45

Анонимен

преди 8 години

....ОЩЕ ИМАМ ОТ ДЯДО СИ ЕДИН НОЖ......************ТОВА НА КАКЪВ ЕЗИК СИ ГО ПИСАЛ ИЛИ ЩОМ ИМАШ НОЖ МОЖЕЖ ДА ПИШЕШ ТОЛКОВА.

44

Анонимен

преди 8 години

"Кога бяха на каубойска НПО-хранилка,кога минаха на турска НПО-хранилка с надник прокиснат дюнер за фиксиран брой анти-български,писани под формата на уж анти-русофилски коментари.Такава воня се носи във форума от тези прокиснали дюнери надник за коментар,че се нетрае.Някой да отвори прозорците да се проветри да влезе малко култура и цивилизация,а не само воня на прокиснали дюнери."

43

Анонимен

преди 8 години

МНОГО НЕЩА СЕ КРИЯТ В ИСТОРИЯТА ЗА АСПАРУХОВИТЕ РОМСКИ ПЛЕМЕНА СЪЩО

42

Ivo

преди 8 години

Хайде сега затворете границата ... За винаги

41

НЯМА ОТГОВОР

преди 8 години

Интересно е от къде идват Българеещите се роми в България , освен че идват по време на Византия по тези земи нищо друго не пише в Българската История , най-интересното тука е на какъв език са говорили по време на Византия във всеки случай не на славянски или български

40

Анонимен

преди 8 години

.....ОЩЕ ИМАМ ОТ ДЯДО СИ ЕДИН НОЖ, СЛОЖЕН Е В ПЛИК, ПО НЕГО ИМА ОЩЕ СЛЕДИ ОТ ТУРСКА ........**********************************С такива истирии се хвалят тези от папуа, а ти за това си на това дередже защото не можеш да излезеш от кръга на руската омая.

39

до 777

преди 8 години

"ХахахахаБългарите наследници на тюрките,Атила бил тюр!?!?хахахахахаТова и ердоган не мож го измисли за да разпростре неосманскато мюсюлманска диктатура върху българите.Българите винаги са си били българи,те идват от най-далечното минало,живеят като българи в настоящето и като българи вървят към бъдещето.Много народи са изчезнали и спомена за тях,така ще изчезнат и турците с тюркския им произход,но етнос/народ български ще има и тогава,когато много от днешните народи няма да ги има."

38

български лудости

преди 8 години

До РумбоРусия няма да ни помогне в критично за нас положение защото ние сами скъсахме връзките си с нея, охулихме и оплюхме руснаците. И няма как да помагаш на някого и вадиш кестените от огъня заради него, щом той те смята вече за враг, какъвто е случаят с нас българите. Щом в България смятат руснаците за врагове, тогава каква помощ можем да очакваме, ако не дай боже се наложи? Ние сами се изолирахме от Русия и сами настройваме руснаците враждебно към нас, като им демонстрираме омразата си.

37

Анонимен

преди 8 години

ДПС къде са ?

36

Анонимен

преди 8 години

Тук не може да има теории. Става въпрос за факти. Всички факти в нашата история показват, че ние сме тюрки. Всичко останало са някакви хипотези. Няма факти в подкрепа на другите теории. Защо толкова малко се говори за съкровището от Наги Сент-Миклош?

35

я пак

преди 8 години

До История на Българияизбити 100 хиляди бърлгари - ти беше там и видя.използвали друга писменост - тюркски руни, ся остава да кажеш, че са говорили на турски.кой я съчини тази история. сигурно следващия абзац пише, че българите са покръстени турци,като тези 100 хилаяди избити (турци) не са искали да се покръстят.ай бегай с измислената си история

34

Анонимен

преди 8 години

Плод ли е българското Възраждане на тази пропаганда?- Да, то е плод точно на руската пропаганда и на идеите на Мацини. В това няма нищо лошо, но все пак тези идеи са имали специфична функция в Италия при карбонарите. При нас се пренася същият модел на действие. Революционните идеи на Мацини се сливат с руския панславизъм и се получава един малък хаос.

33

777

преди 8 години

Първата полза за народа ни е, че ще сме наясно със самите себе си. Ще знаем кои сме и откъде идваме. Лъгани сме много време първо, че сме славяни, сега че сме иранци. Това влияе лошо на обществото ние нямаме гражданско общество. Ние не знаем кои сме. А сме наследници на най-могъщите тюрки тези на Атила.

32

Анонимен

преди 8 години

Много обичам българите.

31

До 48

преди 8 години

"КАТО БЯХ В КАЗАРМАТА 99% ОТ КОМАНДИРИТЕ МИ БЯХА РУСОФИЛИ"Айн-Цвайн-Дрън!Командирите в казармата по традиция са ОПОРТЮНИСТИ, а не русофоли. Били са русофили с русофилската власт, но сега са натофили. Да знаеш как яко само учат английски, че да ги повишат!

30

История на България

преди 8 години

Когато се приема християнството, са избити над 100 хиляди българи. Тази религия е наложена насила от Византия. Налага се една азбука, която е на базата на стара писменост, създадена през 4-и век. Прабългарите са използвали друга писменост тюркските руни. От тях са взети няколко знака и са внесени в азбуката. По времето на Борис I в България се завръщат антите славянски племена, изгонени от нашите ханове. Те налагат славянския език.

29

нед

преди 8 години

Много мразя турците

28

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"ЕЙ КАТО ПИШЕШ СРЕЩУ РУСИЯ ЗНАЧИ СИ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ"И по коя логика съм срещу България? По путинската, по-сталинската или по комунистическата логика? Що се отнася до изборите се видя, че всички русофилски *** въпреки че до едно излезнаха на изборите събраха общо 23%, ако всички бяха гласували щяха да съберат общо 12%. Тези 12% ли са всички в България? Ако тези 12% ги изпратим в Сибир където им е мястото, България ще е най-процъвтяващата държава на Балканите.

27

Анонимен

преди 8 години

Турция казва открито на България: събувайте гащите и повече не ги търсете, вие сте наша придобивка и ще ви оправяме според нашите традиции. Някои от вашите аги ще станат наши аги, но само тези, които открито декларират вярност към нас. Да видим дали ще се намери и друг защитник на българските интереси като Доган!?

26

До Турците:

преди 8 години

До Уважаемите Турци:Бихте ли ми казали съвсем кратко какви биха били резултатите отняколко проверки на президента ви Ердоган:-Психопреглед от независима международна комисия от психиатри-Тест за наркотици в независима световна лаборатория-Тест на детектор на лъжата по обвинение за семейни бизнес отношения с ИДИЛ