26

реално

преди 8 години

по време на управлението на бащата на асад и през самото управление в сирия е имало спокойствие - не демокрация но за нея арабелите не са узрели и не я желаят . от както скочиха срещу асад нещата за европа станаха по-сложни и не виждам кой ако не асад би контролирал сирия . без асад ще имаме либия 2

25

до 58

преди 8 години

Ти опозицията за нормални, ерудирани, образовани и хуманни хора ли ги имаш? Щото ако ти е такава представата, ходи вземи един студен душ, че ти е време....

24

Тодор

преди 8 години

Има клипове за градовете които никога не са били във войната един от тях е Тартус където руснаците имат военноморска база. Като напишете в тубата клип за тартутс и руските войници ще видите как се радва народа на руснаците. В интервютата Хората казват благодарни сме на Русия защото в нашите градове войната не дойде докато цяла Сирия е пламнала. Но иначе пропагандната машина на запада у нас работи с пълна сила и няма как човек да научи това.

23

Анонимен

преди 8 години

Башар Асад е единственият, който може да гарантира ред при спиране на войната.

22

Анонимен

преди 8 години

Лицемери ояли се!

21

Анонимен

преди 8 години

Освен това Белгия е с традиции при това твърде съмнителни в областта на хуманитарното дело.Особено известен е крал Леополд 2,който избива в Конго 10 млн човека.Все още има потърпевши от колониалната политика на Белгия в Конго-с отрязани ръце като мярка за наказание.Както е казал Марк Твен за Белгия,малка страна-малки хора.

20

Микаела

преди 8 години

Болниците и сватбите ги удариха американските убийци. Загинаха много невинни болни както и много лекари от сдружението лекари без граници! На черното не може да се каже бяло. Вън американците от Сирия. Те са там незаконно без разрешението на местната власт!

19

Анонимен

преди 8 години

САЩ и запада загубиха битката с Русия в Сирия.

18

Анонимен

преди 8 години

А бе да се намесите,бе ,чоджум,ама най-напред проверете дали ще ви издържат ли "халките"?И най- напред се оправете с бежанците и местните терористи,че както е тръгнало,май най- напред те ще ви ГО наместят...А може би и вече ви Го наместиха?Ех,пусти еврокомунизъм!И лошокачествени наркотици!

17

чукча

преди 8 години

Белгия е една от най-изкуствените и смешни държави в света.Направена точно срещу Лондон да не би Наполеон да стовари някой десант точно в столицата на англичаните.С най-много пари напечатани на глава от населението заедно с Люксембург-на това му казват висок стандарт :)

16

аС

преди 8 години

*овняна драсканица, та чак мирише. Писана у.... Сещате се къде и с какво

15

Георги

преди 8 години

Докато така наречената ,, умерена опозиция" не се съюзи с Асад (колкото и нереално да звучи) и заедно да прочистят Сирия от джихадистите войната няма да има край! След това вече с мирни преговори може да се реши проблема на държавата!

14

Членска карта №7

преди 8 години

Както сполучливо отбеляза Найджъл, Белгия дори не е държава....

13

Башар

преди 8 години

Докато запада стане готов за намесата в Сирия, там всичко ще бъде вече приключило отдавна

12

експерт

преди 8 години

Запада умира от страх, ако не са руснаците, никой друг няма мъжеството да се изправи срещу терористите. сащ имитираха няколко години война с тях, но цял свят видя техния грандиозен провал в тази битка

11

Анонимен

преди 8 години

Дали е законно да се месят в една суверенна държава Асад е поканил Путин, а не някакви кравари. Тоя вестник трябва да се предаде на международния съд.

10

Анонимен

преди 8 години

Който говори против Вова Путин, де-факто и де-юре лъска ЧернияБастун на кенийския мюсюлманин Барако Хюсейн Бама! Сега вече знаете!

9

до 26

преди 8 години

В българските медии не знам, обаче в европейските хич не са се изпарили. Старата песен и нон стоп повтаряне. Тази седмица Кери , отбеляза, че благодарение на американската коялиция и ударите по кладенците на ИД, главорезите вече нямат пари да плащат заплати. Голям удър им нанасят и голям аборба пада. За Русия не се спомена....

8

Анонимен

преди 8 години

Напред с братска Русия. Само тя може да спаси сирийския народ от изтребване. Така както САЩ направиха с редица други държави.

7

Анонимен

преди 8 години

Западът трябва да се намеси в Белгия заради интересите си например може да зароби белгийците и да ги вкара в Афганистан да се бият с талибаните.