9

Анонимен

преди 8 години

Атакистете са виновни....за всичко те са виновни !!!

8

Анонимен

преди 8 години

Не ме е страх от македонците. Те са си 80% българи. Страх ме е от османците.

7

Анонимен

преди 8 години

Македония от десетки години е под сръбско влияние. Старото поколение не мрази България, напротив, те значе, че сме един народ. И са ми го казвали дирекно на улицата в Охрид. Но новото поколение е посърбено! Това е стара политика на Сърбия още от Югославско време. Само, че КАКТО ВИНАГИ българските политици нищо не правя, защото не знаят как и какво! Ние нямаме нито дипломати, нито политици, нито специалисти. Имаме просто солови мутри - нагли и корумпирани, мислещи за собствения си дир.ник само!

6

Анонимен

преди 8 години

Колкото и да се подиграваме с тези опити на макетата да си създават изкуствена история и колкото и да е жалка всичко, ние не трябва да отминаваме тези събития. Така както Гърция сложи ултиматум, така и ние трябва. Хайде да не се залъгваме, знаем от кога Македония съществува като държава! Талев е български класик, а не македонски. Самуил е бил лбългарски цар, не македонски. Но на Запад не го знаят това. Дойде ли момента Македония да влиза в ЕС България няма да направи нищо! Трябва да се реагира.

5

Браво

преди 8 години

Македонците са умна нация, щом уважават македонските писатели като Талев. Да са живи и здрави.

4

Анонимен

преди 8 години

Хубава работа, ама македонска!

3

Анонимен

преди 8 години

"В Македония продължават да печатат Димитър Талев, другарите от Скопие македонизират един български класик"Много правилно написано. Това са сръбски комунисти тези дето сърбиризират Македония и трият от там Българската История и дори сега смеят да се опитват да трият и дори родната ни българска история за Кирил и Методии, Яне Сандански, Гоце Делчев и както виждате сега и един истински български роман "Железният Светилник" и този истински български писател Димитър Талев. Гаври с историята ни.

2

Тракийски

преди 8 години

Доколкото познавам правителството и дипломатите ни моментално ще се извиним на македонската държава за причинените неудобства и ведна ще изразим още по-силна подкрепа за влизането им в ЕС. Талев кучета го яли. Къв беше тоя. Пък цар Самуил кой беше ?! Те управлявали ли са страна в условия на криза като БОЙКО ! А?! Маке ти и народ !

1

Анонимен

преди 8 години

Ами така ще е след като нашия "компетентен" премиер се прегръща с лидера на тамошната опозиция СДСМ -наследница на югославските комунисти - Зоран Заев ,който е по същество е чист българофоб !! Че Борисов е голавода е ясно ,но поне да имаше съветници които да му кажат кой какъв е в Македония и че тези хора в никакъв случай не са ни вече " близки и братя" както си мисли той.Те са с промити мозъци и от малки закърмени с омраза към България. 50г. сръбско присъствие си е дало резултата!!