29

Анонимен

преди 8 години

Е нали тези шфьори изнасят стоки произведени от някой твой сънародник и ти носят портокали и маслини в кварталния магазин до теб, как тогава това е конфликт само между шофьори и трактористи?

28

Василев

преди 8 години

Новите просяци на ЕС са хитрите мързеливи гърчоля, които паднаха в капана на великите и всемогъщи англосаксонски корпорации!!!Агент Глен Тейлър!ЦРУ!!!

27

Анонимен

преди 8 години

Ама и нашите превозвачи са едни шушумиги - на думи и закани са голяма работа, но на дела са абсолютни женчовци, да не казвам по-силна дума. Гърците ги правят луди всяка година, а те правят "контра-блокада" точно по същото време. Смешници...

26

Анонимен

преди 8 години

Няма такъв народ измикярски ... всеки срещу всеки сме ... тук дори роднини роднини мразят ... ей така за спорта ... всеки си гледа интересна ... никакъв ред , никаква съпричастност и любов към ближните ...

25

Кирил Софийски

преди 8 години

Че това не е конфликт между две държави ! И не бива да става ! Това е конфликт между трактористи и шофьори ! Да си го решават! Чудно защо се опитват и тия и тия да заангажират държавите си в решаването на личните им проблеми ?!?!

24

Трактор

преди 8 години

Ама защо сега не блокираха границата нашите превозвачи..........само за ден, два.............мушмуроци ...........!

23

Ванката

преди 8 години

Като хулите хората, защо вие не дадете 300-400 евра за общата кауза "бойкот на гърците"? Ако транспортните фирми има вероятност поне да бъдат обезщетени, на частните туристи кой ще върне капарото? Драскачите от днес.бг ли?

22

АНТИ

преди 8 години

Като сте патриоти, колко чорбаджия-изедника пратиха свои работници патриотично на почивка в България?!Не познавам такъв честен частник!

21

ined

преди 8 години

На всички хукнали им пожелавам като тръгнат да се връщат да има блокада на границата.

20

BOC

преди 8 години

Ние не сме нация, ние сме сбирщина от предатели и продажници!

19

морски

преди 8 години

"..... Русия е велика страна. В нея живеят горди и достойни хора."======================================================9.За това относително богати руснаци ще дойдат под наем в апартаментите на други руснаци и там ще готвят, ядат и пият.Всичко в тези затворени охраняеми комплекси е направено по РУСКИ МОДЕЛ!А бай *** ще чака руснаци в обекта си...нека чака!

18

Анонимен

преди 8 години

Типични дупедавци! Ето за това никой не ни уважава. Защото сами не уважаваме себе си. Жалки!!!

17

Бай Ганчо

преди 8 години

Българи дупедавци! А честито ви прекратяване на турското съжителство! Явно е оставило дълбоки следи в бедните ви мозъци!

16

Анонимен

преди 8 години

Така е, щот българинът е пич и винаги гледа собственото си лично благо... за момента.Акъл няма грам да помисли за по- напред, нито да види, че без общото няма как да постигне личното си добруване!Политиците ни са производни на народа. Всяка ***... т.е. всеки народ заслужава управлението си.

15

7

преди 8 години

За Великден и Трети март трябва блокада, както и лятото целия Август -само така ще се спрат. Но простия превозвач *** прави "контраблокада" само когато насреща си има блокада

14

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 14Пълната блокада на границата я направиха *** български тираджии, а не гърците.

13

Анонимен

преди 8 години

Знаех си. Вдигнаха гърците блокадата и пак Бай *** забрави как гърците са цакали неговите сънародници и хукна през глава да си дава парите на гърците. И не само това, започна Бай *** пак да плюе българските курорти да хвали гърците. И то на трети март. Нищо ново под слънцето. *** в България с лопата да ги ринеш.

12

Анонимен

преди 8 години

Това се очакваше, защо има учудени. От друга страна много хора не искат да им гърмят резервациите. Малко е сложно, но... все пак, сме склонни да подминаваме всичко. "Е, кво там, стояли две седмици разни тираджии и гръцки фермери, майната му. Кво ме боли мене".

11

Анонимен

преди 8 години

Тая работа не става със заклинанията на няколко души по форумите . Основната причина е да се ходи по Гръцките и Турските курорти е качеството на обслужването . На нашето Черноморие освен Руски и Румънски туристи други не виреят . Причините всеки ги знае . Това са алчни и неграмотни назначени капиталисти за собственици на хотели .

10

Анонимен

преди 8 години

Две думи,,достойнство"и,,солидарност",без тях,ще продължим да бъдем,,бананова република".