54

Анонимен

преди 8 години

Голема кратуна,ей.Пълни снимката.

53

ИЗТРИТ 66 ДО 66

преди 8 години

МЕДИЙКАТА СЪС ЗАТИХВАЩИ ФУНКЦИИ КРЕТА ЛИ ОЩЕ?ВИЖДАМ МНОГО КОМЕНТАРИ ПОД ВСЯКА СТАТИЙКА КОЛКО СА ВИ УНИКАЛНИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ ?1000 ПОСЕЩЕНИЯ НА ДЕН САМИ СЕ ЗАКОПАХТЕ СЕГА ДАЖЕ НЯМА И КОГО ДА МАНИПУЛИРАТЕ КОЛКО МЪКА ПО ТАЗ ЗЕМЯ ХАХЗХААА ИМАТЕ МНОГО ПОЗДРАВИ ОТ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО НАРОДА!!ДА АДМИНЧЕ ГЕРБЕРСКА СЛУГА ИМА СПЕЦИАЛНИ САЙТОВЕ МОЖЕ ДА СИ ПРОВЕРИШ ИМПРЕССИИТЕ ДАЖЕ И НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ РЕКЛАМИТЕ КОИТО СВЕРЯТ ТУК ЗАРАДИ НИСКАТА ПОСЕЩАЕМОСТ...ЦИРКАДЖИИ ГЕРБЕРСКИ УМРЯХТЕ!!!

52

66

преди 8 години

Вярно е това,тука останахме пет шест човека дето пишем по цял ден,останалите ги уволниха или се отказаха.Преди три години ни даваха по 25 лв на ден,сега дават по 12ле ,вчера говорих по този проблем със Волен Сидеров,обеща ми ,че ще говори със Пеевски да вдигнат малко парите за коментарите ама да видим какво ще излезе.Накрая и неще ще напуснем и няма да има кой да коментира

51

лагер сбор

преди 8 години

Как няма да е прекрасно,от лагерите и директно във ФК Леевски,така няма да се налага на сините скаути да търчат по граничните бразди из Европа в търсене на свободни агенти.

50

Анонимен

преди 8 години

"... заяви Борисов, ... посочи Борисов, ... добави Борисов, ... каза още Борисов ..."Добре, това, че ТРЯБВА да ни показвате весеки ден една и съща тииква, разбираме.Защо поне не му РЕДАКТИРАТЕ изреченията, преди публикуване. Това точки, запетаи, главни букви, други препинателни занаци за нищо ги нямате.Свободно леещата се мисъл на Боко е доста НЕСВЪРЗАНА.

49

атакист

преди 8 години

на собачко марионетката му се изтриха номерата времее за мощен ритник в тиквата

48

Граничар

преди 8 години

Не ни трябват лагери. Да се допострои теленото заграждение, да се възстановят граничните застави ( нали сме граница на ЕС ), да се засили контрола по граничната бразда и всеки нелегален ДА СЕ ВРЪЩА ОБРАТНО на гърците. Това е решението. Тогава ще призная че проблема е решен.

47

Анонимен

преди 8 години

Къде ги вида тия жени и деца бе има едни брадати емигранти дето изнасилват жените в Коьолн.

46

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 57Ты Точно это подметил. Браво. Есть же ещ в Болгарии здравомыслящие люди.!!!

45

Анонимен

преди 8 години

Другари червени каскети най големият враг на България е БКП-БСП и по точно нейните вождове . Навремето Георги Димитров предлагаше България да стане част от Югославия , а Тодор Живков 16 република на СССР . Всичко това е документирано и с подписи , а не като вашите плювки по най добрия държавник досега в България г-н Борисов .

44

Анонимен

преди 8 години

В лагерите ни - прекрасно, незаконните имигранти без претенции.В СЕЛАТА НИ УЖАСНО, БЪЛГАРИТЕ БЕЗ НАДЕЖДА.Да живей демокрацията, ес, нато, сащ и "толерантността".

43

Анонимен

преди 8 години

Вам осталось только снести памятники Российским солдатам....этим вы докажите Вашингтону свою преданность, и преданность Европейским ценностям.

42

Анонимен

преди 8 години

"... премиерът категорично заяви, че не приема твърдата позиция срещу имигрантите на унгарския си колега Виктор Орбан."---Не се напъвай да си "колега" с Виктор Орбан.ТОЙ НЕ ТИ Е КОЛЕГА:--- нито по ИНТЕЛЕКТ,--- нито по ОБРАЗОВАНИЕ,--- нито по РОДОЛЮБИЕ,--- нито по РАЗБИРАНЕ ЗА МИСИЯТА НА ДЪРЖАВНИКА,--- нито по НАДУПВАНьЕ ПО ПОСОКА БРЮКСЕЛ ...Има още много разлики ...

41

Анонимен

преди 8 години

Порошенко дал старт большой приватизации: США торопятся скупить Украину по дешевке до лета! В этом и была задумка Майдана. Борисов уже выполнил этот план.

40

Анонимен

преди 8 години

Бойко -ти си враг на държавата!

39

Тиквеник

преди 8 години

В лагерите ни прекрасно, а в държавата ни ужасно

38

900 евро

преди 8 години

Прекрасно е само дето в Германия им дават 10 пъти-повече на месец 900 евро , едва им се остава тука

37

ПреЦедента

преди 8 години

Наднорменият грозник що не си ги вземе у тях ?

36

Анонимен

преди 8 години

този ръси глупости както баба му меркел ама тя сега ходи като посрана

35

Анонимен

преди 8 години

С тия думи той направо ги кани! Досега ни заобикаляха, сега ще се разчуе, че лично премиерът на България е заявил, че за тях има прекрасни условия и няма да имат оплаквания от нищо! Пълна липса на държавническо мислене, този човек е просто безнадежден случай!!!!!!!!