките права? Нека да изразяват своето мнение, да си правят селфита, клипчета. Какво лошо има в това?Аууу, че сте и вие? Прооооо-стаци.

22

Кочо

преди 8 години

До АнонименКак би разбрала ако са се случвали, при Тодор Живков нямахте нормални телефони, камо ли видео-камери, защото мобилни устройства с камери не е имало и другаде, да не изпадаме в подробности, това че през 10 век не са имали камери, не значи че не са правили секс на 12.

21

До NoMercy

преди 8 години

Да бе да, и един мармот увива шоколад. Звънят и още как - даже и при много по-малки поводи. Да не са луди да държат болно дете в градината, вместо да го пратят при родителите.В детсикте градини, където са моите деца мобилни телефони няма.

20

Tina

преди 8 години

...Липсва зряло отношение у възрастните към секса и това води до извращения, педофилия, зоофилия и всякаква "-филия".Много мъже наричат "Сексът и градът" ку.рвенски сериал, но дори Саманта Джоунс изпадна в шок, когато се сблъска с 13-годишни сексуално обиграни ученички. Думите й към тях бяха :"Нямате детство. Започнете да правите секс поне на 15 години - като мен"... Само тя имаше зряло отношение към секса и изживяно детство. Ако жена като нея има деца, те ще имат детство и сексуална зрялост...

19

Спокойно

преди 8 години

Всички училища са пламнали, дечицата се щипят, опипват, смъкват си едно на друго гащите и прочие - не е за изписване. Възрастта е буквално без значение. Учител, който се опита да въведе ред и приличие, е зле нападан от милите родители, а те са с по-големи права от него. Децата имат телефони - снимат, те се оправят с джаджиите по-добре от мнозина възрастни, пък и бедничките български родители често им купуват скъпи джаджии, да не изостане рожбата от другите. Споко, всичко е под контрол.

18

Tina

преди 8 години

Когато децата наближат и навлязат в пубертета, главното нещо което ги интересува е сексът и учениците започват да правят всякакви дивотии помежду си. При всяко поколение е така, всяяко едно поколение е минало през това. Спомнете си вие какво сте правели като ученици...Вината е у възрастните, които посягат на деца с оправданието, че вече имали полови белези. Едно дете в утробата в 5-6я месец вече има полови белези. Означава ли, че можеш да правиш секс с него?...Липсва зряло отношение...

17

факт

преди 8 години

Новите цености в действие

16

NoMercy

преди 8 години

До ЕА на детето като му стане лошо и дигне температура и седи с 39 градуса а възпитателката не ми се обажда , ще му давам естествено!

15

Анонимен

преди 8 години

Нестерова, така си написала статията все едно драскаш за долнопробно списание. Да ви имам и журналистиката...