41

св.св.Маркс и Енгелс

преди 8 години

До бай Шиле-Не си съвсем прав.Рашите правят и сравнително добри неща. Дребна железария например.Аз имах руска лопата -биваше я .Гвоздеите им също не са лоши.

40

onz

преди 8 години

гледам пак некви буханки, внедорожници... драги мои наброски, на български е "всъдеход" и " комат" , да комат. и пак : педоуикия/wiki/Jeep_Forward_Controlда ви е наздраве 21 век, суки !

39

бай Шиле

преди 8 години

А мястото за картечара ще се отоплява ли ? Няма по-издухани от руснаците ?! За 50 години един автомобил не можаха да сътворят !

38

Анонимен

преди 8 години

Таз УАЗ-ка ако й свалят разхода под 20/100 ще е добре.

37

до 43

преди 8 години

С един декоративен джип от сорта на Ауди седмица или още по-зле БМВ 5-ца/6-ца, ще докараш същия разход, ама от калта ще трябва да го вадиш с трактор

36

уазер

преди 8 години

Това нещо минава отвсякъде, с кадърен шофьор няма какво да го спре. Поначало е замислен като автомобил за съпровождане на танкова колона.

35

Анонимен

преди 8 години

Това чудо на техниката има разход 13.5 литра при скорост 90км/ч - забележилтелно е, че само руснаците дават разхода на возилата само при най-икономичния режим

34

Анонимен

преди 8 години

Ако не сменят деференциала и полуоските, забрави! Гледам едни ентусиасти тука стягат една УАЗка така: 1 месец стягане, 3 дни каране. Всичко се повтаря от около две години. Едно неможе да й се отрече на тази УАЗка - акумулатора винаги върти, въпреки, че докато я стягат винаги слушат сръбско до дупка от касетофона!

33

Dzivko

преди 8 години

По дискавъри един рали пилот тръгна към Сибир с Паджеро и две такива, Паджерото сдаде бързо багажа,тва се движеше на -50 и двигателя не се гаси цяла седмица да не замръзне ,лукс няма ,но за задачата си е перфектен

32

Анонимен

преди 8 години

Един любопитен факт за заводите на УАЗ е, че от 31 декември 2015 до 1 февруари 2016 бяха затворени и не произвеждаха нищо. Голям майтап.

31

Анонимен

преди 8 години

Ако не ме лъже паметта, преди половин година се появи подобно съобщение за обновяване на Буханаката

30

Иван

преди 8 години

До дупеЗдравей дупе, ще ти отговоря все пак. Не карам високотехнологичен форд, написал съм в скоби "примерно!". Ти защо си толкова ядосана днес, нали сме тук да дискутираме и споделяме мнение? Моето е, че кубатурата на този ДВГ (2.7 като някое Порше) не е в оптимално съотношение с мощността. Не отричам безспорните офроуд качества на този превъзходен и модерен всъдеход :) Бъди жива и здрава!

29

Анонимен

преди 8 години

Ужас, снимките на това возило не са за хора със слаби нерви

28

коко

преди 8 години

До дупеда ти е честита купи си я и си я карай с здраве

27

Анонимен

преди 8 години

Мъкааааа

26

gtf

преди 8 години

До Анонимен 28Вероятно няма конкурент от този клас от гледна точка на проходимост - за това е легендарна. Уникален автомобил за лов, за село, за в гората и за през зимата.

25

Анонимен

преди 8 години

Без аирбег това чудо на техниката ще се продава някъде в Азия

24

Анонимен

преди 8 години

"""Новата версия трябва да бъде завършена и показана по-късно тази година."""В това изречение има много за тълкуване:Новата уаз-а дали е завършена?Има ли поточна линия за новата уаз-ка?Кога ще започне да се произвежда уаз-ката серийно?Ако уаз-ката не е завършена, коя лаборатория я е тествала за евро5?Дали новата уаз-ка е само на снимка, ако не е била показвана никъде?

23

Нерез

преди 8 години

Таргет групата е ясна: 45 г.+ със соц ориентация и напреднал стадий на носталгия. А нормалните хора ще купят западен или японски автомобил.

22

Анонимен

преди 8 години

И с какво е легендарна,като минава по улицата уличните *** побесняват от лай.