112

измиване на чинии

преди 8 години

По словам главы государства наши соотечественники в Великобритании способствуют социальной системы страны и развития британского общества.

111

Анонимен

преди 8 години

Ами те руснаците в Мурманск успешно интегрираха 18 талибана в болницата. Нерезите почнали да им текат лигите по местните мамашки, обаче си намерили майстора.

110

Анонимен

преди 8 години

Българи, да стъкмим едно доброволно преименуване на българските сирийци!

109

цък

преди 8 години

Г-н Прецедент да беше се погрижил да дадеш "образование, дом и перспектива" на собствения си народ, който изнемогва, а?????

108

Roman

преди 8 години

Ще им направите един възродителен процес и готово. Нали сте спецове в това отношение.

107

7777

преди 8 години

абе ей *** вземи се скрии някъде народа мизерства ти за нашевствениците си се загрижил

106

Анонимен

преди 8 години

Ако някой знае за друг европейски президент, освен лудото бабе, който да плещи подобни глупости, моля да пише

105

Евротолераст

преди 8 години

Не е по европейски да се докарат групи млади и сексуално активни мъже и да им се даде жилище, пари и образование, а в същото време да им се отказват сексуалните нужди! Така жестоко, нехуманно и антиевропейски нарушаваме Европейската Харта за Правата на Бежанците! Затова, нека всички, които имаме сестри и дъщери да им обясним проблема и да ги помолим да отделят време за бежанците отнасяйски се гостоприемно и любвеобилно с тех!! И те са хора!

104

ХАХАХХААААА......

преди 8 години

"Много от идеите на британското правителството са добри. Но ако те са свързани с ограничаване на правото на европейците за придвижване, работа, обучение и живот в страната, това със сигурност ще доведе до много широк дебат. Аз съм сигурен, че има желание да се намери решение, и вярвам, че това ще се случи през следващите седмици", посочи Росен Плевнелиев.

103

Анонимен

преди 8 години

Няма детски градини където да интегрираме нашите деца,закриват се болници ,няма пари за пенсии и детски надбаваки,хората в Мизия са още по палатките също като другите от бедстващите региони а този клоун щял да интегрира мюсюлмани при това от тези които са нямали допир с цивилизацията хехе ,аланколу ,жив ще те изядат тези диваци.Интеграция не се извършва със пари и добри обноски,интеграция се извършва със меч,ето поради това тези хора никога няма да бъдат интегрирани

102

г-жа Плевнелиева

преди 8 години

Срамувам се от мъжа си. Неспасяем ***....

101

ужасссс

преди 8 години

Жалко човече...:(Отврат

100

Шлосер

преди 8 години

Плевнелиев: "Ще имаме най-модерното антикорупционно законодателство в ЦИЕ"Ти първо това по-горе направи, а после ще говорим за интеграция на бежанци от май**** си бе г-н пРЕЗ и ДЕНТ ! Хубави зъбки .

99

Анонимен

преди 8 години

И аз подозирам че нарочно го прави. Страх ги е и тях самите от Берлинската куха лейка, от черното куче зад океана, затова ни броят периодично, колко сме останали. Как ще реагираме. Ако можеха биха ни заменили с по-необразовани и по-неграмотни, само и само да са достатъчно сигурни, че ще останат на власт

98

Анонимен

преди 8 години

тоя вече нарочно го прави

97

Дядо ви Борисов

преди 8 години

Ама вие тука к'ви сте се събрали ве? Само от КГБ и Атака сте всички. Да ме излагате сте се събрали май! Аз съм гарант на ... А бе чакайте сега ... Какъв е тоя сценарий ... Каква е тая агресия Ще ви интегрирам всичките накрая

96

Анонимен

преди 8 години

А за Българите ? Дом и Образование... или нас кучета ни яли

95

Анонимен

преди 8 години

Аман от *** герберасти.Ще затрият окончателно държавата.

94

Конформист

преди 8 години

Вижте какво,единственото,което се иска от всички нас ,е да оцелеем.Не се шегувам.Може и да е за добро,че нямаме армия,щото така няма да ни избият.Рано или късно турците ще присъединят земите с техни сънародници към Турция,какво да се прави,нямаме потентността да ги задържим.

93

Nexeus

преди 8 години

Тоя па...Абе нед'г смот'н, не си ли даваш сметка, че в България живеят пенсионери, които буквално мизерстват? Ами ония "римляни", тях за какви ги броиш? Българи ли? Какви бежанци е, мекотело?*** осигури на възрасните хора, които са се трудили цял живот за тая държава, на която ТИ си президен - lol, че много от тех нямат и "Дом", пък тогава ми се прави на дървен философ.