33

Анонимен

преди 8 години

Нема такава тъ.па държава!!!!! Добре че се махнах

32

Fan

преди 8 години

Държавен имейл за 24 млн и то май само проекта!?!?!500 млн за поредните нови лични карти...Електронно правителство, глътнало стотици милиони вече и за какво?!!Чиновниците искат постоянно разни бележки и данни, които вече ги има на сто места качени в администрациите, но иначе електронно правителство....

31

Анонимен

преди 8 години

планът за нов световен ред върви с пълна сила,там е предвидено накрая да ни чипосат като животни и всеки да бъде разпознат всяка минута къде се намира, ако не вярвате прочетете

30

Анонимен

преди 8 години

Всеки българин ще има държавен имейл ? Тъкмо като умрем ще има как да се свързваме с близките си от ония свят !? Ще им изпращаме мейли, селфита, ще си говорим по скйпа .....Даже започвам да се замислям дали да не направя един Фейсбук за приятели от ония свят ???

29

Анонимен

преди 8 години

Oчевидно се търси начин за поарчване на милиони от безмислени структури като есмис и разни транспортни министерства.

28

Анонимен

преди 8 години

Да задължат и ЧСИ-та и др. подобни институции да пращат съобщения на него.

27

Аз

преди 8 години

До Окото на дявола1 Че обясни я тази причина!2. ТИ кой си?

26

1

преди 8 години

Интересно. И как баба Пена от Горно-нанадолнище ще го ползва?

25

Rumen

преди 8 години

безумие простотия и абсурд.

24

художника

преди 8 години

Пръскат се милиони за "ПРОЕКТ", а никой не се сеща че най-важната информация в личната карта отсъства. А тя е : КРЪВНАТА ГРУПА. Колко нещастни случая са завършили непоправимо, само заради липсата на такава информация.

23

por

преди 8 години

До Дървен философ1. Как ще стане точно без телефон?!2. С какво смяташ че ще са по-различни от банковите карти в момента?!

22

Окото на дявола

преди 8 години

До ТиневНали има едни парици определени за " ОБЩЕСТВЕНАТА " поръчка, трябва да се лапнат. Това е!---Грешиш. Това е "класическото" обяснение за и от мишките. В действителност, реалната причина е много по-дълбока и глобална.

21

Тинев

преди 8 години

Е къде било разковничето за жалкото ни ежедневие. E-mail сме нямали.Интересно, при това високо ниво на НЕ образоваността сред българите, как неграмотни и *** хора ще се справят с e-mail си? Защото ТВЪРДЯ, че да си образован в България е ОТВРАТИТЕЛНО качество: Много въпроси задаваш, труден си за манипулиране ...!Но!Но! Нали има едни парици определени за " ОБЩЕСТВЕНАТА " поръчка, трябва да се лапнат. Това е!

20

Стоян

преди 8 години

Това е вместо да ни чипират като домашните любимци.Да не се изгубим.Който не иска ще отива в гората,както на филма Лудия макс-2015.

19

Национал

преди 8 години

Всичко се прави за да има ЛАПАНЕ! Това е истината.

18

Дървен философ

преди 8 години

Съграждани, аз се занимавам с телекомуникации в софтуерна компания. Днес аз лично мога, вярно ще наруша правилата на компанията, да проследя човек на територията на България, стига да има телефон, но и без него може, всичко това седейки пред компютъра. Нямам против да се оптимизира администрацията, но електронните паспорти ограничават свободата и личното пространство. Ние ще сме мигащи точки на някой компютър стига да ни потърсят. И това е против волята ми - "демокрация".

17

Дървен философ

преди 8 години

До АнонименНяма по желание, такова чудо няма, задължително естествено.

16

До 17

преди 8 години

Като ти изтече сегашната карта, следващата ЛК ще е с чип. ЛК е задължителна :-)

15

Анонимен

преди 8 години

Тази нова лична карта с чип по желание ли ще бъде или задължителна, знае ли някой?

14

ss

преди 8 години

това какво означава че 100 процента от хората в бг имат интернет и компютър че да си проверяват е-маила??????????????????? малко ме самнява