120

Анонимен

преди 8 години

Тая Лиляна за кво изобщо се води министър? Само преди 5-6 дни казваше че процедурата била супер прозрачна , всичко било ОК. Изведнъж идва Тиквата и казва обратното

119

Анонимен

преди 8 години

Гуци, гуци, гуци, изяли са те вулци...

118

Анонимен

преди 8 години

Нaчалниците от Брюксел пак са потупали Генерала по рамото, само че този път по - твърдо и са му казали...."Абе ние ти казахме да крадеш, ама ти съвсем се самозабрави бре човек!", с други думи "Я малко ****, че не знаем какъв доклад вече да пишем....!" Но на следващите избори , простия народ пак ще гласува за тях, защото били "по-малкото зло" и "нямало друга алтернатива". Аххх, клета българска орисия...

117

българина

преди 8 години

Ако Южна България не престане да бъде фаворизира а Северна отиваме към Румъния Русия Сърбия, а Южна към фалирала Гърция да им плащат дълговете или към Чалмосана Турция. Референдума ще го организираме много бързо..... Бб е предател и ***

116

Анонимен

преди 8 години

"ще ползваме държавни пари, не евросредства!" ЗАЩОТО: през 2010-2011 предната министъркиня - ЧЕХЪЛКА АСФАЛТОВА, ИЗКЛЮЧИ ХЕМУС КАТО МАГИСТРАЛА, а я вкара в апликационната програма на ЕС като скоростен път... За сметка на приоритетните МУ магистрали до Турция и далаверките с европарите чрез СИНЧЕТО НА ЕРДОГАН!!! (Турските вестници ги описаха доста подробно тогава.)..

115

Анонимен

преди 8 години

Като не ви харесва тук - отивайте в Русия или северна Корея.

114

Българин

преди 8 години

Какво да кажа ........те ромите избягаха по Европа от "РАЯ" на ГЕРБ пък какво остава за българите!!!!Жалко за младите!!!!

113

Анонимен

преди 8 години

Този глупав и мързелив български народ има късмета да дойде човек като Борисов, че да построи наново държавата!Защото преди него всичко вървеше назад.Не стачкувате защото Москва не ви е измислила за какво да стачкувате.И пак ще излязат 100 платени човечета и... толкова!Що не излизате на улицата?!Мързеливи комунисти сте вие, не българи.

112

Иван

преди 8 години

Еххеееее.Само так евтина контрабанда ще се продава на народа е не на хората в България на западняците.

111

Анонимен

преди 8 години

С мойте данъци ще строиш магистрали а после ще ми искаш и винетки брау ***!!!!!По живково време с данъци се строяха пътища ама няма винетки.

110

Българин

преди 8 години

Някой ако не е разбрал в момента ни управляват децата,внуците и втория ешелон от ветропоказателе,шофьори и охранители на БКП.......начело с ориенталския мачо-мен.ТА ВИЕ КАКВО ОЧАКВАХТЕ??????????

109

Анонимен

преди 8 години

Тя поне работи - направо се е стопила горкана, от чер труд. Хахаха, най-големият виц - герберастка да работи! Убийствен хумор!!!!

108

Анонимен

преди 8 години

Аиде нямали да ги изгоним тея вече .

107

Анонимен

преди 8 години

За работещи двойки: за първо дете 5000лв., за второ дете 10000 лв. + 50% по-нисък данък общ доход за първите 10 години. Ето как веднага с 800мил. ще се родят между 20 и 30хил. деца. Май е по-добре отколкото магистрала, по средата на чиито платна ще расте ТРЕВА

106

Анонимен

преди 8 години

Държавни пари за черни дни - радвайте се *** гереберастки, пак се уредихте!

105

Анонимен

преди 8 години

Павлова строи през цялото време, а вие само драскате.Тя поне работи, след нейния труд ще остане построеното, а след вас ... нищо ;)

104

anonimen

преди 8 години

kradat ,kradat ma Peevski gi udari v zemqta sega iskat da drapnat predi nego xa xa

103

Анонимен

преди 8 години

милиционерско мероприятие.Значи, Пеевски и ДПС са големите контрабандисти на цигари и други според доклада няма.Само че в доклада има издънка- БСП и ДПС правят заверата Пеевски с основна цел да арестува Борисов и Цветанов .Целта на ДПС е /???/,цитирам да се вземе от ГЕРБ властта за дълго време, докато ГЕРБ/???- със сигурност- ДПС!/ и БСП поемат контрабандните канали/ които са на Пеевски???/ и обществените поръчки, като единствени източници на колосални печалби.

102

Анонимен

преди 8 години

Хубава си е жената, а вие си плюйте от злоба ;)Бокова повече ви харесва, нали - защото ви я похвалиха от Кремъл.

101

Анонимен

преди 8 години

Свинетка Павлова - и гадна,и крадлива,идебела,ама мноо послушна!