24

Анонимен

преди 8 години

Не го е убило само болното сърце, ами и манията му да се прави на Рамбо. Излиза с бокс в ръка да се бие с двама яки мъже, след като много добре е наясно със заболяването си. Е, добре и другите са били бабаити и хулигани като него, но нека брат му не търси под вола теле, ами си направи и той щателен преглед, както долу е писал някой друг.

23

До Жибор

преди 8 години

Задаваш въпроси, на които мозъкът ти никога не би могъл да измисли адекватен отговор.

22

Анонимен

преди 8 години

Това с протестите малко взе да писва... да не ви отупат гърбините утре като се сберете пак пред прокуратурата.

21

BOJE

преди 8 години

BAlgariooo kade si ,ubiha mladoto momce ,i go obviniha v groba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20

Анонимен

преди 8 години

ами той брата на Тодор си го каза.....т.е.,когато е убит болен човек,излиза,че сам си е виновен за смъртта си,защото е болен ,а не защото са го били....От тук нататък всеки може да убива болните хора и нищо от това няма да последва....

19

Анонимен

преди 8 години

Хубаво, Тошето умрял от болно сърце. Аз ако бях на мястото на брат му, вместо да говоря небивалици, щях да си направя щателен преглед, за да открия от какво боледувам, за да знам от какво ще пукна.

18

въпросче

преди 8 години

ако беше починал,примерно на една от тренировките по бойно изкуство,на които е ходил,тогава брат му ли щеше да е виновен за смърта или щяха да обвиняват докторите,че не са му забранили

17

Анонимен

преди 8 години

Живият брат е не по-малко агресивен от починалия.Прочете внимателно интервюто. Човека иска отмъщение, а не справедливост.

16

Анонимен

преди 8 години

Докога ще се дъвчи този случай?Тодор няма да се върне.Семейството му няма защо да обвинява този или онзи.Да би мирно седяло не би чудо видяло...

15

Анонимен

преди 8 години

Едно е сигурно, тия Тодор и Ивайло Йорданови наистина са братя. Генетиката няма да позволи тази тъпота да връхлети носители на различен генетичен материал.

14

Наемен биячMMA 120кг

преди 8 години

До Анонимен 10Добре де всеки който песича пешеходна пътека и някой му натиска клаксона и слиза да го бие с бокс е *** или как ?Аз венъж така бих влака !

13

Анонимен

преди 8 години

Пресичаш си рииш на пешеходната и някакъв с раздрънкано ауди дето много бърза бие яки спирачки, слиза от колата с надянат БОКС на ръката и идва да те бие.Ти рииш се чудиш как да отблъснеш агресивният чалгар с болно сърце, дето се мисли за всесилна и недостижима мутра, а ама селяка се оказва литав и му се пръска сърцето от превъзбуда.После теб те напада цялата подкупна журналистическа *** и те изкарва ВСЕЛЕНСКИЯ МЕЖДУГАЛАКТИЧЕСКИ ЗЛОДЕЙ. Накрая ЦАЦАТА праща 9 прокурори да те изгорят на клада.

12

анонимен

преди 8 години

НЕ ТЬРСИ ПРАВОСЬДИЕ А ГРАБВАЙ АК И...........

11

експертно становище

преди 8 години

Единствената вина е на семейството ,че не го е възпитали на смирение и търпимост в поведението!Ако не бе изразил врачанския си манталитет като вози девойката като натиска клаксона на минаващи по пешеходна пътека 100+ килограмови мъже... щеше още да си и жив и здрав до колкото му позволява сърцето!

10

Гери

преди 8 години

Стига ! Достатъчно дълго време слушахме и четяхме лъжи ! Тези хора не скърбят , а търсят изкупителна жертва , освирепели от злоба . Как сълза не пророниха .. веднъж поне ! Всички видяхме заснетият материал със събитието ,довело до фаталният край ! Роднините се появиха във всякакви формати и медии с много противоречиви и лъжливи изказвания и обвинения . Починалият едва ли не е национален герой - смел и достоен за възхищение . Има експертизи !! Всичко е лошо стечение на обстоятелствата !

9

Анонимен

преди 8 години

Двамата помияра са виновни за смъра на момчето, дори и да е имал проблем със сърцето!!!не трябва да се толерира това

8

Анонимен

преди 8 години

Какво има пак, тия почнаха да търсят вината за смъртта на самоубиеца в друг.

7

-10

преди 8 години

Да, има вина, виновни сте цялото ви семейство!

6

Анонимен

преди 8 години

Братът на Тодор: Има смърт, не може да няма вина!Този нормален ли е или се прай?

5

bob

преди 8 години

nali vsi4ki se kulniaha 4e To6ko bil zdrav kato bik - posle izvednuj surtzeto mu bilo prezakano - gluposti na tarkaleta!