210

Алекс

преди 8 години

До АнонименАу,умрях от страх!

209

спонсор на МВР

преди 8 години

Тези, които бягат към турската граница са дезертьори от ИДИЛ. От една страна ги гони сирийската армия, от друга, наказателните батальони на ИДИЛ, които разстрелват тези дезертьори.

208

Анонимен

преди 8 години

Най-великият!

207

Shark

преди 8 години

До Odysseus МОЛЯ!! НЕ Е СТАВАЛО ВЪПРОС ЗА ПРИСЪСТВИЕ ЛИ, СЪЩО И ЗА СЪЖИТЕЛСТВО ЩЕ КАЖЕШ ЧЕ НЕ Е СТАВАЛО ВЪПРОС, НАЛИ?? БЛАГОДАРЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНАТА РЕАКЦИЯ НЕ СЕ ВЪЗПРИЕ. МЪРШОО!

206

бягат от възмездие

преди 8 години

Защо лъжете. Хората започнаха да се връщат на освободената от сирийската армия територия. За Турция бягат само главорезите от бандите от ИДИЛ. Бягат от възмездие.

205

агитпроп

преди 8 години

По немските телевизии отново показаха лагера на бежанците от Алеппо, на сирийска територия, близо до турската граница. Кой "охраняваше" бежанците? Главорези от ИДИЛ! Показаха и клип с убити цивилни около Алеппо. Какво пишеше на клипа? Пишеше: пропаганден клип на "Джебхат ан Нусра", близки до Ал-Кайда.

204

Анонимен

преди 8 години

Само болна русофобска кратуна може да напише глупостите, че ИД-то не са загубили териториии .. това го признава дори западната разведка ...., но явно промитите мозъци не виждат фактите, пийте си хапчетата момчета!!

203

Shark

преди 8 години

До това е опасно...Дали тези 400 хил. купени имота са по-опасни от това НАТО да пази небето ни, а??? И децата ни да учат подменена от проамериканските османци история за някакво си присъствие. А????

202

Анонимен

преди 8 години

Само до преди няколко месеца,"непобедимата" авиация на "великата и непобедима" демоНокрация цели 2 години "громеше" ИД,а през това време "световните" СМИ показваха безкрайни колони от камиони,бронетранспортьори,че даже и танкове на ИД,движещи се парад,покрай местата,където ни показваха ритуално рязане на глави.Всичко това ни се показваше и ни се внушаваше "непобедимостта" на ИД.И цялата тази идилия си се развиваше във времето,докато не се намесиха "лошите" руснаци и ни лишиха от тези гледки.

201

Наблюдател

преди 8 години

Въпроса е какво всъщност бомбандираха американците цяла 1 година?

200

9К51

преди 8 години

За 4-ри месеца руснаците постигнаха това, което западняшката коалиция не може да постигне 1 г и половина! За година и половина "удари" на натовци ИД увеличи територията си два пъти, за 4 месеца удари на Русия загуби 35% от тези територии .. това са фактите ... освен това руснаците демонстрираха на запада модерна война, ударите с КР "Калибър", бяха и предупреждение към горещите глави отвъд океана, тези ракети освен с обикновена, разполагат и с ядрена бойна глава ... умната беше призива на Москва

199

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 8 години

Мерзавците губят самообладание когато става въпрос за руските успехи във войната в Сирия ще се задавите от злоба и коментатори и тези работили по материал

198

Анонимен

преди 8 години

Съдейки по статията не "Кремъл започна да губи търпение ", а коалициите почнаха да губят почва. Кремъл винаги е бил най -търпеливия на планетата :) ей сега търпи лаенето на турция оа за война, малко се размърдва с учение и преместване на'най-модерните си военни самолети Сухой -35 ' (4 броя) до самолетната група с по -малка численост от тази на самолетоносач...Абе статията не е популиста, *** хич :):):)

197

Анонимен

преди 8 години

Швеция, Финландия и Норвегия - с най-висока степен на самоубийства в света. Те и англичаните бягат в България - е, и какво?

196

Бягайте в САЩ!

преди 8 години

Най-големият затвор в света е областният затвор в Лос Анджелис в САЩ.

195

Анонимен

преди 8 години

И защо никой не отива да живее в хубавата русия ?!Само в Москва има 5-6 000 000 емигранти. Жерар Депардийо напусна Франция и живее в Русия - пак за пари. Аз съм работил в Либия - заедно с англичани, филипинки, поляци, индийци, турци. Всички обичаха родината си, но либийците даваха по-високи заплати. Обратно руските олигарси търсят разкош - както в САЩ, Европа, Тайланд, Шри Ланка и пр.

194

до 349

преди 8 години

До Анонимен...349---глупав въпрос----По данни на ООН--Русия е на второ място по приток на емигранти...Чети повече бе пич-иначе ставаш за смях.....

193

Анонимен

преди 8 години

Ти Швеция, Финландия и Норвегия по дървените къщи ли ги сравняваш с русия бе?!Руската *** е рай само за алкохолиците живеещи в нея.

192

Анонимен

преди 8 години

И защо никой не отива да живее в хубавата русия ?!Защото даже руснаците бягат от там!Бягат от векове!

191

Анонимен

преди 8 години

До Русия е в 19 век........алчо--и в Швеция,Норвегия,Финландия живеят в дървени къщи бе--това е особенноста на климата..А в САЩ живеят в къщи от гипсо-картон--и какво--да ги сравняваме ли??? ейй *** наивници имало тук бе.....