46

РВ

преди 8 години

До 162Аз си ходя където си поискам. В момента съм в Америка. И в Русия съм бил, и в Китай, и в Тайланд, и в южна Америка.... Но заради теб ще си направя една екскурзия до Русия щом там ме пращаш. Ти си стой в България и чакай някой да ти помогне.

45

Анонимен

преди 8 години

Ден на Освобождението. От какво? От съжителството ли?!?

44

Анонимен

преди 8 години

До РВщеше да е Австро-Унгария

43

РВ

преди 8 години

До 152Пак руснаците....

42

РВ

преди 8 години

Русия ни била поробила, Русия тва , Русия онова.... А че ако не беше Русия сега щяхме да пишем на турски не се ли замисляте? Притрябвали сме и на Русия... Пука им за нас точно колкото на нас ни пука за македония. Кажете едно Благодаря че ако не беше Русия.....

41

аС

преди 8 години

ЧЕСТИТО ОСВОБОЖДЕНИЕ, БЪЛГАРИ ! ...От пет вековно, турско робство ! Поклон , пред ОСВОБОДИТЕЛКАТА НИ - РУСИЯ ! Вечна памет и благодарност !

40

аз

преди 8 години

За мен, като Българин, този ден НЕ може да е повод за празник. На 3-март 1878 г. България и формално, и фактически НЕ Е освободена - от една страна само се заменя турската окупация с руска, а от друга независимото Българско царство се появява чак през 1909! Декларацията за независимост на България е въпреки волята на някои велики сили - и особено на Русия.Така че, този празник да си го празнуват руснаците (една спечелена война вповече) и Българските продажни политици...

39

Ицо

преди 8 години

Ако пратя българска пехота на руския фронт. Те ще преминат на руска страна заедно с духовата музика... Това е за коментар 111. Поинтересувай се кой на кого е казал това по време на ВСВ

38

Анонимен

преди 8 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ. Така или иначе България успя. Днес сме член на НАТО и на ЕС . Това е елитния клуб на богатите и успели държави . Каквото и да си говорим и на кое място сме няма значение . А нашите поробители никога няма да бъдат в този елитен клуб ЕС .

37

Българин

преди 8 години

Може би според русофобите и анти-българи и на българите от Априлското Въстание или Баташкото клане им е било платено с пари да защитават България. Може би на жертвите от Шипка им е платено??? Повече не искам да влизам в сайта по този повод и да чета анти-българските ви коментари. Честито на Всички българи, които обичат България и уважават свободата ни.

36

еделвайс

преди 8 години

НА ПРОЩАВАНЕ- Христо Ботев. Прочетете днес отново, и сведете глави. Замълчете за една минута поне, защото си струва.

35

Стоян

преди 8 години

Били сме се освободили, и какво от това? Имаме си собствени депутати да ги раним, все тая.Защо емигрантите ни заобикалят отдалеко? Защото при нас е мизерна ***.

34

Аз

преди 8 години

Че Русия не ни обича, не ни обича. Но и Европа не ни обича, нито щатите. Само българите обичат България, и то само някой от тях.

33

Галин Добрев

преди 8 години

И какво като сме се отцепили от Империята навремето?По-добре ли живеем сега?Май не, нали?

32

Българин

преди 8 години

Като не си уважавате празника и свободата ПАК ЩЕ ВИ ПОРОБЯТ.

31

Разума

преди 8 години

Да ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ.

30

Анонимен

преди 8 години

Честит празник, ДНЕС.БГ! Честит празник на всички българи!

29

Анонимен

преди 8 години

Предатели плюят по празника ни и сравняват какво е било под турско робство и днес и ни говорят, че било по-добре и говорят, че България купила свободата си с пари.

28

до 75

преди 8 години

"Исторически България е била по-скоро свидетел, от колкото участник на освобождаването си."България 5 века се е борила с турците за освобождението си с въстания. Ти на това само свидетел ли му викаш?

27

Разума

преди 8 години

Честит Празник на всички българи. Да си обичаме Родината и да я пазим защото е една. Който е намерил щастие другаде пожелавам му щастие. Които им се плюе по България и българите - да замълчат.