255

Анонимен

преди 8 години

ПРЕСТЪПНИК ОБИРАЩ БЕЖАНЦИ - ТОВА Е ИСТИНАТА,ЗА ТАКИВА БЕСИЛО

254

Бай ви Ганя

преди 8 години

Не се фащайте на номерата им. Искат да ви разделят на "за" и "против" с тази случка около Динко и така да маргинализират в обществото въпроса За и Против бежанците за да могат управляват процеса на протестите, когато почнат да влизат през границата чужденци. Така леко изместват посоката на протеста от причината му или от организаторите му.,а го насочват към следствието и така ще го използват за политически цели, които пък обслужват организаторите отново. За толкоз прости ни смятат.

253

Анонимен

преди 8 години

Mutts & Trafikant?!?!?!

252

Изклатил Надал

преди 8 години

Българската държава, ако държи на себе си, трябва категорично да игнорира сигнала на БХК! Този сигнал в прокуратурата да бъде сбутан под масата или да бъде разгледан в посока на липса на извършено престъпление. А на въпросният Нидал Алгафари, Българският Саракт ясно заявява: "По име и фамилия, ти не си етнически Българин, затваряй си, устата и акъл какво да става, може да даваш само в Армения, тук е България!"

251

Анонимен

преди 8 години

не бе минке 20 манастира е построил, не един. И сълзите му лекуват рак. И благотворителни мероприятия прави всеки ден. Скривайте се платени драскачи и стига го хвалихте тоя КОЛЕКТОР, РЕКЕТьОР и ДИЛЪР че станахте банални.

250

Анонимен

преди 8 години

Динко е построил манастир! А неговите обвинители какво са построили за хората? Или само знаят да крадат!?

249

Анонимен

преди 8 години

След разговора, който гледах сутринта по бтв останах отвратен и потресен от трите жалки човечета, които се бяха нахвърлили като хищници срещу момчето едва ли не с обвинението, че не е разрешил да го пребият. Онези хора са влезли нелегално, нарушили са законите на България ,нали?? Преди години граничарите пазеха както се пази национална граница и имаше държава България!!!!

248

Сандо

преди 8 години

нека му докажат че не е било самозащита ... гърмят го, слягат му един нож в ръката и - нападна ме

247

Анонимен

преди 8 години

Един въпрос ако може някой да ми отговори-по мое време в казармата на границата ако мине един такъв убавец -контролен в въздуха и следващия в тиквата-сега не се интересувам няма ли караули там -каква е тая граница всеки си мава както иска -нещо не ми е ясно наи има профисионална армия -който иска да минава през КПП другите на място

246

ръмбуф

преди 8 години

да защитим Новия Герой от BTV то и *** *** водещ !!!

245

номер2

преди 8 години

Като му гледам физиономията...***!

244

Анонимен

преди 8 години

Динко трябвало да те опукат там на место,тези хора не бягат от добро.Гн Борисов защо не бяга,защото муе много гот.Налапал е кокала до уши.Отивай в Ирак като си толкоз голям бабаит.

243

Анонимен

преди 8 години

Човека просто се е защитавал от диваците!

242

Анонимен

преди 8 години

ДАНС и ГДБОП, миналата седмица направиха истински цирк на границата с Гърция, а на турската има само мир и любов, и Динко да им свети по погрешка! Та кой е българина в съдебния процес по бтв - арменеца, сириеца, адвоката на римляните или подсъдимия? Срам!

241

Анонимен

преди 8 години

Вземети си ги в квартала като ги защитавате .

240

Анонимен

преди 8 години

Тоя с Burzum-а да напише историятя на тоя където се е кръстил,че тогава да коментира.

239

укра

преди 8 години

Да не са луди да минават през КПП-тата ?Нали там хем ще ги оберат до шушка ,хем ще ги регистрират и след това дори да достигнат някоя нормална държава като Германия или Швеция-пак могат да ги върнат в този ад тука. Когато човек се измъкне от помийна яма.той не иска да пропада в друга помийна яма.400 хиляди българи са били същите бежанци като тези сега- с деца,със старци бягали от мародери като този на снимката през 1912 година.

238

пателан

преди 8 години

на някой да му е мъчно или да съжалява прокудените български деца от родината, които немили недраги се скитат в чужбина, или пък съжалява за разбитите бг семейства, за разбитото детство на децата на разделени семейства, или пък за бг. жени които кой ли не чужденец не ги изклати. Не милеете за нашите си тръгнали сте да защитавате чуждите.

237

Е, па...

преди 8 години

Аааа, за баба Меркел, за ПреЦедента ни и за хАмрикансите НПО е престъпник!Щото е трябвало да им даде и парите и колата си, а ако са били афектирани от дългото пътуване, то този господин е трябвало да им позволи освен да го ограбят, то и да го начушкат колкото пъти е трябвало, за да може "бежанците" да снемат стреса от преживяното тежко "пътешествие!Е, за обикновения недозрял все още либерално-демократичо бг народ тоз чиляк си е баш ербап Мъжкар и герой!!!

236

укра

преди 8 години

Това ли ви е кумирът ?-един обикновен мародер,който с две други мутри обикаля горите и търси беззащитни майки с деца и старци за да им обере последните стотинки ?Вие не знаете ли че тези бежанци въобще не са заплаха за България-те искат да преминат транзит и да си спасят живота.Това не е престъпление а неотменно право.Пожелавам на раз балканска *** среща с истински джихадист,а не да тръшка майки с деца и бременни.