45

Анонимен

преди 8 години

"и много българи не могат растат в йерархията, защото нямат връзки."Бъркаш ги работите. Всички сме българи. Ама ако си българин християнин или българин будист или българин мормон или българин от свидетели на Йехова, няма проблеми. Ако си българин мюсюлманин обаче, автоматично ставаш враг. Тогава не те смятат за българин. Ама когато дойде време да умираш заради тях, оооо тогава си българин... и си ДЛЪЖЕН!!!

44

Анонимен

преди 8 години

ако се въведе Сип в училищата и университете оцеляване в екстремни условия - смятам че ще има мноог млади хора да се научат на скъсен курс по ръкопашен бой, владеене на нож, как се пали огън, как да живееш без джиесеми, и т.н. - но не бива да ни ЗАДЪЛЖАВАТ!

43

BG

преди 8 години

Тоя ... да обясни: първо - откъде ще се вземат пари за издръжката на тази наборна армия, второ - при условие че бизнеса реве буквално всеки ден че няма кадри и никой не ще да работи, как ще вземе млади и работоспособни хора в казармата вместо да учат и да работят и трето - при условие че има масова имиграция след въвеждане на казармата, колко млади хора ще останат в България !!!Колкото до военното обучение - ами да посети някое поделение да види дебелите шкембета на кадровите войници !

42

Pomak

преди 8 години

zapochvam da haresvam tozi batko

41

калашников

преди 8 години

че дайте и на жените нали генералските щерки бяха първи в армията

40

Анонимен

преди 8 години

"Ако бяхме САщ, нямаше да е от значение какив са *** иил баща ти или какав е религията ти - ти си американец , служенето в армията е гордост."Ама не сме САщ! Тук е България! Одринската крепост например я превземат помаци, ама всички казват на помака "какъв българин си ти бе?! махай се, не те искаме, не си ни потребен"... Иначе е хубаво да кажем, как "ние българите превзехме крепостта". Не само в САЩ, ами даже и в Русия има генерали от малцинствата. Но в България няма, няма и да има.

39

G

преди 8 години

Политически интереси на болна тема.Май ще се усвояват едни пари.Да му мислят работещите.

38

Българин

преди 8 години

Браво Валерка! Казарма трябва да има а не *** олигофренчета да се чудят какъв да си го заврът за да са по интересни!!! Подкрепям!!!

37

Анонимен

преди 8 години

аз също мисля, че не е неоходима точно казарма, а по-скоро военно обучение. Първо могат да го въведат като СИП за последните два-три класа, поле като СИП и по студентските програми. мъжете ще се учат да чистят и сглобяват пушка, да сглата предпазител, да стрелят, ще има ускорени курсове по самоотбрана, жените също биха участвали както и в обяснения какво да правим при радиооблъчване или ако избухне бомба в центъра на София.шест месеца усилени тренировки трябва да са достатъмчни

36

Анонимен

преди 8 години

Този е лут да иде той да варди бъл.... Няма кой тях даварди че украдоха българия ия докараха до просешка тояга щом на сила държат сириците за даим обират парите да идат те кой как може дасе спасява от бг.

35

:):):)

преди 8 години

Като иска казарма, да хваща пушката и да ходи войник :) А иначе, младите трябва да минават някакви 2-3 месечни курсове, но казармата е идиотщина. Бил съм и знам какво говоря (пиша де).

34

Анонимен

преди 8 години

всички хора в държавата България са по дефиниция нейни граждани и трябав да смятат за чест, ако я защитават. Ако бяхме САщ, нямаше да е от значение какив са *** иил баща ти или какав е религията ти - ти си американец , служенето в армията е гордост.растенето в йерархията няма нищо общо, и много българи не могат растат в йерархията, защото нямат връзки.

33

Анонимен

преди 8 години

"Всеки мъж е длъжен да охранява държавата си, заяви националистът"Kогато дойде време да сме равни и да искаме работа и да растем в йерархията, ако някой не е християнин, не може да е равен с другите и го оставят последен на опашката.Ама когато дойде време за наливане на свежа кръв и някой да става пушечно место, тогава "всеки мъж е длъжен да охранява държавата си".Аман от прости и неуки, селски псевдопатриотчета и NAZiоналистчета.

32

Пешо

преди 8 години

Каква казарма бе, с какво ще ги въоръжиш - с прашки ли. Искате да набутате нещастниците , които останаха в БГ да станат пушечно месо. Много сте жалки - много се съмнявам на Валери Симеонов сина му да влезе в казарма - сигурно е отдавна в Щатите - затова натиска да има казарма - щото са се спазили отдавна зад граница

31

Като ни писне викате

преди 8 години

полицията да ви извозва от парламента с автобуси. Спомнете си как стана 2013-та, само че тогава имахме само плакати, яйца и камъни. Сега ще ни дадете калашници. БЛАГОДАРЯ, аз съм първи на опашката да си взема калашника, само после да не съжаляват. За убийство на национален предател се дава медал !

30

Потребител

преди 8 години

Ако казармата стане задължителна то тогава трябва да нямаме платена армия.Да каже тогава какво ще стане със сегашната армия.Според мен не се налага задължителна казарма а да има военно обучение за всички физически годни лица до 30-40 години.Армията трябва да тренира и охранява граници.По-скоро ни е необходима голяма гвардия - пак ще са минали някакво военно обучение но ще служат вътре в страната.При криза гвардията се влива в армията и готово.Трябват ни обучение кадри а не пушечно месо.

29

Румбо

преди 8 години

До PeterЕ и аз мисля така-казармата да е опционална:Всеки,който иска да работи някаква държавна работа,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да преминава военно обучение.За останалите-по желание,но без казарма някои врати да са затворени завинаги-като например всякакви управленски постове,вкл. изборни.Няма нужда обучението да е години-3-6 месеца са достатъчни.За специалисти има кадрова армия.Дето се вика-който се има за патриот и мъж-ще може да го докаже по недвусмислен начин.Защо да задължаваме "меките китки"?

28

Анонимен

преди 8 години

Редниците Азис, Криско, Валери Божинов и Фики Стораро налявооо. Ходом марш. Как си я представяте тая работа. Ха!

27

Калина до 33

преди 8 години

Природата си е казала -жената трябва да ражда и отглежда и възпитава, повтарям, отглежда и възпитава! деца.Повторих това, защото нашите "сестри" с по-тъмен цвят само ги цвъкатт.

26

Анонимен

преди 8 години

боко пудел си намерикръсти го валери