5

"Османци ли сме

преди 8 години

"Странно до преди няколко дни нямаше проблем да изберат фирма на Пеевски.След като "турския режим на ердоган" забрани на Пеевски да влиза в турция,веднага в знак на солидарност,толерантност и васална зависимост,българския премиер скочи срещу Пеевски,при условие,че неговото правителство го е одобрило за изпълнител.Как също министри на Ръб и ГЕРБ внесоха забранени в целия ЕС турски ваксини за имунизация на малки български дечица в нарушение на цялото европейско здравно законодателство?"

4

Анонимен

преди 8 години

От глупав по-глупав!

3

Анонимен

преди 8 години

"Долни, мръсни гадове са онези, които твърдят, че съм спрял процедурата по търга за строежа на автомагистрала "Хемус" заради външен натиск.""... обадил съм се на финансовия, още утре да бъдат осигурени тиа 800милиона и да бъде открита НОВА процедура!""... открита и честна. ПРОЗРАЧНА пред медиите и обществото..."И това отвратително *** е още Министър-председател на Родината ни?!Майко мила!

2

Анонимен

преди 8 години

Сега избраните за победители в този търг ще осъдят държавата за милиони и то без да са си мръднали пръста. Номерът на Тиквата, че днес по документи няма пари, но утре ще има е направо смешен. Още повече че той го обавява публично и сега даже и студент по право може да спечели дело срещу държавата

1

Гьовенде

преди 8 години

Долни, мръсни гадове са онези, които твърдят, че съм спрял процедурата по търга за строежа на автомагистрала Хемус заради външен натиск. Официалната причина за спирането е липсата на пари и обяви, че още утре те ще бъдат осигурени от финансовия министър. Още утре ще бъде открита нова процедура за тези 800 млн. лева и тя ще бъде наблюдавана от обществото и медиите, рекъл Борисов в Прага.