154

Анонимен

преди 8 години

До До 244---Не може да разбереш ти, че без КАУЗА нищо не става! Не става!

153

НРБ

преди 8 години

До Анонимен 246--Няма да стане момче - може да готвиш въжето, но няма да стане! Най-много теб да те гръмна, ако много ми се репчиш!

152

Анонимен

преди 8 години

До НРБ ако не го застреляш рашкото увисваш на най близкото дърво Примерно - армията си има номера за нагласа на -правилно мислене - накрая не ще ги гърмиш ами и ще ги колиш като ярета АКО ТРЯБВА

151

Коко

преди 8 години

Отначало ни обясняваха, че ще ни модернизират и съкратят армията, намалиха личния състав, след това и въоръжението ни унищожиха, а сега искат да увеличат отново ререрва и годните да носят оръжие. Нали бяхме в 21 век където трябва да сме модерна компактна армия, добре въоръжена, а какво стана трябва им само пушечно месо на нашите партньори от НАТО.

150

НРБ

преди 8 години

243От всичките почти 250 коментара не повече от 5 - 6 заслужават внимание. Горко на нещастна България с такъв народ! И моля ви не отговаряйте на тоя СЕЛЯНИН Василев.---Ефрейторе, и аз съм ефрейтор. За каква "майка българия" говориш? нея отдавна я няма? Как ще накараш, примерно мен, да стрелям срещу руснак, ако това е в разрез с мисленето ми? Как? Насила, със закон не може да ме накараш да стрелям, разбираш ли, ако аз не съм вътрешно убеден, че трябва да го направя!

149

Питам

преди 8 години

Питам Патриотите къде бяха днес, когато се гласува небето ни да се охранява от чужди войски?При това положение, от кого ще ни бранят синовете ни запасняци? От руснаците ли или от съюзниците? Само така си питам, а те все така да си пасуват при гласуването на решения като днешното, а и като вчерашното - за министъра на образованието.

148

бай Тошо

преди 8 години

Ами какво чакаме още та не изметем тая пасмина,защо не вземем да се събудим,има ли още хора които след 26 години хаос,да се надяват на чудо.Толкова ли няма истински националисти които да поведат НАРОДА

147

Анонимен

преди 8 години

Ще се сетът ама късно.Въобще не трябваше да я махат.

146

иликтутатъ

преди 8 години

Ахаа, най накрая ПРИЗНАХТЕ извършената съсипия. Хайде сега който съсипвал да ходи войник, или да си праща децата. С думичката "патриотизъм" едва ли ще накарате някой да иде в казарма и да трепе родителите си. при вътрешен конфликт - имате си армия от чиновници+мвр. Оправяйте се. И гледайте да не ни вкарвате във външен конфликт, щото ще има изненадани от действията на привиканите. Не Ли?

145

някой

преди 8 години

За съжаление от България,вече нищо не остана,ограбена,съсипана икономика,хора мъченици.Преди бяхме горди че сме българи,макар и с диктаторски режим,сега сме тълпа.Каква армия,какво образование,каква вяра,няма нищо освен хаос...

144

Анонимен

преди 8 години

Radvam se, che sina mi ima i ne-bulgarsko grajdanstvo, da se spasi ot tazi ludost, ako stane.

143

бай Тошо

преди 8 години

Знаеш кога че пуснем двамата си сина да стрелят срещу руснаци.Онова ***,грозно,гнусно нещо,нещастния евреин соломон паси да прати гергана да помага на войниците да стигат до оргазъм.И да чака в скоро време Народен Съд и бум-бум...

142

Вуте

преди 8 години

До: 229Амче язека че утрепем руснако с пушката имидиътли, дет са вика - без да ми мигне очото биля!!!

141

Куркиус Марински

преди 8 години

Няама, няама вече останали истински мажйе в България годни за казарма.Пък и аз вече съм бил в казармата.Пък и в някои държави, като Израел например, жените служат наравно с мъжете в армията!

140

НРБ

преди 8 години

Как си представят "управляващите" да пратят някой които са родени до 80-а година в един строй с уса-*** и да го пратят да стреля срещу руснак ?!? Че аз ще се обърна и ще гръмна ***, без да ми мигне окото!

139

Анонимен

преди 8 години

Двеста тежко въоръжени терориста почваики от Турско Българската граница ще стигнат до София по бързо от колкото до Алепо

138

Анонимен

преди 8 години

До НРБКойто вкара България в Терористичната организация Нато, той да нарамва мешката и в строя!------Монката Паси значи да отива!

137

НРБ

преди 8 години

Соломончо - трабанта и Височеството - да нарамват по един М16 и на първа редица - вдясно!

136

до 224 НРБ

преди 8 години

Ами тогава трябва Соломон Паси да нарами калашник и една мешка с памперси и да брани ***....стията.

135

НРБ

преди 8 години

НЯМА ИДЕЯ, ЗА ДА ИМА АРМИЯ! Срещу кого ще се бие тая армия и за какво? Срещу Русия ли ... не бъдете смешни!Който вкара България в Терористичната организация Нато, той да нарамва мешката и в строя! Освен сегашните платени войници, НИКОЙ друг НЕ се е клел под натовското знаме!