32

Анонимен

преди 8 години

До 30 (к-р 43)Такива са заплатите на работниците му, явно си малко бавен

31

30

преди 8 години

Братле, ако знаеш колко си ми смешен. Успял бил с 2600 заплатка :) Това са пари за семки, бе мен. Стигат да се облечеш, да не ядеш *** и да плащаш лизинга на Голфа :) Да не говорим, че ако шефчетото ти реши - оставаш и без тях.Не се излагай по форумите повече.

30

художника

преди 8 години

До РуменГ-не, като Ви чета ми идва да си продам бизнеса и да започна работа при Вас.От 16г. имам свой бизнес и не съм минал границата от 100 000 год. оборот.И аз пестих, и аз ипотекирах жилището си, и аз взимах заем от приятели. Работя и до днес по 12ч. и по празници. Та ще дойда при Вас на работа, не за друго- да обменя опит.

29

Анонимен

преди 8 години

до успял българинАбе аутсорсвания, какво се фукаш с твоите мизерни 2600 лв. Ако имаше акъл, щеше да имаш собствен бизнес и да изкарваш по 100 000 месечно, а не да цункашг за на чуждестранните си шефове.

28

Анонимен

преди 8 години

Момчето днес с един компютър и интернет може да научи език, компютри и да се самообразова по всякакви дисциплини. След това бързо може да си намери добре палтена работа във всяка точка на света. Аз съм на 35 години, преди 2 години започнах да уча сам програмиране и си намерих работа. КОЙТО ИСКА - НАМИРА НАЧИН, КОЙТО НЕ ИСКА - НАМИРА ОПРАВДАНИЕ. Скоро работа за необразовани, неговорещи чужди езици хора няма да има, освен на-нископлатената. Стягайте се и учете. Или ставайте политици, или бандити.

27

Анонимен

преди 8 години

Не всички българи са бедни и пропаднали. Едни могат - други не могат! Който за каквото е учил.

26

До мафията

преди 8 години

Айде сега пак портестирайте,за да върнете Боко. Докато Боко и ГЕРБ са на власт, бял ден няма да има над България. Амин!

25

Ауслендър

преди 8 години

Платена била публикацията....ами и така де е, нима не е вярно всичко което казва детето?! Дори това е една капка в сравнение на свинщината с която е забъркана властта!!! И хора запомнете, не се делете на сини и червени, така нищо няма да се постигне... Властта точно на това разчита, нали ги виждате как си сменят политическата принадлежност , само и само да не изпуснат кокала!!!

24

citizen

преди 8 години

Хаха, безработният ***, мечтаещ си за кенгура, пак се появи...Баце, пии си хапчИтата, okay? $$$$$

23

до 30 демосрат

преди 8 години

Добре са платените писачи тук. Вие да не сте от тях?. Между другото , много се извинявам да нямате обратни наклонности?.

22

от Сидни Ав$$тралия

преди 8 години

"предизвика фурор"олеле какъв фурор потресен съм някой да извика световната преса, аз отивам да звъня на Папата....Кога ще осъзнаете следното:1. парите се ИЗКАРВАТ а не се "дават", това относно тия 180 лева2. аз в чужбина съм за да ИЗКАРВАМ $$$$ и не само $$$, ами да живея сред най райския край на Планетаа, Ав$тралия сред красота чистотота и съвършенство както господ го е създал неос.рано от човека девствена красота навсякъде. с две думи Лайф стайл! не само $$$$ но и лайфПоздрави на всички!

21

милен

преди 8 години

На 14г останах сирак. обаче още от 15г. винаги съм търсил начин да си докарам пари, като работя през лятото. в началото поддържах тенискортовете на един хотел в Бургас и учих в английската гинназия. впоследствие съм работил на различни позиции в различни хотели в Сл.бряг като учих и висше образование. Винаги съм разполагал с достатъчно пари, че да не се чувствам беден. иначе хората не са ми помагали. аз пък се научих да не разчитам на тях, а на себе си. Доволен съм че животът ми е тръгнал така.

20

3355

преди 8 години

Хубаво е да си буден но трябва да си и събуден. Със сълзи не се воюва за свобода. Още дон Кихот го е казал на Санчо Панса . СВОБОДАТА САНЧО Е НА ВЪРХА НА КОПИЕТО.

19

sante_dog

преди 8 години

Това е платена провокация! Този чете от листче и цялото видео е поръчано от противниците на управляващите. Освен това е монтаж и е незаконно направено! Да се изправи и да каже кой му плати за да говори тези неистини за българските политици! Нима иска да срине правителството! Играе си със стабилноста на България с тези свой думи!

18

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 8 години

Това момченце, май пада малко нещо ***.В момента у нас по строителните обекти има работа за "целия китайски народ", но за да строиш се иска мъжки характер и умения.

17

Анонимен

преди 8 години

едно време при соца баща ми като бил студент, цяло лято работил хамалин на пристанището за да си плати общежитието и обучениетоТози мрънкач иска някой друг да му плаща, а той да кисне в нета и да реве

16

Анонимен

преди 8 години

Еми, браво! И кво? Прблемът е, че само социалните мрежи реагират еуфорично. Всичко е виртуално. Никой не е излезнал да хвърли еидн камък по тиквата на онзи ***. Или по всичките 240 или по корумпираната прокуратура или ВСВ. Всеки реве, ама във форума. А само с няколко клика и коментарите могат да бъдат затрити. Така, че ако някой иска промяна да протестира, а по-интелигентните да сформират граждански инициативни комитети, чрез които да провеждат проектозакони! Всичко друго е чесане на езици.

15

грешно завърнал се

преди 8 години

Днес не публикувайте подобни неща , че онзи с голямата и празна кратуна ще каже, че пак е провокация това като в Лондон ! Такива неудобни въпроси не трябва да се задават на властта !

14

Анонимен

преди 8 години

искал да живее живот като депутатите....е сори няма как да станете и руснаците искат да получават колкото Путин, ама не става

13

Анонимен

преди 8 години

Младо, здраво момче, вместо да се хване на работа да изкарва пари, той хленчи в нета записва сълзливи посланияАма за интернета и компютъра има пари