8

Анонимен

преди 8 години

"Братът на загиналия палестинец изрази надежда, че българското правосъдие и органи ще си свършат работата"-Българския съд не може да осъди и разкрие нищо от десетилетия ще има само да се нада братът по-добре те да си разследват, да разчиташ на българския съд е все едно да чакаш от умрял писмо.

7

ЧушкоСпек

преди 8 години

До ХА-ХА-ХА !"Защото МОСАД създаде ИДИЛ, а ИДИЛ създаде Ислямска държава !Това и малките деца го знаят."Личи си, разбираш ги нещата. Само не разбрах защо в заглавието пише "Братът на убития Омар" при положение, че убийство не знам да е доказано...

6

Анонимен

преди 8 години

Когато е убивал да е мисллил.Много са го забавил даже.

5

Мими

преди 8 години

Тия да не си пренасят войната на наша територия! Щом България ги е приютила, трябва да са безкрайно благодарни и да не се заиграват с техните си игрички!

4

Момент

преди 8 години

Начиубиваш някйбегаш в чужбинасъздаваш семейство, отглеждаш деца, искаш любов и щастиевсе едно не си извършил злодеянието убийствоа семейството на убитиядецата ще растат без родителубития няма да е щастлив никогаи бля-бляама тука разни пъпчиви *** ще философстват за правосъдие в БГ-тостига глупости

3

еделвайс

преди 8 години

Случаят е интересен ( не в добрия смисъл). Това че Израел е страна по него, не означава че непременно е негов представител е извършителя. Може да е извършител, може да е поръчител. Пита се КОЙ и как изпълни поръчката?! Това че жертвата е намерена на територията на чуждо посолство не оневинява напълно България. Поне не говори добре за авторитета й, доколкото го има.

2

789

преди 8 години

Как никой не иска да разбере че евреите са мръсен народ!!!

1

.

преди 8 години

ИД не закачат Израел, точно защото знаят, че шефовете им ще свършат като този. Евреите забавят, но не забравят.