15

АТАКИСТ

преди 8 години

От 1990-та

14

Анонимен

преди 8 години

Защо се казва Ангела? Шайзела би и подхождало повече.

13

АТАКИСТ

преди 8 години

до 22Ронанът е на Михаил Девятаев.

12

Народа е заблуден!

преди 8 години

Защо обвинявате само Меркел? Бежанската вълна не е следствие от нейната покана, а следствие от военните действия на САЩ и Европа в Близкия Изток. Защо сега протестирате срещу бежанците? Трябваше да протестирате тогава, когато Европейските държави нападаха страните на бежанците и насилствено изгониха милиони хора от домовете им!

11

Анонимен

преди 8 години

МЕРКЕЛ Е ПОЛСКА ЕВРЕЙКА С РОЖДЕННО ИМЕ АНГЕЛА КАШИЕР .ЕВРЕЙСКАТА ЛОЯЛНОСТ НА МЕРКЕЛ НЕ Е КЪМ ГЕРМАНИЯ,А КЪМ ИЗРАЕЛ.КАТО ЕВРЕЙКА МЕРКЕЛ НЕНАВИЖДА НЕМСКИЯ НАРОД.ПОВЕЧЕТО ХОРА СЕ ЗАБЛУЖДАВАТ,ЧЕ МЕРКЕЛ Е ГЕРМАНКА-ДА,АМА НЕ ЕВРЕЙКАТА МЕРКЕЛ Е РОДЕНА КАТО АНГЕЛА ДОРОТЕЯ КАШНЕР(КАШЕР)В ХАМБУРГ НА 17 ЮЛИ1954,ДЪЩЕРЯ НА ЕВРЕЙНА ХОРСТКАШЕР ПСЕВДО-ЛЮТЕРАНСКИ ПАСТОР-КРИПТО ЕВРЕЙН А ЖЕНА МУ Е ПОЛСКАТА ЕВРЕЙКА Е HERLINGA JEWISTAG- ЕТО ПРИЧИНАТА ЗА ТАЗИ АНТИГЕРМАСКА ПОЛИТИКА НА МЕРКЕЛ

10

Pat na stomanata

преди 8 години

S moral ili bez...S germanci ili siriici...Autoindustriata, farmaindustriata i voennata industria iskat napred i nagore da vijdat chislata na pechalbite si...po sveta...

9

АТАКИСТ

преди 8 години

Фрау, теб Хитлер щеше да те вкара в концлагера Заксенхаузен и щеше да те мори само с глад.И когато видиш онова обезумяло от глад русначе в романа " Бягство от Ада" в себе си, което открадна един хляб и се опитаха да го обесят, докато горкото държеше хляба и гризеше обезумяло от него докато му слагаха въжето на шията и това въже се скъса, и след това докато то паднало на земята продължи да гризе от хляба неосъзнавайки че го бесят- и един немец го застреля в главата...тогава ще се осъзнаеш!

8

Анонимен

преди 8 години

В Германия, а и в Европа очевидно знаят как да накарат фрауто да вземе бързо и адекватно решение. И го правят обикновените европейци, не се шегуват! Протестите са масови.

7

-

преди 8 години

Доживотен затвор за *** Меркел, за това че позволи на милиони мюсли под-човеци да влязат на нашия континент!

6

тя

преди 8 години

Какво ще каже Меркел на тормозените европейки от развилнелите се млади мъже, които бягат за да спасят "живота "си?

5

тя

преди 8 години

Тая жена нещо "лудна" покрай тази криза!

4

тя

преди 8 години

Меркел да не се оправдава с думата морал. Постъпката й е неморална и нечовешка , като примами много от мигрантите , които в противен случай не биха дошли! Така тя постъпи неморално както с тях , така и с европейците.

3

Реално

преди 8 години

Меркел ще остане в исторята като унищожителката не само на германската нация,но и на европейската цивилизация!!!.........това е накратко реалито--другите писании са прах в очите ни.......

2

честит

преди 8 години

Меркел е пример, за това как хората си изграждат идоли. Уж умната, можещата, знаещата, железната - истинския европейски лидер... и прочие И ?В последния момент, при първата ИСТИНСКА КРИЗА тази жени.ца показа истинкста си същност - елементарна, недалновидна, непрозорлива па.тица.

1

Анонимен

преди 8 години

Г-- глава затрива. Същото важи и за фрау Меркел,която в желанието си да осигури евтина работна ръка наводни държавата с ***.