21

баси брака

преди 8 години

Излиза,че е използвач,хем е със ,но с полза,а иначе не.Това ли е съюза на ЕС.Но всичко е просто една постановка.Важното е да няма граници и да ни завладеят ***.

20

Кикс

преди 8 години

"Ние ще бъдем извън частите на Европа, които не работят за нас и ще бъдем част от тези, които работят."Хайде сега и нашите политици да осмислят това изречение и да си коригират поведението.

19

да

преди 8 години

В Англия ще го изядат до една година ....Камарън се провали.Излъга ,че ще прави референдум ,а прави обратното .Да печелиш така избори .И кой е казал ,че е консерватор.Или в Англия да си консервативен значи да слушаш Бауи ....Интересно какво е тогава да си либерал ?

18

Tony

преди 8 години

E, tova sa dogovorki v sluchai che UK ostane v EU. Inache na referenduma horata mogat da glasuvat OUT , I vsichki tezi napuni otivat na vqtura togava. Obache mi se struva che izborite pak shte budat naredeni, taka kakto stana sus Scotland. Obiknovenite anglichani iskat vun ot EU, no biznesa i politicite nqmat smetka, trqbva im evtina rabotna ruka(lishena ot socialni pridobivki) I pazari.

17

Джон

преди 8 години

Камерън изтъргува добре нещата и направи споразумение което е добро за британците. Това е разликата между националноотговорни политици и такива като мнозинството от нашите които вместо да отстояват интересите на обикновения човек за да вдигнат качеството му на живот предават националните интереси. Защо? Защото са с манталитет не на бойци а на на послушковци които възприемат евр0геьовете за "началници" и "суверени" на които дължат васална вярност.

16

Анонимен

преди 8 години

Камерън не е спечелил почти нищо кои знае какво. Единственото значимо нещо са тези малки отстъпки в социалните помощи. Имигрантите все така ще идват с десетки хиляди, те отиват за да работят, а не заради tax credit. За мен има голяма вероятност да напуснат ЕС дори и след това "предоговаряне", за мен биха били луди да останат. След броени месеци бежанците със статут ще ги налазят и чудо няма да ги спаси от тях.

15

изводи

преди 8 години

Важна е ислямизацията на ЕС ,другото е ясно .Та Кемарън е най-големия предател на собствената си партия и правителство .

14

а бе

преди 8 години

До Василеввасилев не е ли българска фамилия...защото говориш за нашите англосаксонски банки и корпорации?? ти какъв си в тези огранизации...сигурно си едър акционер . нещо шизофрения ,а??? или като еничарите си забравил род и Родина ?

13

аааа

преди 8 години

сега да Ви е ясно -всички работещи на трудов договор и самоусигуряващи се лица ще плащат данъци и осигуровки в Англия ,а няма да се ползват от пълните си социални права и за бъдещата финансова криза на еврото заради мигрантите -Англия НЯМА ДА БЪДЕ ЗАСЕГНАТА ЗАЩОТО НИКОГА НЯМА ДА ПРОМЕНИ ВАЛУТАТА СИ-А ГЛАВНАТА ВИНОВНИЦА ЗА ВСИЧКО ТОВА-ОТИДЕ ДА ЯДЕ КАРТОФКИ...

12

Анонимен

преди 8 години

ushanki imali ?

11

Анонимен

преди 8 години

До 10г очаквам Италия или Испания да направят същото

10

българина

преди 8 години

при тази новина ми стана лошо, европа бе пре ана за пореден път а ние като мястото от където ни го вкарват ще го усетим първи това споразумение, смърт за Ес фашистка организация, цензура, ислямизъм, безперспективност.. тотален крах

9

Gogo

преди 8 години

Лицемерие и двойни стандарти безкрай.... Жалко че всички повярвахме в EU-то, а се оказахме излъгани. Кое е Меркел или Камерън или който и са бил за да ми казва как да живея?!

8

Анонимен

преди 8 години

Е добро утро, някой сериозно е вярвал, че биха допуснали статуквото да бъде нарушено по подобен начин? Колкото Шотландия щеше да се отдели.

7

в случая

преди 8 години

До Анонимен 6боко няма какво да направи . не е правилно да има специални правила за англия или за германия ,България и т.н. тогава това няма да е съюз а всеки ще иска специално отношение което да му дава само + от съюза без - . но живота е да даваш и получаваш иначе няма равенство а всичко е ограничено и няма как постоянно да взимаш...

6

разочарован

преди 8 години

явно ес който е една добра идея в момента се управлява от *** !!! меркел,юнкер....за какво е на ес една англия която избира какво работи за нея от съюза а другото просто не важи за нея !! защо тя да е по-специална от другите страни ??нали правилата са еднакви за всички...в лоши и добри времена трябва заедно да се държим ! а не някои да се опитват да налагат мнението над останалите както прави англия и германия .меркел пак ги забърка...както и с гърците

5

Анонимен

преди 8 години

Чиста Комунистическа игра

4

Вижте лицемерието

преди 8 години

Големият лозунг на Брюксел-който го обичат много и нашите политици""""Единна Европа" се оказа ПЪЛНО ЛИЦЕМЕРИЕ....Нека сега ни убеждават че сме равноправни и единни......

3

Да го кажем направо

преди 8 години

Сега ще е справедливо и другите членки на Е.С. да поставят условията си пред Брюксел--или за едните може-а за другите не....Точно тази ситуация,трябва да ви покаже за пореден път,че Е.С. е най-голямата измама в европейската история.Богатите страни се договарят м/у себе си-а бедните само изпълняват--еми то практически е като при *** бе--никаква разлика.....

2

е да де

преди 8 години

Започна новото делене на ЕС на специални и не толкова ,а къде останаха приказките за равенство на всички членове на съюза. Кому е нужен такъв съюз в който едни са по-по-най ,а други са "равноправни"???