13

Анонимен

преди 8 години

Не сте бързали Цецо, просто като добри слуги се опитахте да познаете кое ще се хареса на началниците. Обаче началниците сритаха Турция а пък взеха се договориха с Русия и стана мазало

12

Българин

преди 8 години

Каква комисия. Всички истински българи биха предпочели Русия пред Турция. Не ви ли стигат 5 века робство толерасти и русофоби и псевдоевропеици. Една комисия ли ще оценява свободата нинашата на България??? за която се се борили Левски и Ботев и всички други загинали за България.

11

баба ви

преди 8 години

Цецо, господаря се пита предварително, явно си се накъкал !

10

номерца!

преди 8 години

Разбрахте че ще се изложите, затова я отказахте. Еми за Русия няма какво да пишете, а само за Турция е кофти и те така.

9

Анонимен

преди 8 години

Защо пък Турция да не може да се меси в работите на бyлгapистанския си вилайет, когато Россия например може да се меси в работите на Украйна, и Сирия, и Грузия, и ...??? Само питам.

8

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 8 години

Прибързахте заради Турция или прибързахте за Русия ?Щото за Турция си беше точно навреме, а за Русия това време никога няма да дойде.Руснаците са наши братя.Тяхното влияние в сърцата на истинските българи не може да изтриете с никакви комисии !

7

АА

преди 8 години

А създаването на комисия САЩ

6

Анонимен

преди 8 години

Цветанов се замислил...Ама той може ли да мисли?След като и от двете страни им казаха,че са и.ди.о.т.и,взеха,че се замислиха.Какви хора ни управляват,просто не е истина.

5

Анонимен

преди 8 години

И това ако не е диктатура и то мутро-олигархична. Един полуграмотен ..диот от село Банкя държи и четирите власти. Нарежда, разпорежда, дава, взима, заръчва ..Нямам думи - и това в 21-ви век в "европейска" България.Тоя надмина и Тодор Живков.

4

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Това беше предизвестен дипломатически скандал, ама с *** в парламента - толкова.Няма ли да разследват Франция за намеса във вътрешните работи - френския посланик Ксавие постоянно дава мнения за вътрешни проблеми.А от САЩ нямаме никаква намеса, грам.Вярно, има 20 НПО-та спонсорирани от САЩ но това не е намеса - това е помощ

3

По- точно

преди 8 години

Нещата не ви се получиха. Както обикновенно.

2

Анонимен

преди 8 години

"Премиерът винаги е остър, защото иначе как ще управлява", каза Цветанов на въпроса дали Борисов не е реагирал остро на новата комисия.Всички познаваме Борисов. Той въобще не е остър -- Долна лъжа

1

Професор

преди 8 години

Браво Цецо!