37

Мен

преди 8 години

Тези хора или са *** или не знам.... В Испания например под асфалтова настилка или плочките на пешеходните зони има 15 се. бетон!!! Е как да мръдне или пропадне това?Само да не кажат нашите специалисти,че не го знаят. Или парите за бетона отиват на друго място затова строят толкова пътища напоследък.

36

Анонимен

преди 8 години

Запазена марка на тиквата....

35

иван

преди 8 години

Народът не може да бъде излъган...

34

Анонимен

преди 8 години

Вечна слава на *М.Е.Т.А от Банкя !!!

33

Анонимен

преди 8 години

да не са ползвали сол вместо асфалт, хем зимно време не замръзва, хем по евтино, ама от гадният дъжд нещо се размива :D

32

долню

преди 8 години

вие какви пътища очаквате бе ***....един строителен инженер трябва да получава около 2500 евро поне...а в бг обикновенно не му плащат вобще...какво очаквате...сложете бат сали , сланин, украинката, вагенин, черепа, славчо, маджо, маргинчетата, и други разни такива да ви строят пътища ***.....................................................

31

Семинарията

преди 8 години

Същото е положението на бул."Вапцаров" малко след надлеза на Семинарията посока бул.Ситнякова. (апропо изключително неефективни кръстовища с това при ТВ КУЛА). Пропадна булварда, ремонтираха, пак пропадна, пак ремонтираха и сега зарязаха една пропаднала ивица, като дори и знак няма !!!!Фъндъкова да си ходи. Протеже на Борисов, което изпълнява поръчки и си трайка за да не я пляскат по бузките. Аман от протежета.

30

УжасТ

преди 8 години

Тази дупка преля чашата. Време е ГЕРБ да си ходи. Хахах. За такива неща осъждат на смърт в Германия :) хахах

29

Българска работа

преди 8 години

От пътищата и магистралите на една държава ще разберете що за стока е държавата!!Бе-гето от 681 година е в кръпки и криза.

28

мда

преди 8 години

Те просто не могат да пригодят тоя град за населението на половин България. Ама да ни искат такси за какво ли не, могат, при положение , че не предлагат нито една качествена услуга. Нищо, ние спим и си ги храним!

27

дрън дрън

преди 8 години

Стига сте им давали гласност на тези пи.кльовци от Спаси София. Те са интернет ***, пишат през интернет от чужбина!!

26

Анонимен

преди 8 години

С просто око се вижда ,че няма наклон към бордюра на булеварда,а мястото на дупката е хлътнало!Това си е чиста проба лошо строителство с много ниско качество....

25

Анонимен

преди 8 години

с.капани м.ърлячи!

24

Анонимен

преди 8 години

До ИнженерКак да няма кой да прави пътища в България бе ? Ти знаеш ли колко милиарда се "погребаха" в тия пътища у нас ? Знаеш ли колко мутри станаха милионери от тях, а ? Днес правим път, утре той се разваля, после го "ремонтираме" отнова за няколко милярда, и така всеки ден ! Но и парите вече не стигат !? За това и взеха че измислиха ВИНЕТКИ ??? Та и от там пари да идват, нищо че са абсолютно НЕЗАКОННИ !!!

23

Дишо

преди 8 години

Във Варна има една улица "Капитан Райчо". За последните 10 години вече 5-6 пъти я ремонтират и все зеят кратери а ремонта и струва 100 000 лева. Работници са ми обеснявали ,че инструктажа бил такааааа отгоре отгоре. Изводите са за Вас скъпи избиратели.

22

До citizen

преди 8 години

Показаха и от северна България - обхода на Монтана дето му ряза лентичката бащицата слънце и той с дупки, неравен асфалт и пропадания. Месец след откриването (даже не е още завършен напълно). Така че и в Северна България се строй. И там е некачествено. Ама там парите са вече от винетки и резултата е същия - Лилито ако стъпе и ще нагъне асфалта че е ниско качество и не издържа товарни камиони...

21

Анонимен

преди 8 години

И в т.нар. "Български Лувър" - Квадрат 500, гордостта на Веждито и Боце и открит миналата година, мазилката се лющи и пада. Имаше статия и снимки вчера в Дневник. 30 млн. са "усвоени" за този музей.

20

Анонимен

преди 8 години

ZAKRIIIIIVAAAAAAAAAAAAIII!!

19

vanko

преди 8 години

ДА не говорим за капаците на шахтите - няма ЕДИН капак, който да е останал на нивото на асфалта. Абсолютно безумие е да се правят лупинги по чисто нов път за да си запазя автомобила цял.

18

самозванци

преди 8 години

Спаси София са група самозванци изпълняващи нечий поръчки, повечето не са даже в София. Платени клакьори.