22

Одисей 1

преди 8 години

Тероримът като форма на въоръжена борба е патент на руснаците . Информирайте се

21

Анонимен

преди 8 години

интересно що не бягат при него МОЖЕ БИ ЩОТО бягат от него

20

аноним

преди 8 години

*** - по *** - най *** - атакист - комунист - русосифилистик - изменник на Родината !!!! Слаби сте, малко сте и абсолютно нищо не зависи от вас !!!! За да се спасите се образовайте и се покайте !!!!

19

тролгеносен

преди 8 години

Реших тази вечер да си направя "феста'. 16 г уиски и мезе качествено. Руския *** ме прецака/признавам си/ като му четох писанията и .../върнах поръчката/.............

18

Анонимен

преди 8 години

Ха-ха незнаех че С.оросоид било обидно.

17

Анонимен

преди 8 години

Защо всички кравари и *** са дебели и глупави.

16

янко

преди 8 години

По нагъл човек от Путин Черната кутия няма никъде по света ! 90 % от бежанците бягат от него и сатрапа Асад !!! И това е ръководител на голяма държава ! Егати порнографията , но в Хага двамата бързо ще изтрезният !

15

въпрос с повишена тр

преди 8 години

Защо всички любители на Путин са толкова *** ?и трябва ли задължително да си *** за да обичаш Путин ?

14

Пепи

преди 8 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Тя, Русия, нека си живее, но да не напада другите. Но, ти така си се озлобил, че вече не сме й слуги, че чак ще екзалтираш! Путин винаги бил прав, явно и ти винаги си прав. Едно време един като теб, с претенции за поет /а всъщност слагач, или, както вие обичате да казвате: ***/ написа за Партията: "Ти права си, дори грешиш"...Като Путин...

13

Хага

преди 8 години

Ха-га,Ха-га,Ха-га!

12

стига сълзи и сополи

преди 8 години

Ха-ха колко безсилна соро$оидна мъка се лее. Не разбрахте ли вече кой кара влака ?

11

Ордата

преди 8 години

Московит?Лъже!

10

Анонимен

преди 8 години

няма русия няма Проблем

9

Руски тролове

преди 8 години

Давайте ребята! Паднало ви е да тролите за ***. Той само забравя, че бежанци нямаше докато ЕС не обяви санкции срещу РФ заради Крим. Тогава изведнъж тръгнаха ... След 5 години гражданска война!

8

Анонимен

преди 8 години

Нарцис. Ще свършиш като Клавдий.......

7

Анонимен

преди 8 години

Идиотията няма край. руснаците са в Сирия по покана на законното правителство. Гражданска война в Сирия има от 5 г. Сирииското правителство водеше война с Турция, САЩ и Някои страни от ЕС и нямаше шанс да спечели докато не се намеси Москва. А какво щеше да стане ако *** не беха рушнали ИДИЛ. И емигрантския поток си го имаше, само дето хората бяха в Турция докато вещицата Меркел не ги покани в Германия. После покрай тях половината Изток и Северна Африка станаха сириици.

6

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 8 години

Преди американците и техните европейски пудели да решат да "демократизират" арабския свят, там тероризъм нямаше."Диктаторите" Садам Хюсеин, Муамар Кадафи, Башар Асад пипаха със здрава ръка и не позволяваха на ислямистките групировки да разширяват своето влияние.С тяхното отстраняване от власт дойде и тероризмът, а след него и бежанската вълна.Путин отново, както винаги е прав !А, Виктор Орбан е живото доказателство, че и в ЕС може да защитаваш националните интереси на държавата си.

5

К

преди 8 години

До терориста ПутинВ началото на войната бяха жени и деца, а откакто зопочнаха руските бомбардировка са основно мъже в активна въздраст, които според мен са си чисти бойци на ИД.

4

мими

преди 8 години

и кой направи войните и дестабилизацията?-САЩ и Запада

3

Анонимен

преди 8 години

tozi na snimkata se kachva varhu palet za da stigne do ramrnete na Erdogan