114

Ястреб Османлията

преди 8 години

Хайде да е хайърлия на всички д3урлати рософили и кюрдолюби - аскерът яко е подпукал позициите на детеубийците около Халеп!

113

Анонимен

преди 8 години

Замириса на опърлени шалвари.

112

До Турчин

преди 8 години

Бе не знам кво пишат турските "медии" но световните не споменават нищо! -)))))))

111

sega

преди 8 години

стига сте писали глупости бе ей !!! турция ще атакува една суверена държава но повече няма да излязат от там анадън му

110

Анонимен

преди 8 години

Русия не воюва с ИДИЛ , Русия бомбардира тези които се борят срещу Над и нито една бомба срещу ИДИЛ..Иде краят на рибаря-руснак , от там започнаха и там ще идат. Народите които са под руски хомот от 16-ти век насам. Средна Азия, Крим и Кафказ ще пеят песента на Свободата

109

ДИСАГИТЕ

преди 8 години

Каквито и събития да стават по света до като не се ликвидира Фащ като сатрап за човечеството на земята няма да настане мир!!

108

Shark

преди 8 години

До 173. Рушат, какво търсят. Какво друго правят американците по света, освен да рушат държави и да съсипват човешки животи. Трън в очите им беше богатата Сирия със светския си начин на живот, трън за американците и за съседните муслимски - ислямистки държави начело с Турция.

107

До Турчин

преди 8 години

Същото казваха и германците при фюрера си, само, че тогава нямаше тактическо ядрено оръжие!

106

Анонимен

преди 8 години

Русия защитава последната светска либерална държава на Бл. Изток (който е бил в Сирия преди войната знае за доста либералния светски образ на живот на сирийците и мирното междукофесионално съжителство между многото религии в страната)А какво правят в Сирия Турците, Саудитците, Катарците и Американците?Те какъв го търсят там?

105

Анонимен

преди 8 години

Дами и господа, назрява сериозен военоен конфликт провокиран от Щатите.Тактиката на САЩ да воюват "с чужди ръце" е отработена до съвършенство.Те никога няма да започнат едностранно военени действия срещу Русия - единствената страна способна реално да ги унищожи .Турция и САрабия ще бъдат пожертвани, а Европа ще клекне в нозете на САЩ икономически и политически, трепереща от ужас.Бл Изток кардинално ще бъде преформатизиран, с масови кланета и реки от кръв м/у различните мюсл. религ.течения

104

Анонимен

преди 8 години

ASAD na vujeto i voynata spira za 10 dena i ruskite fashisti obratno zad URAL

103

Анонимен

преди 8 години

Това е експанзия и откровено начало на световна война! Турция води изключително агресивна политика!! Откакто руснаците започнаха сериозни бойни действия срещу ИД , и Щатите и Турция се сетиха да се направят и те на противници на Ид, вече не върви да симулират бойни действия. Видяха, че Сирия и Русия ще се справят сами и сега твърдо са решили да откъснат нещо от Сирия!!! Само че законното правителство на Сирия извика Русия , а Турция, САрабия и САЩ провеждат чиста експанзия!!

102

9К51

преди 8 години

*** са сериозна военна сила, като се прибавят към тях и парите на ония с чаршафите ... нещата са сериозни. Днес обаче към бреговете на Сирия се е приближил руски боен кораб въоръжен с крилати ракети "Калибър", трябва да си опича акъла аскера, да не се превърнат в купища горящи ламарини самолетите им преди да са успели да излетят! "Калибрите" дори са по-бързи от америк. "Томахавки" ...

101

Анонимен

преди 8 години

RUSIA ,edna imperia na zloto prez cqloto si sashtestvuvane vinagi e grabil i napadal sasedite si,i sega PUTINOVA RUSIA bez da e musulmanska bez da e sased s SIRIA verolomno napadna darjavata pod predlog che udrq islqmistite a vsushtnost nito edin put ne gi e udrql a udrq samo civilni jeni i deca i gi goni ili v TURCIA ILI V EVROPA ,3 miliona bejanci vseki moment zaedno s tiya deto sa v TURCIA shte trugnat kum evropa zaradi ruskite udari

100

Анонимен

преди 8 години

Nikoy nqma da ostavi fashistka rusia da obezlyudi siria

99

Кирил Софийски

преди 8 години

Турция и НАТО , едното държава , другото военнолюбива структура ръководена от отчаяно нуждаещи се от воини и конфликти хора !Ръководени от принципа "риба се лови в мътни води " , печалбите им от конфликти са баснословни , няма значение ,че хиляди хора умират ! Но този път ако не си опичат акъла ,комай ще си намерят майстора , светът поумня и вече няма да ги търпи !

98

mator

преди 8 години

Ердоган много се ядоса и прави план като путин!само че Ше прави малки самолети бомба със жива навигация, Извесно време ще чака докато руската икономика се срине, а това не дълго време а и може и да е готов!!! докато чака ще се подготви турски говорещи езици и арабски емирства турски говорещи са 6 или 7 държави и арабите. Те всички мечтаят да влязат за рускините не за путин но и за него ще се намери желаещ.

97

Ботевски

преди 8 години

га влезне мечка у комшията нал знайте кво става... за това моля по кротко със радуването за безредиците у комшията...само за ваше сведение...=в моента чакат милиони деца-жени-старци и пр. на сирийско=турската граница, прогонени от бомбардировките на рашките и асад=па турците не ги пускат шото се напълни навсякъде у тях със бежанци=я си представете само за малко малката част от тех да са па на път за тукааре сега си гълтайте хапчетата и по кротко с изказванията моля

96

Ястреб НеоОсманлията

преди 8 години

Следващта турска империя трябва да покрива всички територии, населявани с турско-езичните народи. От централна Европа до западен Китай, от Якутската турска република до централен Иран. Днес по света близо 200 милиона души са тюркоезични! Всички турци по света трябва да се обединим под едно знаме - под знамето на изгряващата Нео-Османска Империя!

95

Анонимен

преди 8 години

До свързана новинаи ся ко?? ще прелети над Босфора ли?