76

бай Петко

преди 8 години

Ти ако всеки ден четеш тук форумите, трябва срещу половин България да заведеш дела бе ***, демек пъпеш

75

Анонимен

преди 8 години

И ТИ ЗА НАС ОТДАВНА НЕСЪЩЕСТВУВАШ КАТО ПОЛИТИК НО УБИ БУДАЛИТЕ ВЪРНАХА БУДА НА ВЛАСТ ТА ИМАШ ИЗОБЩО ДУМАТА ПРЕСТЪПНИКО ДОКАЗАН!

74

Анонимен

преди 8 години

Защо Станишев , който даде 8 секретни доклада на мафията и фалира банка КТБ не е в затвора . Купи си имение в Швейцария за 100 милиона евро , а сега се чуди къде да се покрие .

73

ист

преди 8 години

Цветанов, вместо да съдиш Радан Кънев, подари му едно огледало, да се види на какво прилича.

72

Анонимен

преди 8 години

Като погледнем любимците на червения *** Станишев , Миков , *** Нинова и т.н. , виждаме , че и за коняри в конюшната на Горно Нанадолнище не стават . Срам за България е БКП-БСП-ДС .

71

Анонимен

преди 8 години

И тази опорна точка на Позитано 20 се оказа ялова , както асфалт не се яде . Другари с тая злоба за никъде не ставате . Видяхте ли , че народа не желае да гласува за вас . Сега в следващите 60 години ще управляват други , но никога БКП-БСП-ДС .

70

Анонимен

преди 8 години

Другари червени каскети , от 1944 г. до днес се занимавате само с убийства , кражби , клевети и доноси. Да ама не . Сега наистина ще лежи в затвора Станишев . Имаме достатъчно документи и доказателства за това .

69

Анонимен

преди 8 години

Който гроб копае другиму сам пада в него . Наистина на Станишев ще му отива да е с червени нокти и червило с руса перука . Толкова е гнусен , че и за затвора не става . Да си жив и здрав г-н Цветанов , сега им покажи кон боб яде ли .

68

анонимен

преди 8 години

хвани единия ритни другия всички бг политикани са търчи лъжи лъже маже

67

номер2

преди 8 години

Защо човекът с особена форма на главата не е в затвора?

66

Анонимен

преди 8 години

До Няма такава ДържаваМинали изборите и борисов и звани .... и тя : Не те ли е срам да ми званиш ... на 2-ро място сме ..загубихме изборите ... и той е пита ,ми кой е на 1-во ? И тя отговаря ГЕРБ :D :D :D

65

П.Петров

преди 8 години

Цецо Шестте Апартамента отдавна трябваше да е в затвора , а Радан Кънев е от малкото политици, които казват истината !

64

Няма такава Държава

преди 8 години

Това което правят тия престъпници с последните избори /купуване на изборни комисии = на подмяна на протоколите / е равно на тероризъм защото го правиш срещу цял народ и държава !!! Не срещу определен човек . В тая посока има един хубав виц : Меркел се обадила на борисов /пиша го с мака буква ...поради разбираема причина / с молба да помага за изборите на нейната партия в Германия .Той и казал : няма проблем ,ще ти изпратя цецо да помага .....

63

www

преди 8 години

Има логика Цветан Цветанов по някакъв начин да е намесен в спирането на редица държавни поръчки. Опитайте се да си спомните скандал между Цветанов и Местан! Нямате такъв спомен, нали? Хайде сега си спомнете скандалите, в това число и от парламентарната трибуна, между Цветанов и Пеевски. Някога нещо добро да сте чули от Цевтанов за Валентин Златев2 И за това нямате спомен, нали? А има и странно съвпадение между оневиняването на Цветанов, връщането му в политиката и спирането на определени сделки.

62

киро

преди 8 години

Че тои и отпреди си не съществуваше , освен на селфи .

61

vanzan

преди 8 години

Ей тоя много бързо забрави всичко и пак изплува да се лези навсякъде. Няма отърваване.....

60

АК

преди 8 години

Ще раздавам явно правосъдие! И то скоро.Много мошеници, много върколаци, много шест апартаменчици лочат народната кръвчица.Трябва правосъдие.

59

анонимен

преди 8 години

по скоро такива като Цветан Цветанов не трябва да са в ролитиката !!!!! Това е един мрьсник който е вреден за Бьлгария

58

e

преди 8 години

До еврейския компонет на Заиф 66: Последните терористични актове ,в последните няколко години са дело наеврейски сепаратисти и някои от тях с логистичната подкрепа на Ватикана.Това да ди говори нещо? Скоро ще разбереш и ти 66-*** такава.

57

VB

преди 8 години

Цецо решетката.