23

Cleo

преди 8 години

Бедни сте, а трупате пари в банка. После ги давате на ало измамници или умирате на 50 от рак на белия дроб или цироза. После децата ви изпиват и изпушват парите и отново се завърта колелото.Тук някакви 'икономисити' с купени от УНСС дипломи разправят как това било правилния модел. Е нЕма такава държава! Не!

22

Майк

преди 8 години

Тук хората теглят заеми за да посрещнат празници, ПРАЗНИЦИ!

21

Майк

преди 8 години

Това хубаво ама не е важно, както казва илюмината рокфелер - "не се бой от високи разходи а от ниски приходи". Така, че пак претопляне на манджи и стоварване на вината върху хората за да се отклони вниманието от факта, че в България труда се заплаща престъпно ниско.

20

незапознат

преди 8 години

Този икономически модел няма статистически модел, тъй като е под сто години като история.Идеята някой да консултира срещу пари опорочава модела на развитие, тъй като вкарва допълнителна неизвестна, която е подставена да проповядва, че спестените пари пари са лоши пари, т.е.ДАЙТЕНИГИИИИИИ!!!.Въпроса е, че всеки спестил пари е и може да се превърне в ЧАСТЕН ИНВЕСТИТОР за дължавата, в която живее. НО КРАДЦИТЕ ИСКАТ ДА ПРИБЕРАТ СПЕСТЕНИТЕ ПАРИ БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛЕН ПОГЛЕД в съдружие с НАСТОЯЩИУПРАВЛЯВЯЩИ

19

Анонимен

преди 8 години

"за да съберат някакви мизерни 5000 лв който пари в нормална държава се изкарват с 2-3 месеца работа"Колко струва наема в нормалните дуржави? Колко струват задължителните осигуровки, такси. Колко струват услугите в нормалните държави?

18

сс

преди 8 години

хем е прав икономиста хем не е прав е защото найстина има такива хора кавито ги описва вземат да речем за стандарта на БГ 2000 лв месечно което си е ок но пак са много задлъжнели.... и не е прав защото масово хората работят за 500 лв. кво планиране да правиш с тези пари като до никаде не ти стигат само за текущите нужди, ай да ми обясни как може да се спестява и отделят пари за черни дни от 500 лв заплата????

17

До Един Българин

преди 8 години

Много на дребно мислиш и гледаш в паницата на хора който цял живот са работили. Тях питал ли си ги за колко години са ги събрали тези пари от колко неща са се лиши ли , за да съберат някакви мизерни 5000 лв който пари в нормална държава се изкарват с 2-3 месеца работа а с пенсия за 2 месеца. Горките хора са събирали пари за внуците си и за черни дни да имат някой лев дадат на внука и т.н а разни *** с лъжи им ги отмъкват а хора като теб им държат сметка от къде имали 5 бона и защо ги имат.

16

бай Тошо

преди 8 години

Ще ме търсите, ама няма да ме намерите!

15

ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО

преди 8 години

Не всички може да се родим евреи!

14

do 15

преди 8 години

a zabelqzal li si 4e imana ne pi6at vsi4ko tava za alo izmamite e edna mrasna propaganda ,daje skoro bqxa pisali za edna baba ot edno selo a tq jiveela s 150 lv pensiika ot kade da gi dade vsi4ko e izmislica

13

Анонимен

преди 8 години

Пример за хора който не знаят как да харчат са тия в парламента, как да знаят как да харчат като парите не са техни.

12

Анонимен

преди 8 години

За да се научи човек как да харчи му трябват пари . Сега при 400 лв. заплата как да ги харчиш . Например 200 лв. за ток , вода и парно . След това храна за 300 лв. Значи до тук - 100 лв. След това обувки , дрехи и т.н . НЯМА . Хайде сега ги харчете другари назначени капиталисти .

11

anonimen

преди 8 години

nqma da qdete pasti samo xlqb tova iska da kaje statiqta tai 4e prevete si smetkata

10

РАН-ЪТ

преди 8 години

Може още!И ощеИ още

9

Сорос

преди 8 години

Вие нямате, за да имам Аз!

8

Анонимен

преди 8 години

То нека минималната работна заплата да е 1000лв, а цените да са същите като сега, та да видим дали не знаем как да харчим. Амам от пишман икономисти да ти казват че с 500, и с 2000лв живееш еднакво добре, стига да знаеш как да харчиш.

7

отдавна казано

преди 8 години

Хем гладни, хем курназ!

6

до неразбралите

преди 8 години

На *** човек не му отива да има пари!

5

Анонимен

преди 8 години

До Спондж БобПари и да ти дам, като нямаш акъл как да ги похарчиш ...А, ако имаше акъл, щеше да имаш и пари ...

4

Анонимен

преди 8 години

Разбрахте ли го сега този световно известен Иван Стойков от Он Еър?И малкото което имате не го заслужавате, не можете да харчите правилно!Защото сте будали - плащате ток, ромите не, събирате пари зе лечението на болните си деца и родители, а имате златни залежи за милиярди, давате пари за гумени турски домати, а земята ви дар Божии, прости сте и затова ще сте мизерни!