78

Професор

преди 8 години

Браво Бойко. Още един мандат мачкай червените ***.

77

скоро скоро

преди 8 години

ПАЗИ СЕ ОТ ГНЕВА НА НАЙ-ТЪРПЕЛИВИТЕ!Древна китайска мъдрост!!!!!!!!

76

АТАКИСТ

преди 8 години

do 92Според близки източници му викат четвърт милиадрерчо!А жалкото е, че има такива в тоя сайт които поддържат тази власт на тоя , който натрупа няколко( 4 милиарда лева за да бъдем точни) милиарда от общински и държавни поръчки за 10 години. Тоя не е за разстрел, тоя е за сиибирски лагер- да изгние бавно и мъчително.

75

МЕРКИ и ТЕГЛИЛКИ

преди 8 години

Мярката за "днес" е , че е по-лош от вчера, и са взели мерки "днес" да е по-добър от утре!

74

смЕх

преди 8 години

до 88 жибор Какъв край ти се привижда нали тоя им е тартора и още не си е върнал партийната книжка.

73

tim

преди 8 години

не мога да разбера едно защо пак изграждаме огради със границите си като ги премахнахме и защо ни беше да махаме старата ограда която беше и то със сигнилизация граничарите знаят много добре та сега даваме пак пари за нова ограда и тя за нищо не става

72

tim

преди 8 години

от македония няма как да дойдат емигранти защото просто релефа географски не го позволява беласица е преградата трябва да преминат цяла македония за да стигнат до нас а от гевгелия до сърбия е два пъти по близо за нас трябва да се връщат назад във обратна посока опасноста идва най вече от турция и по малка степен от гърция но това много добре би трябвало да го знаят военните за постарите офицери да но младите едвали са и чували както и професионалните войници това се учи по топогравски карти

71

до Бойко Борисов :

преди 8 години

Бойко от теб и кабинета ти - трябва да се пазим , те и мигрантите знаят че няма кво да ядат в България и затова Гърция , Македония , другите държави са пълни с мигранти !Не отклонявайте темите от това колко пари сте откраднали от държавата и Българския народ , защото ще ви търсим сметка , много минахте през властта , но така както ти и ГЕРБ забогатяхте никой друг не успя ????ВРЪЩАЙ ПАРАТА С ДОБРО !

70

МЕРКИ и ТЕГЛИЛКИ

преди 8 години

Така ги взеха пак мерките, че сме по бели *** за диваците!

69

Жибор

преди 8 години

Не бойте се,хора- иде краят на червената мафия!

68

Анонимен

преди 8 години

Защо като Му видя снимката, ми се доповръща ?

67

Анонимен

преди 8 години

До Исти Ако баба ти беше мъжка ,ако ........ако........ .Стага ,ака.... Сега , сегааа ...21 милиарда...предочете ни ...сега ..Стига ака !

66

БЪЛГАРИН

преди 8 години

Който управлява държавата - трябва да носи отговорност = МУТРАТА УПРАВЛЯВА , МУТРАТА ЩЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ !АМА ТОЙ ПОВЕЧЕ СЕ КРИЕ ОТКОЛКОТО ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ НА МУТРАТА КМЕТОВЕТЕ СА ИЗ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ МУТРАТА ЩЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ НА МУТРАТА МИНИСТРИТЕ ПРАВЯТ РЕФОРМАМУТРАТА ЩЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ НА МУТРАТА ИЗБИРАТЕЛИТЕ НЕЗНАЯТ КАК СА ГО ИЗБРАЛИ МУТРАТА ЩЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ МУТРАТА Е ОТГОВОРНА ЗА ВСИЧКО СЛУЧВАЩО СЕ В ДЪРЖАВАТА ЗАТОВА МУТРАТА ЩЕ СЪДИМ

65

NOLI TIMERE MESOREM

преди 8 години

Лош и *** човек начело може само да доведе до катастрофа!Защо ми се струва че вече сме в катастрофа?!

64

до Исти

преди 8 години

Крадени пари търсихме от БСП преди 2- ва мандата !Последните 2- ва мандата вместо БСП е ГЕРБ !Та и ние затва от 2- ва мандата ги търсиме от Бойко щото той където ги хване и там ги бие на изборите тия БСП !ТА ЗАТОВА БОЙКО ГИ Е ОТКРАДНАЛ ЩОТО ПОСТОЯННО ГИ БИЕ БСП , НА ИЗБОРИ СЛЕД ИЗБОРИ ?????????

63

Българин

преди 8 години

Колко хубаво е застанал.Пусти К.

62

Анонимен

преди 8 години

Бойко : колко минути ще изкараш със доход от 220 лв. щото доста от народа в държавата е с толкоз на месец ?

61

Исти

преди 8 години

За разстрел не е Бойко а мръдналите русофили,пишещи глупости по форумите! Който ще си търси крадените пари,нека ги търси от Бе-Сепе: парите,които те взеха от ликвидирания 1948 г. Пенсионен фонд на България са днешни ок. 60 млрд. евро: ако сега България ги имаше,минималнапа пенсия и минималната работна заплата в страната щяха да са поне по 1000 лв.! Ако и хората на Жан Виденов върнеха десетките милиарди,които взеха на народа в 1996-1997 г.,тогава споменатите приходи ще станеха не 1000,а 1500 лв.!

60

Анонимен

преди 8 години

На Бойко охраната е колкото на 3- *** папи !

59

Анонимен

преди 8 години

Бойко - недосегаемия мафиот Български