299

Анонимен

преди 8 години

това някаква шега ли е...да не е копирано от сайта не.новините

298

пешо

преди 8 години

мразя комунисти и мразя националисти. затова мразя и този проектозакон - той действа точно с техните прийоми и именно това е опасно за демокрацията. комунистите и националистите, колкото и да са ***, трябва да бъдат образовани и убедени, а не насила потиснати или опандизени. аз съм за европа, стига да си спазва принципите на свобода преди всичко. а не да забранява идеологии или да се договаря с диктатори като ердоган или путин.

297

Анонимен

преди 8 години

Несретници!Вапцаров ли ще забраните!???Смирненски може би!???Горкият Ботев...Само Винету ще остане, твари прости!!!!

296

Open minded

преди 8 години

Всякакви забрани за идеологии ако не са агресивни и против европейските правила са добре дошли тук! Всеки тук има право на симпатия!!! Няма да съм ТОЛЕРАНТЕН спрямо ФАШИСТКО НАСТРОЕНИ *** ПОЛИЦИЦИ! Ще си носят КРЪСТА ВСИЧКИ ***!!! АД!!!!

295

zoro

преди 8 години

Пробвайте се и половин България вас ще вкара в затвора .много сте нагли в Румъния ги почнаха такива като вас вече търкат наровете за кражби и корупция да не ве достигне и вас тази участ

294

Патриот

преди 8 години

Подобна новина и напъни на някакви *** консомолчета ,направо ме подтикват да се гавра и горя сини парцали навред!

293

Хисторик

преди 8 години

Всеки който УНИЩОЖАВА ИСТОРИЯ Е ТЕРОРИСТ! КЪДЕ Е МАВЗОЛЕЯ! ИДИОТСКА ДЪРЖАВА!!!

292

Фашизъм

преди 8 години

Забраняваш нещо? Уби МАВЗОЛЕЯ? Уби си ИСТОРИЯТА! Опитващ да ЗАБРАНЯВАШ ? ГОСПОД ще те УБИЕ?!!!!!

291

Евро

преди 8 години

Може ли пак да имаме не пласмасови домати,нормален боб,криви краставици,ама вкусни всичко нормано без Евро бул шит!Само питам!

290

Капиталист

преди 8 години

Проповядването на Дивия Капитализъм,рекламата на КАРТЕЛИ като Мак Донълст ,Кентъки Фрай, Суб вей,Бъргар Кинг,и там подобни да бъдат подвеждани под съдебна отговорност за НЕЗДРАВОСЛОВНО ХГРАНЕНЕ НА БАЛКАНИТЕ! Не само куршум! Завинаги Аут!

289

Анонимен

преди 8 години

За протокола:Петър Славов и Мартин Димитров внасят забрана срещу комунизма?!?!?!?!Какво са разбрали от комунизъм и социализъм тези лица след като през 1989 г. единият е бил на 12,а другият на 13 години??Нещо по-зряло и реално дайте бе!!Тези,които помнят,не тези които са изучавали нещо си и мивкаджийте в западни университети са им промили мозъка!!!Някакви .......,които са играели на гоненица и криеница през онова времи внасят законопроект за борба срещу нещо,което дори не знаят какво е!!Хахаха!!

288

ТЦ ТЦ ТЦ

преди 8 години

ИИИИИИИИИИИИ ,ЧЕ СА ПР...И ТИЯ АМА УФ. СМЕХ ПОЛОВИНАТА БЪЛГАРИ И ПЕНСИОНЕРИ АКО РАЗВЯВАТ ЧЕРВЕНИ ЗНАМЕНЦА И ПЕЯТ КОМУНИСТИ КОМСОМОЛЦИ ПЕНСИОНЕРИ И НЯМАМЕ ПАРИ ДА СИ ПЛАТИМ ЩОТ НЕ СМЕ, КАТО ДЕПТАТИТЕ С ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ ЩЕ ЛЕЖИМ В ДРАНГОЛНИКА..ЩЕ НИ ХРАНЯТ ОБСЛУЖВАТ,ОБГРИЖВАТ ...

287

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 506E, сега същите тия, които определяш като комунисти, готвят забрана на комунизма. Логиката ти май не издържа... :)

286

МАЗНЬОЧИ

преди 8 години

Е ГАСИ ***! ТО БИВА, ТО МОЖЕ АМА ЧАК ТАКИВА ПОДЛИЗУРКОВЦИ, *** И СЛАГАЧИ КАТО ТЕЗИ ТРЕМАТА НЕ БЯХМЕ ВИЖДАЛИ МАЙ. АВИ АЗ СЪМ СИ НАЦИОНАЛИСТ И ТОЛКОВА, МОГАТ САМО ДА МИ ВРЪТНАТ ПО ЕДИН ТРУМБОН ПО ОТДЕЛНО И В ГРУПА. ОСВЕН ТОВА МРАЗЯ ЕС, НАТО, САЩ И ТУРЦИЯ, СЕГА КАКВО ПРАВИМ! НИКОЙ НЕ Е ПИТАЛ ЗА МОЕТО МНЕНИЕ, НИТО ЗА МНЕНИЕТО НА ОСТАНАЛИТЕ БЪЛГАРИ ЗА ВСИЧКО ТОВА ИЛИ СЕ ЛЪЖА!

285

23

преди 8 години

и това, ако не е лицемерие. Бог да пази България

284

Анонимен

преди 8 години

Хм, дали ни харесва или не, но за съжаление бъдещето е на Диктатурата!Дали тя ще бъде либерална или консервативна ще покаже времето, но либералната-демокрация и социално ориентираното общество са изчерпени!!!Това, което се опитват да сторят нашите пра...зноглавци с подобни "закони", по нищо не се различова от онова, което ни натрапваха техните родители - бившите комунисти!Например родителите на ПреЦидента на бяха..... именно, - комунисти!"Преоблякъл се Илия и пак в тия".

283

Кукувица

преди 8 години

Аз ще се боря с Вашето мнение до края на живота си, но с всичката си сила ще ще се боря за това Вие да можете да си кажете мнениетоЦитат от Волтер Господа Народни Представители, Мнението на хората трябва да се уважава и свободата на словото трябва да се защищава. Правдата иска свобода, а не забрани. Забраните за пътя на террора и липсата на аргументи.

282

ХонгКонг

преди 8 години

Китайците дали ще скъсат дипломатическите си отношения с малка България,как мислите?

281

Анонимен

преди 8 години

За мартин димитров - имам предложение евангелисти да не бъдат допускани във властта, защото не изповядват традиционна източно-православна религия.Наказанието - 100 пъти изговаряне на скоропоговорката "Петър плет плете през три пръта преплита! Плети , Петре, плета!"Ако го каже, екскурзия по надолнище с префасонирани спирачки по нова магистрала.Тези ни оставиха гладни, смъкнаха ни ризите, сега ще забранят на хората да мислят и говорят.Теоретически и практичеси, комунизмът е по-прогресивен.

280

Факт

преди 8 години

25-30% от фамилните имена в България са от турски произход, което ясно показва, че българите са насила християнизирани и асимилирани турци