117

Анонимен

преди 8 години

Лафка е депесе , Булгартабак е депесе, Химко Враца е депесе , дори и леффски е дпс , торци зме,торци зме

116

До Доган

преди 8 години

Аамет аби, по-добре агитирай на руски, защото турците няма да гласуваме за теб и за гладните ти братя ***. ДПС умря за нас отдавна, тези провокации не минаваааат...

115

боц

преди 8 години

Да ме извинят всички турци, с които общувам на български, но турският език ми звучи много просташки, отвратителен е!Може би ми е заложено генетично.Нямам нищо против да говорят помежду си на турски, но официално, да слушама този просташки израз, ми идва множко.

114

Анонимен

преди 8 години

Пълна журналистическа простотия служеща за пол. цели. От много изкривените думи на г-н политикът от дпс също така може да се разбере и пълна забрана и задължително учене на български език. Защото се получава ситуация стил Параграф 22, ако се въведе турски в агитирането българите няма да разбират и " българското дпс" има право да мрънка, ако нещата се запазят сегашното дпс мрънка.

113

боц

преди 8 години

Опааа, псевдопатриота Доган и неговата "проатлантическа" партия си поискаха заработеното!!!

112

SCHWARZ FREIHERR

преди 8 години

Да, искаме да агитираме на турски, да искаме да агитираме на ромски, на арменски, на иврит и т.н. петицията е за отпадане на забраната за агитиране на друг език освен официалния и произтичащи "законови" глоби! В Европейска България вече е време да се спрат тези двойни стандарти! Националното законодателство не може да противоречи на наднационалните закони, които България е ратифицирала!

111

Анонимен

преди 8 години

Когато Ромите идват по време на Византия по тези Земи тоест сегашна България не са говорили български или славянски , кога точно са били Побългарени тогава

110

до ДПС

преди 8 години

Дами и господа, нима Вие агитирате на турски?!? За какво ви е след като купувате ромски гласове?!? За тях няма значение на какъв език агитирате - важно е шумът на парите!

109

католик

преди 8 години

По времето на Борис I в България се завръщат антите славянски племена, изгонени от нашите ханове. Те налагат славянския език. И така всички започват да говорят на славянски. По това време хората не са могли да пишат. Ние говорим за азбука, но тогава сигурно 1000 души са могли да пишат. И ако искаш да научиш нещо, ти се налага да говориш на славянски.

108

Анонимен

преди 8 години

Че кой ви е крив, като ви е патрав езика и другите не искат да го говорят?! И кой ви пречи да си го говорите между вас?!! Но да ми го натрапвате като ОФИЦИАЛЕН език в Република България - е, това НЯМА ДА СТАНЕ!!! Защото точно за това иде реч. Официален втори език, етническо разделение, Косово, "умерена опозиция" и сценария си го знаеме!!!!

107

Анонимен

преди 8 години

И какво себеуважение ще имам, ако поставям на първо място интересите на чужди държави? Защото за никого не е тайна, че с исляма се манипулират изповядващите го, за да се припознаят, че са турци, искат земята ни, че била "тяхна"! Кога дойдоха, кога им се услади и мокри сънища сънуват пак да грабят чуждото! Не за права и език става дума, те не са нарушени, а за чужда инвазия и подготовка на почвата за нея!

106

Анонимен

преди 8 години

Когато общуват двама човека на английска са много интелигентни а когато го правят на турски било нередно и грозно, ай сиктир с тези криви разбирания, вее сме 21-ви век !

105

123

преди 8 години

от 2007 година влязохме в европейския съюз но акъла ви още като в комунистическия режим

104

Анонимен

преди 8 години

В цяла европа най зле е да си чужденец или от мацинствен произход в Бг, защото няма уважение към отделния индивид особено пък не дай си боже да е от ромски произход, тежко и горко му. Само ако драскачите тука можеха да се поставят на мястото на другия, но едва ли имат толкова капацитет. Първо трябва да има себеуважение и след това уважение към другия

103

инсинуации

преди 8 години

До АнонименНьойският договор не е изтекъл. По простата причина, че границите определени по тоя договор са препотвърдени след Втората световна от Парижките мирни договори. А там България се явява като победена държава, съюзница на Третия райх. Тоест Парижките мирни договори от 1946 г препотвърждават и узаконяват клаузите на Ньойския договор. В момента са валидни Парижките договори,а не договорите след Първата световна. Не лъжете хората и не им давайте празни надежди, че ще си върнат изгубеното!

102

Воланд

преди 8 години

До ОПОМНЕТЕ СЕ ХОРАЗащото претендираме да сме цивилизовани европейци. Поне някои от нас. А вие за какво претендирате?

101

Дани Колева

преди 8 години

Истински либерал!

100

Анонимен

преди 8 години

Браво, г-н Кючюк, бъдете все така упорит и ще постигнете поставените цели!

99

Анонимен

преди 8 години

Браво, г-н Кючюк, бъдете все така упорит и ще постигнете поставените цели!

98

tz92

преди 8 години

Аз съм може би най-големия патриот от коментиращите и обичам страната си, но не може със забрани от подобен тип да се ограничават хората от достъп до информация. В САЩ да не би някой да ограничава китайците или когото и да било. Хайде стига с тази омраза, предавана от поколения на поколения. Трябва да се научим да живеем заедно и да приемаме различните от нас. Светът вече така е устроен.