9

Анонимен

преди 8 години

Нека не забравяме и заслугата на писателят Дейвид Морел, който написва романа Рамбо 1. Страхотна история, а книгата я прочетох за 1 ден. така те увлича. Останалите книги също са добри, но както и филмите които отразяват- Рамбо 2 и Рамбо 3 леко ми дойде в повече фантастиката.

8

Анонимен

преди 8 години

do 10 Шпионски трилър е Бонд. Други въпроси? И като казвам бащата, нямах предвид, че е първият екшън в киното Рамбо 1, а че е най-добрият екшън от вече 33 години!

7

Анонимен

преди 8 години

Рамбо било бащата на екшъна:)). А бе вие откъде падате? Екшънът съществува като жанр много преди да се появи Рамбото. Поредицата за Джеймс Бонд какво е?

6

Анонимен

преди 8 години

За мен най-великата и потресаваща сцена във Рамбо 1 е когато Рамбо осъзнава, че и последният му приятел е умрял и тръгва по пътя с раницата на никъде...и песента която го съпровожда it's a long road.... велика сцена.

5

Анонимен

преди 8 години

Има само една част Рамбо 1. Това е филма! Бащата на екшъна. Този филм съм го гледал може би 20 пъти и понякога си го пускам отново и все така ми е интересен, а саундтрака е зловещ- IT'S A LONG ROAD! Страхотна работа на Тед Кочеф. Другите части са фантасмагории от 1001 нощ.

4

Анонимен

преди 8 години

Рамбо 1 благодарение на този човек за мен е велик филм, а останалите части вече са пълна анти руска пропаганда и са пълен цирк, Тед Кочев отказва да ги режисира защото вижда именно тази идиотска американска пропаганда.

3

Анонимен

преди 8 години

И ние сме като рамбовци... налага се не да живеем, а да оцеляваме.

2

Анонимен

преди 8 години

Българин или не - няма значение. Важното е, че първия Рамбо е най-хубавия и истински. Продълженията не струват и нито едно не може да се мери с оригинала!

1

успех

преди 8 години

Добре дошъл и дано не се разочарова като види до какво дередже са докарани хората и това което е останало на тази територия България.