57

Анонимен

преди 8 години

"Борисов провери ... Борисов предлага ... Борисов твърд (чак пък твърд - 16.06.1958) ... Борисов, Борисов, Борисов ... Ами 'що не се прекръстите на DnesBorisoff.bg?

56

Анонимен

преди 8 години

Банкянския *** е откачил тотално. Пълно е милиционери каналджии,а тиквеникът се хвали.

55

ЦК на БКП

преди 8 години

Бацко,толкова е беден народът,че и амуджите не искат да живеят в скапаната ти държава ...

54

Анонимен

преди 8 години

То тебе Бойко - само твойте и на ПЕЕВСКИ медиите не те заобикалят - инак доста хора те заобикалят

53

БЪЛГАРИН

преди 8 години

Заобикалят държава на която ти си премиер МУТРА , те и инвестициите ни заобикалят щото са ти толкова хубави политиките и магистралите че никой ги неще безсрамник !

52

ui

преди 8 години

Не, че българските граници се пазят добре, лъжецо, а нккой не иска да идва в кратунската държава.

51

До Голем смех

преди 8 години

Правилно, на никой не му пука, даже на самите българи. Ако им пукаше щяха да вземат нещата в свои ръце , а не да чакат Кръстника Боце да ги оправи.

50

Голем смех

преди 8 години

Още може Бойко. Вдигни данъците, намали пенсии и заплати, покажи по телевизията как пенсионерите ровят в кофите за *** и след една седмица мераклиите да дойдат в БГ ще станат кръгла НУЛА. Е, и българи няма да останат, но на кой ли му пука.

49

Ганчев

преди 8 години

Като гледам колко безпомощен е народа на България само някой супер герой като Батман или Крали Марко може да му помогне. Ама дего де?

48

Анонимен

преди 8 години

НАПРАВО МИ ПИСНА ОТ ХВАЛБИТЕ НА ТОЗИ ЧОВЕК ! АБЕ ЧОВЕК БЕБЕТО ДОКАТО НЕ РЕВНЕ НЕ МУ ДАВАТ ДА БОЗАЕ.... 80 % ОТ БЪЛГАРИТЕ ЕДВА ЖИВЕЯТ ОТ СИРОМАШИЯ -ТОЙ СЕ ХВАЛИ , МИГРАНТИТЕ СИ МИНАВАТ БЕЗПРОБЛЕМНО НАВСЯКЪДЕ ,ГОРИТЕ НИ ОКОЛО ГРАНИЦАТА СА СЕ ПРЕВЪРНАЛИ НА БОКЛУДЖИЙНИЦИ ТОЙ ПАК СЕ ХВАЛИ. ТОЗИ ЧОВЕК СЯКАШ НЕ ЖИВЕЕ В БЪЛГАРИЯ А В НЯКАКЪВ НЕГОВ ВИРТУАЛЕН СВЯТ !

47

Анонимен

преди 8 години

Бг граждани бегат от Б-я, че защо бежанците да остават или да минават през Бг? Ясно им е че най опасния и най лошия маршрут е през Бг

46

Василев

преди 8 години

Сокойн бе селяни, още е рано да се радвате,ще ви пратим малко НПО и защитници на човешките права и свободи, малко натиск от ЕК , малко натиск по границата,малко пропаганда и ще клекнете, така както ви унищожихме индустрията и селското стопанство!Вие сте прочртрна книга за нас, с какво може да ни противодействате???Велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации!Агент Клифърд Монгомъри!ЦРУ!!!

45

Румбо

преди 8 години

Тиквенишки оптимизъм!Ситуацията може да се промени за часове-на Турция не може да се разчита!Границата трябва да се барикадира и то не само с един мижав дувар!Освен това постоянно физическо присъствие.Толкова пустеещи училища,бивши застави и всякакви държавни имоти има-нека се потегнат.

44

на живо

преди 8 години

Орлов мост е блокиран явно е поредният бунт срещу Борисов!

43

Батакист

преди 8 години

Гледам всички се обединяват около тезата че бажанците ни избягват заради мизерията. Искам да уточня, че мизерията се дължи на всеки един гражданин , от този който си хвърля фаса на улицата до този който не му прави забележка. Ако някъде са постигнали нещо то не е било даром , а с усилията на много хора. Тук много малко хора полагат усилия. Това е проблема/

42

Боян

преди 8 години

Заобикалят ни защото и ТРЕТИЯТ СВЯТ не иска да живее в тая *** , която вие направихте от БЪЛГАРИЯ . Вие сте ПРЕСТЪПНИЦИ И НАРОДА ще ви СЪДИ .

41

Идея

преди 8 години

Идея да намалим доходите на половина и тогава съвсем никой няма да иска да стъпи в България.

40

Анонимен

преди 8 години

Само гн Местан ще замести тиквата,пак щесме си и към НАТО и към ЕС.Много по силни ще сме и Турция щее с нас.Боко отивай си да краднеш коли по Унгария.

39

българина

преди 8 години

Я кажи сега що не плащате тока на камерите по турската граница бе предател? Що не наложиш вето на турските визи за европа?

38

Анонимен

преди 8 години

Боко, а не се ли замисляш, че ти и другарите ти направихте така, че дори и уморени от пътя бежанци да ни заобикалят, предпочитайки да са навсякъде, но не и в Бг. Що не отидеш пак в чужбина да попиташ българите там защо не са тук. Явно ти е изгодно тук да останат само шепа неграмотни и лесноуправляеми хора.