82

Анонимен

преди 8 години

кравите на краварите - наистина нещо много унило и фалшиво мучите !горе муцуните - утре може да пишат че Ердоган ритулно се самоубива в инвазия към Сирия - тогава ще е вашият час!:) :)

81

Анонимен

преди 8 години

Ердоги,не бой се няма да боли,отведнъж,ще стане к-стъклото.

80

Анонимен

преди 8 години

До Шопна това му се вика гол популизъм, знаеш нали ?

79

Боби

преди 8 години

До Анонимен 127Сори но е невярно това. Да Т-90А има ОГРАНИЧЕНА защита от прурс първо и второ поколение и ако са късметлии и от трето. Докато Руската система е ограничена в предната сфера на купола на танка, нейния еквивалент в Израел Трофи пречи на ракетите на 360 градуса. Руснаците имат и по-нови системи но не са доставени в Сирия. Сирия има собствена леко допотопна но ефективна система вече действаща на 360 градуса проблема е че тя или работи или не а когато работи всеки знае къде си.

78

Анонимен

преди 8 години

А войната с прашките, т.е. чушките и доматите между руснаците и турците до къде стигна? Или пак ежедневното хвалеше на руско оръжие за петрорубла на коментар?

77

Анонимен

преди 8 години

До до 133, 134RT била популярна в Щатите? Тя е от тези канали като каналите в които продават прахосмукачки, бижута, китайски часовници т.е. безплатните канали но беше интересно да видим как рускинята напусна на живо в ефира защото не може да лъже повече каквото и кажат, това беше класика колкото и да го извъртате :-) уникална издънка на путинската пропаганда

76

Анонимен

преди 8 години

Спрях да чета на руснака статията до че Башар Ал Асад бил единствения съюзник на путин в региона а ха ха ха ха БАШАР АЛ АСАД Е ЕДИНСТВЕНИЯТ СЪЮЗНИК НА ПУТИН В СВЕТА защо само в региона?

75

Анонимен

преди 8 години

По добре е да диктуваш мира отколкото да диктуваш войната

74

Анонимен

преди 8 години

Руснаците бързат да се случи мира, Турците бързат да се запази войната - всеки действа според природата си!

73

до 125

преди 8 години

Докато четях вашуят коментар ме удари мощна остра задушлива миризма на прясно изпуснати л..на. Извинете но редовно ли така се изпускате по време на оисане?.

72

до 121

преди 8 години

Много се извинявам за въпрост но пи цял ден ли се дрогирате илу ви държи още от снощната двойна доза?.

71

Блокиран в Дневник

преди 8 години

До 120На турците всички действия ми се виждат страшно глупави.Не се обиждай, може би ти си умен, но там политиците ли... не знам но няма нищо между ушите.Сега защо стреля Ердоган с артилерия - за да се скара и с Обама ли?Знаеш ли какъв хубав сандвич могат да ви направят САЩ и Русия ако ги изнервите и двете държави?

70

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Руснаците ще пишат следващите книги за ефективни военни операции. Крим - 0 жертви, 1 денонощиеСирия - 1 жертва, 4 месеца. Останалите 2 жертви бяха неочакван удар в гръб от умните турци.

69

Анонимен

преди 8 години

Бг е основана от прабългарите които са тюркско племе. Славяните били послушно племе живеещо в земите на империята и си плащали за което. Добре че дошли прабългарите да ги светнат да си направят държава. Тъй че тук колкото и да плюят турците на българите и турците корена е един същ. Руската пропаганда години наред промива мозъците на народа за да си прокарва идеите

68

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 112деги тия болници? и де ги снимките?само си вентилирате устите в това грипаво време!

67

Анонимен

преди 8 години

кравите на краварите - нещо много унило мучите !:) :)

66

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Алепо е заграден и скоро няма да има брадати бандити които се наричат "сирийска опозиция". Путин вдигна Асад на крака и мириканците са бесни. А Турците както е известно са супер интелигентни и свалиха руски самолет какво постигнаха?Извадиха ли някакви ползи от това или само негативи?

65

Анонимен

преди 8 години

Бързаме да пуснем бомби и ракети по училища и болници

64

мачу пикчу

преди 8 години

До 8520 Ще се върна на Византия, а османските турци в пустинята.....

63

до 106

преди 8 години

Щом от НАТО казват, че на руснаците им струва 2-4 милиона дневно, значи едва ли струва повече от половин милион.