34

Анонимен

преди 8 години

Писна им да я дрогират с психотрони...кой ще е следващия европейски *** продажник? Тя ще си отиде, Брюкселската мафия напълни джобовете си, ИД е в Европа вече, като мигранти, плюс 3 милиона още араби и африканци...а ние сме смазване и унищожавани и занапред... Какво, като си заминава? Гроба й малко на нея и на тия от Брюксел.

33

хехе

преди 8 години

Това не е залезът на Мерке .....а залезът на Европейската колониялна геополитика света разбра САЩ....разбра че където Американец стъпи само криза погром и война .....Ирак Либяи Сирия Египет Украина Сирия ....и сега на Европейци и Американци е трудно да обяснят как така каъдето се намесят ...в името на демокрацията и свободата (разбирай нео-колониализъм) ...все нещата се объркват ...всички Араби са анти американски настроенов Европа хората не вярват на Америка и ЕС...в Китай не ги броят

32

Solar Power

преди 8 години

До АнонименНяма какво да се прави освен да купуваш американски акции.Това е. И точно сега е момента ще започне бичи пазар.

31

Анонимен

преди 8 години

Само за сведение да ви кажа, че емигрантите, които са влезли миналата година в Германия са 1,2 млн., за тях са похарчени над 50 млрд. евро, а за тази година се очаква да бъдат похарчени над 100 млрд. и то само при условие, че емигрантската вълна бъде задържана. А знаете ли кое е най-тревожното? От тези 1,2 млн емигранти, само 400 000 са успели да регистрират. 800 000 са нерегистрирани и несъществуващи, но те са тук. Тук и сега. Познайте те какви са и защо не желаят регистрация!Скоро ще се сетите

30

Анонимен

преди 8 години

Другарката, бивша комсомолка шмеркел, през живота си нищо не е създала. Нито семейство, нито деца. Тази проста женица, ред в живота си не е успяла да създаде, а са е сложили да управлява държава, като Германия и да се мисли за европейски лидер. То е ясно кои са е сложили. Кукловодите кравари, за да могат по-добре да контролират събитията в ЕС. Поуките са ясни, но кажете как ще се оправи стореното, като тази *** е вече вътре в ЕС. Трудно ще ги изгонят вече...

29

Анонимен

преди 8 години

До лллНа кво си? Китай и Европа щом са 2 народа според теб, бързо сменяй доставчика, че голяма помия ти продава!

28

ллл

преди 8 години

Германия сплоти Европа,всички се обединиха срещу бежанците.Браво за което,преди години опитаха с оръжие и се видя че не е добре идея.Израснаха много германците,вече са по мъдри и цивилизовани.Аз съм за обединена Европа защото само Европа може да донесе мир, с подкрепата на Китай.Пътя на коприната ще го има.Два велики народа на Китай и Европа ще поведат света към революция.

27

дедо Ташунко

преди 8 години

Хора, не забравяйте думите на римският Папа: " Европа се държи като бездетна жена..." Те разгневиха Меркел ужасно, защото бившата комсомолска активистка и кариеристка е останала без деца, гонейки политическата си кариера. Публикацията на г-жа Павлова е изчерпателна, само една забележка имам за процента на тези, които поддържат Меркел. Едва ли същите са повече от 20 % от цялото население. Разходите за издръжка на беглеците ще бъдат 25 милиарда годишно, от джоба на данъкоплатците.

26

Анонимен

преди 8 години

Абсолютни маргинали и продажници са всички, които пишат срещу Европа! Да не говорим за българските медии, които са се превърнали в гласа на Кремъл! Без чест, без морал, просто руски слугинаж!

25

Gogo

преди 8 години

Времето на Меркел изтича... Да се маха колкото може по-скоро. Жалко, но в историята ще остане с глупостта която допусна, а не с това което постигна.

24

bai hui

преди 8 години

turcite i trakite gi molim da napusnat temata i da vlqzat v temata za voinata v siria

23

bai hui

преди 8 години

obednql moje da si ti priqtel poneje si se rodil na gyza na geografiata ... evropa nikoga ne e bila po bogata s po 4-5 hilqdi evra zaplati tam ... sega daje i kitaicite i mashinite rabotqt za zapadna evropa pochti bezplatno

22

картоффт

преди 8 години

до 52 - Ти си водача в листата! Просмукан от злоба !

21

bai hui

преди 8 години

spokoino v KALE francia uchat emigrantite da pravqt etiopski sandali po proekt ot evro-parlamenta i sega kato tragne cqla evropa s etiopski sandali i nqma da ima bezrabotni emigranti veche

20

bai hui

преди 8 години

em chi tq odartq veche

19

БАЧКАТОР

преди 8 години

Канцлера първо трябва да пита германците дали са съгласни земите им да бъдат наводнени от исляма и съпътстващата го престъпност и примитивизъм, защото запалените приюти на араби доказват че явно германците не са съгласни с Меркел.

18

Анонимен

преди 8 години

До Shopp А ,,фашистката *** ,, в Брюскел, подкрепящя украйнските наследници на Бандера ,,фюрерът,, на украинците избили 800 000 хиляди евреи и сътворили Волинската резня ? Нея кой ще унищожи ?

17

Анонимен

преди 8 години

Русофилството води до припознаване не всеки нормален и демократичен човек за враг. И правят всичко възможно да го злепоставят като в случая с Меркел!

16

матросчо

преди 8 години

Когато тръгнеш срещу Русия така свършваш, историята се повтаря.

15

Валери

преди 8 години

Нали допълзяха всичките черни *** до Европа, баба Меркел си свърши добре работата. А главите да си ги трошим всички европейци, но на баба меркел не и дреме. Тя е с охрана и се вози в бронирани коли, пука и какво става извън защитената за нея зона...