21

до 25

преди 8 години

В България не управляват тези които управляваха 1999 г. скоро и тия които Днес управляват няма да управляват ще избягат зад океана.

20

Анонимен

преди 8 години

Ако можеше БА от времето на НРБ да направи едно учение край Петрич щеше да е достатъчно за да не припари и куче до границата.

19

анонимен

преди 8 години

евакуация през калотина за сърбия а 1999 г самолетите на краварите от къде излетяхада хвърлят бомбите над белград кой им разреши да летят над българия

18

Анонимен

преди 8 години

Макар и да съм бил дете помня в обедните Новини през соца какви учения на военните показваха а Днес нищо не показаха освен няколко хамара и един нисан да не са вече невидими !

17

Анонимен

преди 8 години

Аз също ще направя едно учение за колко време ще си събера наи необходимото и да бягам към Калотина най близката точка за евакоация от София при най тежката ситуация.

16

Анонимен

преди 8 години

Най-яка е панаирджийската шатра на снимка 3.Там явно щаба на нашите въоръжени сили на границата.Голям смях и излагация.

15

Анонимен

преди 8 години

Пожарникаря с "компетентните " му ресорни министри -единия комбайнер -министър на отбраната ,другата социоложка никому известна до преди година -министър на МВР ...-те с вътрешния ред и нашите си неща и със собствените си министерства -не могат да се оправят -тръгнали с мигрантските проблеми да се занимават .

14

15

преди 8 години

Ако искаш на България да отпуснат милиярди и турците да пуснат ордите насам? Знаеш ли какво ще стане със България???Нямаш глава за тези работи,коментирай футбол

13

Анонимен

преди 8 години

Какво значи готовис сме? Те им постлали леглата,готови сме да ги настаним ми се струва

12

Анонимен

преди 8 години

На Турция дадоха милиарди за мигрантите които и ние ще плащаме, а за нас Дейвид прати на неговия вер гуд френд Бойко стари джипове за да патрълираме на границата и да пазим западняците от миграните.

11

Анонимен

преди 8 години

трагедия ,Зилове от 60-те години и палатки от втората световна -това е оборудването на нашата "натовска" армия -от тази демонстрация по границата -не знам мигрантите дали ще се стреснат ,но комшиите ще умрат от смях като видят каква армия имаме!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10

АТАКИСТ

преди 8 години

"Ако Гърция иска, мога да им пратя нашия ГДБОП и ДАНС и за един ден ще приключат с трафикантите", коментира още Бориов.Без коментар!

9

заболя ме стомаха

преди 8 години

Егати смешника :) Като е бил пожарникар си мисли, че тая работа е като разгръщане на *** :) Готов бил ! Е, да, готов е да гепи още няколко стотици милиона от помощите за имигранти. Да ама не! Всички в Брюксел го знаят, че краде и с г*за си. Както преди време ми каза един познат германец - България ще се оправи тогава когато спрат парите от Брюксел!Демек когато няма повече какво да се краде :)

8

аха

преди 8 години

До Анонимен3,дано си прав,чул те господ,но тоя господ дето бил българин,дано най-накрая се размърда и въздаде справедливост

7

Анонимен

преди 8 години

Проблемът с мигрантите не е напливът. Проблемът е, че насила ги държим да стоят в България, където и те не искат. И всичко това по нареждане на по-старшите партньори от Брюксел, които дават милиарди на Турция за миграните, а с нас се държат като васали които са длъжни да изпълняват заповедите на господарите от Брюксел.

6

Анонимен

преди 8 години

Да бе, България вади ордъжията и почва да стреля на месо по всички бежанци...Чудя се на подобни коментари - наистина ли си мислите, че би било възможно? Тука май всички са безкомпромисни военни експерти с опит, патриотична съвест и идеали. Ми аре тогава - НАПРЕД!

5

Анонимен

преди 8 години

Храните у нас са поскъпнали 50 пъти за последните двадесет години, а цените на тока, парното и здравните услуги са скочили 120-130 пъти. Това показват данните на националната статистика към декември миналата година в сравнение с декември 1995 г. В същото време средната работна заплата от 2000 г. насам (от когато са наличните данни) се е увеличила едва 4 пъти.

4

Анонимен

преди 8 години

Напротив. Мигрантите идват от страни сравнително по богати от мизерната евроатланцическа България. Колкото повече полиция и войска на границата, толкова повече конкуренция и цената пада. Пазарна икономика. Ако преди рушвета е бил 2 хил еверо, сега ще падне на 1500 за да има за всички граничари и мигрантите по-лесно ще влизат.

3

Анонимен

преди 8 години

Да го преведем на български - готови сме да поемем и настаним бежнците, не напразно се строиха джамии в обезлюдени селища!!! Ще ги посрещаме, регистрираме и настаняваме в съответствие с нарежданията от "по горе". А те са: за България се предвиждат един милион за трайно настаняване!!!!

2

Анонимен

преди 8 години

*** ! Готов бил. За какво бе, байно ?!? Докато не започнат да стрелят с истински куршуми на месо, няма да приключи тази инвазия !!! Това са нашественици, окупатори. Да, засега не са въоражени, но и това предстои ! Само с бой и истински куршуми могат да бъдат отблъснати и отстранени !