59

въпрос

преди 8 години

А ще бъде ли регистрирана нова турска партия у нас от независимия съд ???

58

ТИМ

преди 8 години

Ще направи и никой няма да го спре! Че те продадоха небето над родината ни, а ние сме седнали да се кахарим за една партийка!

57

говорит Москва

преди 8 години

Скоро. Много скоро ще има парад на казаци в Анкара и в св. София, Константинопол, ще има литургия.

56

Анонимен

преди 8 години

Хайде червения *** вече се е напил и почва с тъпните си. Абе другарю , когато Станишев целуваше Местан на Орлов мост и се извиняваше за съжителството или каквото се сетиш на турците, ти къде беше да го тиквиш или каквото си искаш определение . Такива *** ... оти като БКП-БСП няма и в Африканските племена .

55

Исти

преди 8 години

Босна е създадена от 3 нации- има 3 етнич.партии. Румъния държи много унгарска земя (Трансилвания),затова допусна унг.партия. И унгарците са католици,а след XVв. те са по-силни от православните. Когато се явиха алб.партии в Македония,властта бе слаба и се клатеше,но албанците нямаше да дават гласовете си за нея,а на опозицията- затова сърбоманското правителство позволи тяхното създаване. Русия е пълна с различни етноси но етнически партии няма и когато България се засили,ДПС ще бъде забранена.

54

BG

преди 8 години

До 72 - само дето Евродепутат Станшев се целуваше с Местан на Орлов Мост :))) Интересно, Станшев ще бъде ли поканен в новата партия ?!?

53

Анонимен

преди 8 години

До АНАЛОМЕСТАНMechtata ne e losho no ne stava kakto nie iskame,kyurdite za da se otdelqt purvo trqwbva da pobedqt 1 miliona asker i 5 miliona zapasnqci

52

Анонимен

преди 8 години

Турска партия в България е абсурд. Кой ги притеснява турците в България?

51

Анонимен

преди 8 години

Имам въпрос. С какво гражданство е Местан по-точно? Как беше допуснат в турското консулство, като го подгони Доган? Мен защо не ме пускат в турското или руското посолство ЕЙ ТАКА, че ми трябва закрила? И ако Местан е с двойно гражданство, защо е с такова? Двойното гражданство е забранено по закон, освен ако не е от ЕС. Това са въпроси, които Цацата трябва да задава, ама от големите си бузи, явно е забравил да си отваря устата да ги задава.

50

do 59

преди 8 години

Е, ако можех и толкова бавно да слушам, че докато му протече мисълта на Местанчо, съм забравил какво е тръгнал да казва, щеше да е много добре.

49

Shark

преди 8 години

До Анонимен 66. Ами то е ясно че ще е с приемливо име и програма, че то и ДПС като име си е приемливо. Но се знае че е турска партия и към нея са се присламчили някои, носещи български имена, гнусни парцали.

48

Анонимен

преди 8 години

До SharkKoy ti kaza che v imeto na partiyata shte ima turska,tq shte e s priemvlivo ime i programa,za da ne moje suda da otkaje

47

ист

преди 8 години

Традиция. Всеки изритан от партия, прави партия.Партиите колкото избирателите.

46

без коментар

преди 8 години

Щатите са 380 милиона с 2 партии,Българите 5 милиона с 400 партии.Да са ни честити! Разединението прави падението!Само това мога да кажа,защото всичко това е тъжно и жалко!

45

Анонимен

преди 8 години

Mestan shte spre ograbvaneto na BG ot ,GERB,DPS , BSP I ATAKA

44

Shark

преди 8 години

До Анонимен 38. То затова македонците са цъфнали та вързали, мине не мине време и се почне конфликт. А в Румъния може да има унгарска партия но тя не етническа, защото вероизповеданието е едно и също. Има голяма разлика. И ако ГЕРБ допуснат създаването на още една турска партия могат да си подпишат смъртната присъда, и без това социалното напрежение нараства, това ще е капака. И тогава на предсрочните избори ще гласуваме за АТАКА!! ЯСНО ЛИ ВИ Е!!

43

Ние

преди 8 години

Ще направи, ако му дадем. Най-много да обикаля като ачкьопек около парламента.

42

Опс опс

преди 8 години

Признайте че Местан говори по-добре български от много българи в българия!Този човек е с висок IQ.Завиждайте,завиждайте поне това умеете у българско.

41

Анонимен

преди 8 години

V BG ima i ruska komunisticheska partiya narechena BSP

40

Пере Ивановски

преди 8 години

Местан, скоро ке гризне дрвцето.