143

Анонимен

преди 8 години

Erdogan si tarsi prichina za da vleze v Suriya, I ya nameri.

142

до 237

преди 8 години

Трола, не ти ли стигат кофите с гомна с които те храним в Блиц, че и тук пълзиш за още? Ха ха ха ха......

141

Анонимен

преди 8 години

"В турция има близо 50 различни етноса.Най-голям етнос са кюрдите.Чрез геноцид над арменците избивайки предимно беззащитни жени и деца преди 100 години турция извършва етническо прочистване.Сега 100 години след арменския геноцид,турция се готви за нов,бомбардировките лятото над беззащитни кюрдски села и подкрепата на режима на ердоган за терористите от ДАЕШ бяха доказателство за началото на нов кървав турски геноцид срещу кюрди,християни и свободни светски сирийци в суверенна Сирия."

140

версия

преди 8 години

изглежда тодор живков ще стане национален герой

139

до Турчин

преди 8 години

Бог, вече ВИ наказа! Сега и Аллах ще повтори.

138

Анонимен

преди 8 години

Нищо, не може да спре независимоста и свободата на Кюрдистан. Оковите ще бъдат разкъсани, а Турция ще остане в миналото.

137

Анонимен

преди 8 години

Ще има независим и свободен Кюрдистан!

136

Анонимен

преди 8 години

До ТУРСКИПрав си ефенди! Дано турците се справят бързо с ПКК. Само тогава ще има спокойствие в Турция и на Балканите.

135

до турски

преди 8 години

Всичко това, което изприказва е куп лъжи, целяща да злепостави кюрдите, а ти самият си неоосмански ***, който е антикюрдски настроен.

134

Анонимен

преди 8 години

Как руснаците отказаха страхливия и слабохарактерен Обама от американска сухоземна операция в Сирия преди дни?1. Закачиха 10 метров окървавен портрет на Обама на сграда точно срещу американското посолство на който с окървавени букви пише KILLER.2. В центъра на Москва поставиха голяма светеща реклама отново с кървавия образ на Обама на която течаха цифри с някакъв брой измислени убити в Сирия, Ирак, Афганистан и т.н руски лъжи.И Обама като първия глyпак се хвана на психологическата атака.

133

Sashe

преди 8 години

Европейският съюз си затваря очите за нарушенията на човешките права в Турция в обречен опит да намери решение на мигрантската криза.

132

Анонимен

преди 8 години

"Kолко удобно организиран атентат в момент,когато турция агресивно се готви и търси повод от месец за турска военна агресия срещу кюрдите в Сирия.Що ми се струва,че атентаторите-терористи са партия с режима на ердоган и даватоглу и услужливо са взривили бомбите в Анкара за да натопят кюрдите.А вече се разбра,че единствените терористи подкрепяни от режима на ердоган за да вършат мръсната му работа и геноцид срещу християните,кюрдите и светските сирийци в Сирия са ИД-ДАЕШ-умерена опозиция."

131

Анонимен

преди 8 години

Час по-скоро трябва да се унищожи Русия, ако света иска да се спаси от трета световна война.

130

Анонимен

преди 8 години

До ТУРСКИКви терористи са кюрдите, те просто искат независимст от незапомнети времена. Все пак са около 20 милиона. Май Турция е терориста.

129

бг

преди 8 години

Ние трябва да помагаме на нашите натовски съюзници турците в борбата им срещу кюрдите.

128

Атентат,рейтинг,пово

преди 8 години

"Дали режима на ердоган си вярваше,че САЩ,ЕС и НАТО щяха да ги покрепят за военна агресия в Сирия,та бавиха тоя атентат в Анкара толкова време като повод за турска военна агресия срещу суверенна Сирия?На парламентарните избори есента никак не бавиха атентата,който им свърши добра работа за вдигане падащия рейтинг на режима на ердоган и партията му."

127

Анонимен

преди 8 години

Задайте си въпроса в коя помийна яма щяха да завършат живота си кремълските бълхи, ако през 2008 година президент на САЩ беше станал Маккейн а не Обама?В Сирия щеше да има 400000 трупа по-малко, никакъв поток от бежанци в ЕС, никаква окупация и насилие в Украйна, никакъв стремеж на десетки страни към ОМП, никакъв мощен ИДИЛ. Терористичните актове в света щяха да са 10-ки пъти по-малко. Пацифиста Обама разруши света заради глупостта си да се прави на миротворец.

126

БГ. ФРАНСЕ

преди 8 години

Де е Ердоган паша да каже че Русия му е виновна пак....че само това тропка от месец на сам....

125

До боц

преди 8 години

Кой вкарва ДПСто в парламента? Кърджали. Кой вкарва Корман Исмаилов и Касим Дал в парламента? Кърджали. Кой ще вкара ДОСТ в парламента? Кърджали. Е , каква е файдата от резашкия град? Като раково образувание са!!!

124

боц

преди 8 години

Ей, Аноним 197, това е БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ, БЕ АНТИБЪЛГАРИНО!!!Как така ще я даваш на Турция???!!!В Кърджали живеяят БЪЛГАРИ И ТУРЦИ, КОИТО СА ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИ ОТ ТЕБ!!!ТИ СИ МАЙКОПРОДАВЕЦ!ПФУ!!!